2008 Kasım Anneleri

ay aşkı memnu da beşir nihale olan aşkını anlatırken kocişim ah ulan be böyle sevdalar varmı dedi ..ben neyim dedim bana aşık değilmisin bana sevdalı değilmisin yane ,ama bu karşılıksız diyo ,bende kıllık olsun diye benimde karşılıksız aşkım olmuştu zamanında dedim iplemedi bile..kötükedihüso

yok kızlar yakışıklı hem de hoş sohbet. kendisiyle uzun uzuuun 2 kez röportaj yapmış biri olarak söylüyorum yakından görseniz daha da yakışıklı olduğunu anlarsınız. bir de mütevazı ki onu hiç sormayın. tek kusuru bu güzelim çocuğun en sevdiği şey şalgam :)))

yok tv diil gazete ama hamileyken çıkmıştı fotolarım röp sırasında ama o zaman size söylememiştim. deşifre olmiiim malum :))) Artık yüzyüze kimseyle görüşemiyom seyra yaa malum süt sağıyoruz ya kıpraamıyorum bi tarafa. Ama ararsam söylerim :)

yaaaa vicdan azabı duyuyorum evde oturduğum için senağlama
ayy sorma bende yawww buarada 4.ayınız kutlu olsun şekercim

hade gözün aydın cnm

asortie aynı benimkide öyle 2 saat filan uyumasın huzursuzlanıyo uyumak istiyo ,uyuyup uyanınca keyifleniyo.eee gecede geç yatıyo ..
canım benimkide gündüz iki saat uyuyup kalkıyo gecede 12 de yatıo

saçma ; kayınvalidemle görümcem neden bana doğumdan önce temizliğe gelmişler de onun doğumunda temizlikçi çağırmışlar ..birde ben mevlitte ona hoşgeldin dememişim ..:bbo:
gusganç garuuuu

julicim bende gördüm yakından çok yakışıklı yawwww :asigim:

süt sağan muhabir,kaydirigubbakcemile3

ben geldümmmmmmmmmmm bugün oğlumu aşıya götürdüm piroş bende nisa hastanesine gittim müberra hanım mysever önermişti çok şeker bi doktor çok memnun kaldım ist.da olanlara tavsiye ederim ordan atrıuma gittim ordanda yengeme sonrada eve geldim allaha şükür herşey yerinde oğluşumun kilosu boyu rotavirüz aşısını yaptır dedi 5.ayında ilk dozunu 6.ayda 2 dozunu yapıcaz zamanı geçmedimi dedim 7.aya kadar yapılabiliniyor dedi

Kızlar selamlar kaç gündür yoktum daha yeni fırsat bulabildim.Kardeşim ve sözlüsü var,ev kalabalık olunca giremedim.Birde sınıfın Pc sini getirmiştim eve kardeşim onu kurmakla uğraştı derken ben hiç fırsat bulmadım.
Ev kalabalıktı iyiydi keyfimiz yalnız Ceren bu hafta hep hastaydı.Yeni yeni düzeliyor derken az önce ağlaya ağlaya kalktı zor yatırdık.of ya kaç gündür geceleride emerken çok ağlıyor.Acaba ağzına çok mu akıyor?Anlamıyorum ki?

Sizler nasılsınız?Geçmişe bakamadım.Beni merak edenlere teşekkr ediyorum kızlar iyiyim çok şükür.Çok yorgunum ama ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…