2008 Kasım Anneleri

Ya kızlar misafirler bu odada yatcak ondan geçmişe bakamıyorum.Oysa hiç uykum yok bakardım ne güzel oda müsait olsaydı.

hepiciğinizi çok ösledim çok öpüyorum.İnş. yarın görüşürüssss

ben geldim fakat kimseciikler yok sanırım,köşede mucizeciğimi görüyorum ) asortie senden de bişey kaçmıyo haa pes yani ne ara gördün beni yafu :uhm: mmmfçim gıda zehirlenmesi oldum canım ondan yoktum.bi de misafirim geldi.sonra kocile kavga ettik,sonra barıştık,bir yandan da kızla uğraş.bi de günler sonra hava güzel olunca kendimi sahile atıverdim.oohh bende d.okyanus da temiz hava aldık çok iyi geldi.bugün bir ara girdim ama okumam gereken sayfa sayısını görünce aynı hızla çıktım.tabi bu arada sizin de son sayfada benimle ilgili yazdıklarınızı görmedim.yoksa biliyosunuz cvp yazmadan asla çıkmam.
bu arada bugün 6 mart cuma oldu yani minnoşum 4. ayını bitirdi elma suyu tattırıcam kuzuma :teytey: dr.u arayıp mamayı değiştiricez mi diye sordum.0-6 ay olan mamalar var onları kullanın dedi.ben hiç görmedim 0-6 ay dedim.eğer bulamazsanız 2 no ya geçersiniz dedi.0-6 ay olan mama hangisi bilen var mı arkadaşlar

kaydirigubbakcemile
bacııım eskilerin bi lafı vardır: kumanın bile gemisi yüzmüşde eltinin ki yüzmemiş diye... ben de büyük eltimle 17 yıldır konuşmuyorum... hala da niyetim yok ... biriyle de zorla barıştım...gelde küsme ama bana "oğlumuzu parayla satın aldın "dedi yahu.bende "he ya öyle olduydu hatta peşin paraya bile gücüm yetmedi de taksite bağlattım "dedim.naniknanik oh iyi demişim hala kaç yıl geçti yine lafımı çok beğeniyorum...:lepi:kaydirigubbakcemilesositosositosositosositonaniknanik

kızlar ya sanırım bu sayfayı ben tam olarak kullanmayı bilmiyorum...yani süreklilik sağlayamıyorum... nasıl oluyor biri bana anlatabilir mi ki?

günaydın kızlarr..
dün süt iznimdi ve evdeydim kızanımla güzel bir ev günü geçirdik.açıkcası yanından bir an olsun ayrılmak istemediğimden nete de girmedim.şimdi bi geçmişi okuyayım da bakalım neler kaynatmışsınız .)

geçmişi okudum ama hiç bişey aklımda kalmadı yine
eylülcüm 4. ayınız kutlu olsun canım ( geç oldu ama olsun ) ayrıca akraba olaylarını hiiiç kafana takma valla ben en son çözümü öle buldum bende şimdilik elti yok ama uyus mu uyus kayınvalide bozuntusu var :)))
asorticim geçmiş olsun eylül hanıma canım tonimer damlat burnuna rahat nefes alsın kuzu

günaydın canlarım yavru kuşlarım
dün ben bi çıktım işten anneme gittim yiğit gece 11'e kadar durmadı susmaı hep onlaydım girip ne bakabildim ne yazabildim.
dark gelmiş çok sevindim darkcım iyi olmana.hep böle güzelliklerden girmez ol canım ve cerenede çok geçmiş olsun.
asorticim geçmiş olsun güzelim gelinimi hasta ettin ya sonunda helal olsun sana klava:
eylül kafa 4. ayınız kutlu olsun nice 4 yıllara 40 yıllara sağlıkla inşallah.

4. ayınız kutlu olsun canım az geç kaldım ya idare et kaydirigubbakcemile2
behlülde kaçar kaydirigubbakcemileanam ne yakışıklı allah bağışlasın pek seksüüüü
o behlüle ben her hafta ve hatta her dizi tekrarlarında kaçıp kaçıp gidiyorum bi duyulursa işim biter ya neyse
anaaaa kız yeterki tek kusuru oolsun ben onla şalgamda içerimn bozada içerim o istesin şarap içer kafada bulurum ama o olsun be :içelim:

benimki nerde yaaa:çok üzgünüm:bide dağ başındayım diye üzülüyon kim dağ başındaymış ben gidiimde balkona bakiim gene atmasınlar oraya milupacılar gibin
valla canım benim ben ev adresimi kullanmıyorum yazışmalarda ve paketlerde
çok nadirdir yani sürekli iş adresimi kullanıyorum merkezde çünki canişkom
ay çok şirin bayıldım bayıldım
seni seviyorum mmmf :asigim: Şeniz

ya şu paketlerden bir bana gelmedi yaa .. hani asorti diyor ya son kullanma tarihi yakınları gönderiyorlar diye olsun ben onlara da razıyım hatırlasalar beni de (

Kızlar bana Hippten 2 hafta önce bir koli geldi içinde 1 paket kaşık maması, organik elma suyu , karışık meyva çayı ve kavonozda sebze püresi vardı.Hepsi orjinal kutusunda.Hipp yurt dışında sevilen bir bebek mamasıymış Türkiyeye yeni girmiş.Adresi isteyen varsa verebilirim

ben istiyorum her yana üye oldum kimse bana bişi yollamıyooo belki bu yollar :çok üzgünüm:

yaww ne yazcam ben maile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…