- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.781
ay sinirlerim bozuldu yaaa;
havadan nem kapan eltimle bebek mevlitinden beri konuşmuyoduk ,dün dedim ya misafirliğe gittik o da vardı tabi yine surat çarşamba pazarı ,e ben bugün dayanamadım aradım ,derdin ne ne yapmaya çalışıyosun diye,aman allah telde bi kavga bi kavga .offffffff
4. ayınız kutlu olsun canım az geç kaldım ya idare et kaydirigubbakcemile2SLM KIZLAR NEREDEYSE ÇIKIŞ SAATİM GELDİ BEN ANCAK YAZABİLİYORUM BİR GÖRÜNEYİM DEDİM. HALA DAHA İŞLER VAR ONLARI YETİŞTİREYİM DİYORUM BENİ EV İŞLERİ BU KADAR YORMUYOR YAA DERSHANE BERBAT ATAMALAR AÇIKLANMIŞ YİNE TERCİH YAPAMAYACAĞIM,ZATEN PUANIM DÜŞÜKTÜ AMA İNSAN YİNE DE İÇİNDE BİR UMUT TAŞIYOR ÜZÜLDÜM O YÜZDEN senağlama
BU ARADA BENİM OĞLUŞUMDA 4 AYLIK OLDU BUGÜN ARTIK TEYZELERİ ELLERİNİZDEN ÖPER :ecrin_bebek:
o behlüle ben her hafta ve hatta her dizi tekrarlarında kaçıp kaçıp gidiyorum bi duyulursa işim biter ya neysebehlülde kaçar kaydirigubbakcemileanam ne yakışıklı allah bağışlasın pek seksüüüü
anaaaa kız yeterki tek kusuru oolsun ben onla şalgamda içerimn bozada içerim o istesin şarap içer kafada bulurum ama o olsun be :içelim:yok kızlar yakışıklı hem de hoş sohbet. kendisiyle uzun uzuuun 2 kez röportaj yapmış biri olarak söylüyorum yakından görseniz daha da yakışıklı olduğunu anlarsınız. bir de mütevazı ki onu hiç sormayın. tek kusuru bu güzelim çocuğun en sevdiği şey şalgam :)))
mmmf kafa ordasın işte bişiler yaz
benim kargom geldi az önce
akşama resim çeker koyarım :teytey:
valla canım benim ben ev adresimi kullanmıyorum yazışmalarda ve paketlerdebenimki nerde yaaa:çok üzgünüm:bide dağ başındayım diye üzülüyon kim dağ başındaymış ben gidiimde balkona bakiim gene atmasınlar oraya milupacılar gibin
valla canım benim ben ev adresimi kullanmıyorum yazışmalarda ve paketlerde
çok nadirdir yani sürekli iş adresimi kullanıyorum merkezde çünki canişkom
ay çok şirin bayıldım bayıldım
seni seviyorum mmmf :asigim: Şeniz
ben istiyorum her yana üye oldum kimse bana bişi yollamıyooo belki bu yollar :çok üzgünüm:Kızlar bana Hippten 2 hafta önce bir koli geldi içinde 1 paket kaşık maması, organik elma suyu , karışık meyva çayı ve kavonozda sebze püresi vardı.Hepsi orjinal kutusunda.Hipp yurt dışında sevilen bir bebek mamasıymış Türkiyeye yeni girmiş.Adresi isteyen varsa verebilirim
yaww ne yazcam ben maileKızlar bana Hippten 2 hafta önce bir koli geldi içinde 1 paket kaşık maması, organik elma suyu , karışık meyva çayı ve kavonozda sebze püresi vardı.Hepsi orjinal kutusunda.Hipp yurt dışında sevilen bir bebek mamasıymış Türkiyeye yeni girmiş.Adresi isteyen varsa verebilirim
yaww ne yazcam ben maile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?