- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #51.281
lavişim kusura bakma canım ya kaçırdımmı?
ne sormuştun?
ne sormuştun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar alakasız olacak ama ya ben hala bir fotoğraf makinesi alamadımfırsat olmadı karar veremedim vs.
hepsiburadadan alacağım fikir verir misiniz lütfennn
ıcırcım sizede geçmiş olsun..
ya kızlar bu aşılar özelmi yapılıyo?
ben hiç takip etmiyorum.
her kontrole götürdüğümzde dr.hangi aşı gerekliyse onları yapıyo.
özelse özel,devletin karşıladığı bedavaysa onu..
minadex multivitamin
bir de sevenseas var
sevenseas daha çok kilo aldırdı bize
selam kızlar,
benim oğlanlarda çok yaramazlaştı özellikle kerem uysal çocuk çok haşinleşti eline aldığı bişeyi ver oğlum o cıs diyorum kaldırıp atıyor geçen oyuncak teli fırlatmış kaanın kafasına denk gelmiş güleyimmi ağlayımmı bilemiyorum halime ..sanki bir siniri armışta hıncını ev eşyalarından çıkarıyormuş gibi tvye vuruyor elindekiyle müzik setinin dış kabin camına ayrıca tv ellerinde oyuncak gibi bir oraya çevriliyor bir bu tarafa duvara monte etmedik yaza çıkacağız diye tv sehpasıda engin hayır diyorum bir duruyorlar sonra yine devam ediyorlar bir iki bağırdım, totolarına vurdum azcık, onuda oyun zannedip gülüyorlar ben öyle seviyorum ya hep..sositososito bazen iki tanede olduğu için çok asabileşiyor esip gürlüyorum kendime hakim olamıyorum o kunuda.. ama en fazla sesim çok yükseldi ilerde nasıl davranırım şimdilik kestiremiyorum...ama hayırı kesinlikle anlıyorlar hayırı bırak herşeyi anlıyor küçük sıpalarım...
ıcır minik ve hasta olan tüm bebiş ve anneleri çok geçmiş olsun..
lavişcim bizde HP marka foto makinası kullanıyoruz memnunum.. biraz modeli düşük kaldı ekranı küçükarkadaşım aynı markanın yeni modelini aldı oda çok memnun kalmış...
kızlar ben özel aşı hiç yaptırmadım şimdiye kadar küçüklüklerinde 6 ay yaptırdığımız sinegis diye bir aşı vardı prematüre oldukları için onun dışında hep sağlıkocağında devlet aşısı oldular.. dr. bir ara grip aşısı demişti onuda kendimiz özellikle yaptırmadık domuz gribi çıkmadan eveldi oda yani..