- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #19.761
ben kaçar behlül e
ayy sorma bende yawww buarada 4.ayınız kutlu olsun şekercimyaaaa vicdan azabı duyuyorum evde oturduğum için senağlama
hade gözün aydın cnmsl kıslar nasılsınız kac gundur mısafır mısafır ustune evde oncekı gun benım oglusum com kotuydu sureklı aglıyordu ama aglarken sankı catlayacakmıs gıbı doktora goturduk yıne her zamankı gıbı gaz dedıler fıtıl verddı bu sefer doktor
dunde kıslar test yaptım hamıle cıkmadım cok sukur bırazdan saglık ocagına gıdıp adet olmam ıcın ılac almayı dusunuyorum oglusuma tabıı zarar vermeyecekse de bıran once onlemı almalıyım
sizler nasılsınız kıslar bebıslerınızı optttttmmmmmmmm
canım benimkide gündüz iki saat uyuyup kalkıyo gecede 12 de yatıoasortie aynı benimkide öyle 2 saat filan uyumasın huzursuzlanıyo uyumak istiyo ,uyuyup uyanınca keyifleniyo.eee gecede geç yatıyo ..
gusganç garuuuusaçma ; kayınvalidemle görümcem neden bana doğumdan önce temizliğe gelmişler de onun doğumunda temizlikçi çağırmışlar ..birde ben mevlitte ona hoşgeldin dememişim ..:bbo:
julicim bende gördüm yakından çok yakışıklı yawwww :asigim:yok kızlar yakışıklı hem de hoş sohbet. kendisiyle uzun uzuuun 2 kez röportaj yapmış biri olarak söylüyorum yakından görseniz daha da yakışıklı olduğunu anlarsınız. bir de mütevazı ki onu hiç sormayın. tek kusuru bu güzelim çocuğun en sevdiği şey şalgam :)))
yok tv diil gazete ama hamileyken çıkmıştı fotolarım röp sırasında ama o zaman size söylememiştim. deşifre olmiiim malum :))) Artık yüzyüze kimseyle görüşemiyom seyra yaa malum süt sağıyoruz ya kıpraamıyorum bi tarafa. Ama ararsam söylerim :)
ayy sorma bende yawww buarada 4.ayınız kutlu olsun şekercim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?