2008 Kasım Anneleri

hasta bebişlerimize geçmiş olsun

su çiçeği özel aşı kategorisindeymiş devlet karşılamıyormuş
12 ile 15. aylar arası olması gerekiyormuş
ben hastanede 67,61 TL'ye okavax diye bir aşı yaptırdım.

ıcırcım sizede geçmiş olsun..

ya kızlar bu aşılar özelmi yapılıyo?
ben hiç takip etmiyorum.
her kontrole götürdüğümzde dr.hangi aşı gerekliyse onları yapıyo.
özelse özel,devletin karşıladığı bedavaysa onu..

su çiçeği aşısı özel canım..
istersen yaptırıyorsun..
bende yaptıracam ama arkadaşlar yaptırmış..arada yarı yarıya fark var nedense..

Lavişim ben Kodak aldım.10.1 mp ama memnun değilim.Önermiyorum.Canon falan iyi diye duydum.

Azocum su çiçeği özel bir aşı.1-2 yaş arası yapılıyo.Ama genelde 15.ayda falan yaptırıyolar.Andiş ve benim doktor öyle önerdi.

hımm sağolun kızlar bilgileriniz için..
haftaya kontrolümüz var dr.sorayım bende.
birde bi ilaç kullanıyodunuz.
demir ve multitabsı bırakıp.
m ile başlayan..
neydi o?
onuda sorucam dr.
bulamadım ismini geçmişte..

selam kızlar,
benim oğlanlarda çok yaramazlaştı özellikle kerem uysal çocuk çok haşinleşti eline aldığı bişeyi ver oğlum o cıs diyorum kaldırıp atıyor geçen oyuncak teli fırlatmış kaanın kafasına denk gelmiş güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum halime ..sanki bir siniri armışta hıncını ev eşyalarından çıkarıyormuş gibi tvye vuruyor elindekiyle müzik setinin dış kabin camına ayrıca tv ellerinde oyuncak gibi bir oraya çevriliyor bir bu tarafa duvara monte etmedik yaza çıkacağız diye tv sehpasıda engin hayır diyorum bir duruyorlar sonra yine devam ediyorlar bir iki bağırdım, totolarına vurdum azcık, onuda oyun zannedip gülüyorlar ben öyle seviyorum ya hep..sositososito bazen iki tanede olduğu için çok asabileşiyor esip gürlüyorum kendime hakim olamıyorum o kunuda.. ama en fazla sesim çok yükseldi ilerde nasıl davranırım şimdilik kestiremiyorum...ama hayırı kesinlikle anlıyorlar hayırı bırak herşeyi anlıyor küçük sıpalarım...:D

ıcır minik ve hasta olan tüm bebiş ve anneleri çok geçmiş olsun..
lavişcim bizde HP marka foto makinası kullanıyoruz memnunum.. biraz modeli düşük kaldı ekranı küçükarkadaşım aynı markanın yeni modelini aldı oda çok memnun kalmış...
kızlar ben özel aşı hiç yaptırmadım şimdiye kadar küçüklüklerinde 6 ay yaptırdığımız sinegis diye bir aşı vardı prematüre oldukları için onun dışında hep sağlıkocağında devlet aşısı oldular.. dr. bir ara grip aşısı demişti onuda kendimiz özellikle yaptırmadık domuz gribi çıkmadan eveldi oda yani..

selam kızlar,
benim oğlanlarda çok yaramazlaştı özellikle kerem uysal çocuk çok haşinleşti eline aldığı bişeyi ver oğlum o cıs diyorum kaldırıp atıyor geçen oyuncak teli fırlatmış kaanın kafasına denk gelmiş güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum halime ..sanki bir siniri armışta hıncını ev eşyalarından çıkarıyormuş gibi tvye vuruyor elindekiyle müzik setinin dış kabin camına ayrıca tv ellerinde oyuncak gibi bir oraya çevriliyor bir bu tarafa duvara monte etmedik yaza çıkacağız diye tv sehpasıda engin hayır diyorum bir duruyorlar sonra yine devam ediyorlar bir iki bağırdım, totolarına vurdum azcık, onuda oyun zannedip gülüyorlar ben öyle seviyorum ya hep..sositososito bazen iki tanede olduğu için çok asabileşiyor esip gürlüyorum kendime hakim olamıyorum o kunuda.. ama en fazla sesim çok yükseldi ilerde nasıl davranırım şimdilik kestiremiyorum...ama hayırı kesinlikle anlıyorlar hayırı bırak herşeyi anlıyor küçük sıpalarım...:D

ıcır minik ve hasta olan tüm bebiş ve anneleri çok geçmiş olsun..
lavişcim bizde HP marka foto makinası kullanıyoruz memnunum.. biraz modeli düşük kaldı ekranı küçükarkadaşım aynı markanın yeni modelini aldı oda çok memnun kalmış...
kızlar ben özel aşı hiç yaptırmadım şimdiye kadar küçüklüklerinde 6 ay yaptırdığımız sinegis diye bir aşı vardı prematüre oldukları için onun dışında hep sağlıkocağında devlet aşısı oldular.. dr. bir ara grip aşısı demişti onuda kendimiz özellikle yaptırmadık domuz gribi çıkmadan eveldi oda yani..

nazlı meleğim aynı dertten muzdaribiz canım..benimkinin vurması kırması yok daha şimdilik ama hayırı bilmiyoo..nasıl öğrtecez bakalım..:olmaz:

kızlar ben daha bir yaş aşısını bile yaptırmadım taşınmaydı vs bi türlü gidemedim f.zadeye taşındığım için çapa ana sağlık bana çk yakın özel doktora gitmicem artık çapaya gidicem yerlerini kontrole gittim geçen gün tertemizdi onun dıuşında bu bir yaş aşısından sonra olan aşılar ne neler yapılıo bi anlatsanıza kızlar

Herkese selammmmmmmm..Ne var ne yok canlarımm?
Tontişler nasıl?

Hafta sonu memlekete gittik.gayet iyi ve mutluydu.sıkılmış garibim evde.Evde bişey emiyordu oraya gidince iştahı açıldı sanırım:))Cumartesi akşamı için kardeşim rezervasyon yaptırmış bir yerde eğlenelim diye.Ben batuyu uyuttum 8-8,30 gibi çıktık.O saatten sonra uyanmaz diye dğüşündük.

Biz çıktık yarım saat sonra uyanmış.Hüngür hüngür ağlamış.İçini çeke çeke annemle bababm durduramamışlar.bizi aradılar hemen çıktık geldik.Yavrum nasıl ağlıyor nasıl pişman oldum çıktığıma.Normalde ağlamazdı ama benim annemi ve babamı yabancıladı,bir de baktı uyandığı mekan farklı tedirgin oldu sanırım.bir daha tövbe ettim çıkmaya..

tesekkurler kızlar
lavısım bızde casıonun almıstık 8,1 mp memmunum ama ben kamera ıstemısdım cok pahalıydı bunu aldık ıdare edıyoruz

nazlıcımm eylulde hıc hayırdan anlamıyor cekmecelerı artık dayanamadım dun duzelttımm allahım butun pakettekı kabartma tozları ve vanılyaları teker teker acmıs dagıtmıs onları topladım cok yurldum bırde gece yatmadı cok yorgunumm

çitoscum eylul dogdu dogalı bız hıc bır yere yanlız gıtmedık
eylül hıc yabancılamıyor aglamıyor gorumcem baktı bır gun ben ıse gelmıstım arefe gunu cok tedırgın olmus aglarsa ne yaparım dıye kırk kere aradım ama eylul gayet rahat bır sekılde davranmıs :)

Back
X