2008 Kasım Anneleri

selamlar hayırlı cumalar,
valla kızlar bende bir kaç yere üye oldum cebe mesaj geliyor eve kargo felan gelmedi ...(
bu arada eşimde sayısal kuponunu bıraktı gitti sen bak diye belkide türkiyenin en zengini biz olduk ne dersiniz hehehe...:)))

Ya biri Rus biri Moldovyalı bakıcı alıyo iyi misiniz siz :)))) Yahu iyi ki de size çıkmamış kavga kıyamet olacaktı desenize. Ben hayalini bile kurmayı sevmiyorum nedense.

heveslenme canım 6 bilen çıkmamış haftaya devretti

Aaaa estirik Asortie nooooldu yauw. Senin Abant zamanın geldi galiba. Benim de Abant başıma vrudu ama bak kırıyorum o blgemi oturuyorum oturduğum yerde. Kız ben Abant'tan geçtim şu aşağı sahile insem ona da razıyım D

hayallere bak be sayısal oynayanlar da dokuldu yane tek tek
bız hıc oynamayız oyle sans oyunları falan hıc ılgı alanımıza gırmedıgı ıcın
eylulcum benım kocam bır cıftlık evınde yasamak ve hayvancılık yapmak ıstıyor
cok para varmıs goya bende sosyeteyım ya gıtmem dıyorum
ası dızısındekı anne nerıman gıbı cıftlıkte mını etek topuklu ayakkabı gezmeye kalkarsın sen sımdı dıyor sankı gıttım de

benımde abant zamanım geldı ama kocıse hala naz yapıyorum konusmuyorum kı gotur benı dıyeyım :1closedeyes:
sagolsun o da dusunmez sımdı boyle bır surprızı bana kaydirigubbakcemile

napıyonuz kızlaar ben oğlanı uyuttum nette takılıyom dağlar kadar ütüm var ama hiç elim gitmiyo p.tesi anneme götürcem orda yaparım artık.

kızlar 3. ayda herhangi bir aşı vurdurtan varmı?ben netteki aşı takvimlerine baktım kafam karıştı.bana 4.ayın bitimine gün verdiler 2. beşli karma ve pnömokok için.nettekinde 3.ayda da aşı var gösteriyo.bilen varmı?

30 tirilyon bana çıktı bi kerem idare ile anlaştıkda açıklanmıyo yoksa üüüff uğraşamam kimseyle peşimde aman abla falan filan

bizde hayller kurduk ama nedense hep kendimizi en sona bıraktık hep çevremiz için yaptık bişiler. fabrikalar kurduk işçiler aldık çok güzeldi hayal bile olsa :smiley-cool:

asorti kafam benim önlük geldi bana bi soru vardı bildim bugün elime ulaştı..

asorti kafa bana küsmemiştir kim bilir naptınız benim dünürüme gel yamacıma gülüm anlat naptı bunlar sana ben onları bi yolayım kaydirigubbakcemile

atacım hoşgeldin.. 3. ayda aşımız yoktu yanlış hatırlamıyorsam son gidişimizden sonra 1,5-2 ay geçti 10 gün önce 4. ay aşılarımızı yaptırdık karma ve pnömokokun 2. dozu
bu arada geçmişde 0-6 yaş arası mamayı soran kimdi hatırlaysamadım ama ben söyleyim bebelac yenilendi ve 1 numarası 0-6 ay arası oldu...
millet abanttan bahsediyor ben dışarı burnumun ucunu zor çıkarıyom iki bebeden..ah hava güzel olsada kociş evdeyken bebeleri arabalarına koyup sahile yürüyüş yapsak..
şu anda eller gider mersine ben gider tersine durumundayım yani...:)))

benımde abant zamanım geldı ama kocıse hala naz yapıyorum konusmuyorum kı gotur benı dıyeyım :1closedeyes:
sagolsun o da dusunmez sımdı boyle bır surprızı bana kaydirigubbakcemile

ay kız kocişle nasıl bu kadar uzun süre küs kalıyon ben beceremiyom hemen yumuşuyom ,isterdim naz yapayım azcık kıymetimi anlasın ama nerdeeee ..geçen bi küseyim dedim zor dayandım valla taş çatlasın 2 saat kalabildim..

Yaa benimde tatil zamanım geldi ve ben buralardayım resmen şuanda bir yerlere gidebilmek için tırmalıyorum ama artık işe başladım ve izin sorun .. üstelik kociş 2 hafta sonra yıllık izne çıkıcak ben çalısıcam o evde olucak adaletmı bu

Ah ah şöyle kk kasım annelerini alıp götürseler tatile ne güzel olur demi.
Bu arada direk daldım muhabbete herkese selam geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…