2008 Kasım Anneleri

kızlar biz cumartesi günü su çiçeği aşısı vurdurduk Okavax diye bir aşı 67,61 TL'ydi
yanlış hatırlamıyorsam su çiçeği aşısından 130 tl diye bahsedilmişti

remedeoscum 130a ben yaptırdım aşıyı
ama neden arada ciddi bifiyat farkı var anlamadım

bende arifeden tam bir hafta sonraki perşembe günü yaptırdım su çiçeğini tarih olarak hatırlamıyorum şimdi.biz burda bir çok eczaneye sorduk heryerde 75 TL ydi.niye bu kadar fiyat farkı var bende şaşırdım.markasını hatırlamıyorum ama çok zor bulduğumuzu hatırlıyorum.çabuk bozulan bir aşı olduğu için eczacılar elinde tutmuyorlar bu aşıyı.sipariş üzerine getirtiyorlar.bizim sürekli alışveriş yaptığımız eczanemizde şansa 2 marka birden vardı.doktora hangisini alalım diye sorduk.farketmez dedi.ikisinin de fiyatı aynıdı.74.80 TL

bizde su çiçeği asşısını 25 inde olcaz ama ne kadar bilmiyom konturolle beraber yaptırcaz doktorunda

şimdi size hafta sonu neler yaşadığımı anlatıyım merti anneme bıraktık kocişimle ev bakıyoz yanımızdada emlakçı var asansöre bindik binmemizle inmemiz bir oldu meğersem asansör bozukmuş bastık düğmeye hoopppp 1 kat aşağıya düştük asansörle ama ne düşmek içimdekiler yer değiştirdi nerdeyse 45 dakka kaldık bide asansörle nasıl korkuyorum bir yandan bebeğime bişey oldu mu ?acaba korkusu ya bişey olursa korkusu aklımda mert çıkamamışız ordan offffff ne zordu anlatamam akşam oldu merti aldık annemden eve gitçez merti koltuğuna oturttu babası bende arkaya geççem mertin yanına ama eşyalar vardı düzeltiyim derken yiğit bi hareket etti bindim sanmış koskoca arabanın tekerleği ayağımın üzerinden geçti ama kırıldı zannettim haa valla insan saniyeler içinde neler neler düşünüyormuş ayağım kırılırsa mertte nasıl bakarım naparım dedim hemen annelik zor walla hemen aklına yawruların geliyor allahtan ikisinide kazasız belasız atlattık o sabahta çok kötü bir rüya görmüştüm rüyamda çığlık çığlığa ağlıyordum eşim uyandırdı meğer bayadır ağlıyomuşum göz yaşlarınla ama uyandıramamış bir türlü inşallah rüya bu kadarla kalır başımıza daha kötüleri gelmez

asansörden haberim vardı da araba olayını bilmiyordum cnm yaa çokgeçmiş olsun valla :teselli:

yemekteyiz başlamış gene.daha doğrusu yememekteyiz kaydirigubbakcemile3
bunların da herşeyinin kurgu olduğunu bilmeyen kalmadı sanırım değil mi arkadaşlar.biz tesadüf eseri yarışmaya katılmış birisiyle görüştük de.daha doğrusu eşim görüştü.öyle 3 saatte yemek pişirmeye çalışmak,yetiştirmek gibi bişey yokmuş mesela.hazırlıklar 2 gün önceden başlıyormuş :roflol: daha bunu gibi bir sürü şey hep yalan bize gösterdikleri gibi değil.
''sen şuna şu puanı verirsen sen 1. olacaksın'' filan gibi yönlendirmelerle yürüyormuş

denizannem beşikle ilgili olan yazıyımı?
onu okudum evet cnm yaa..
bilmiyom napsak?

bu oğlan çok fena kırıp döküyo ortalığı:(
hiç düşücem diyede korkuları yok valla..

(ha buradanda yazayım:kaan beşiğinin parmaklıklarını kırdı ve yatağını aradaki tahtayı kaldırıp aşağı yere indirmemize rağmen şimdide parmaklıkların arasındaki boşluklara basıp yine aşağı sarkmaya çalışıyo..yamyam bu çocuk yaaa:)))

Merhaba kızlar
ne yapıyorsunuz artık yoĞunluktan hıÇ gıremıyorum
yılbaŞı hedıyelerı yollandı herhalde bız Çok gecıktık ama yarın yolluyorum mınık kalımeronun hedıyesını
herhalde ayın sonuna kadar zaman vardı resımler Çok gÜzeldı tÜm bebıŞler gÜle gÜle kullansın
bızde hedıyemız gelınce resmını koyarız
bebıŞler ıyı mı sızlerle sohbetı Özledım ama artık oĞluŞum hıÇ ızın vermıyor her an dıbımde Çok ÖzlÜyor bende kıyamıyorum onla vakıt geÇırıyorum umarım herkes ıyıdır bıraz geÇmıŞe bakayım
hepınızı Çok ÖpÜyorum

selam kızlar
ben geldim hatta eve bile yeni girdim diyebilirim
tabi bu saatte artık burada kimsecikler kalmamıştır
geçmişe bakamadım malum .

öncelikle eylülcüm senden çok özür diliyorum kusura bakma tatlım ne olur
gelememek bir tarafa arayamadım da seni çünkü benim telefon sizlere ömür
Duru hanımın salyaları telefonu iptal etti artık açılmıyor bile
sim kartı çıkartıp başka telefona taktım ama bu sefer numaralar telefonda kaldı
o yüzden arayamadım
gelemememin sebebi ise annem
seninle konuştuktan sonra annemi aradım hani ulaştımı ne yaptı diye
annem bir açtı telefonu ses felaket kayık kayık konuşuyor
dedim ne oldu fenayım çok çarpıntım var ialcımı aldım o bu hale getirdi falan
annem parkinson tedavisi görüyor ve 2 gün ialaca ara verip yeniden başlayınca onu çok fena etkiliyor
neyse apar topar anneme geçtik baktım kadın yerindn kalkamıyor vaziyette
eve yardıme ttim falan gece döndük
ertesi gün yine aynı vaziyette doktoru ile konuştuk dozunu düşürttük falan
neyse bu akşam eve geçmeden tekrar uğradım neyseki iyi çok şükür

yani anlayacağın bizim gezi yattı hem de ailecek :(
neyse anam iyi olsunda gezi mezi boş şeyler

yalnız bu hafta sonu şunu bir kez daha anladım elimiz kolumuz herşeyimiz ya bu anneler
allah onları başımızdan eksik etmesin

andiş ile konuştuk o anlatmıştı bir de akşam denizannem aradı saolsun
epey de bir hazırlık yapmışsın
yiyemedim hiç birini ya :(

neyse bunun dışında ben çok özledim burayı
iki çift laf etmeyi
ama yılbaşına kadar zor gözüküyor
iş yerinde nefes alamaz hale geldim
kendimi bile kaybediyorum bazen
neyse toparlıcam ben de aranıza katılıcam en kısa zamanda söz :))

gunaydın
ben de geldım ıyımıyım hayır ama bugun cok onemlı bır toplantımız var
oglene kacmayı planlıyorum hos salya sumuk nasıl ınsanların karsısına cıkıcagımı da bılmıyorum ya

dune nıspeten daha ıyıyım agrılarım azaldı ama burnum daha cok akıyor
ve artık burnum sılmekten acıyor
dun gıdıp yatmanın cok faydası oldu sanırım
ama bugunde dınlenmeye ıhtıyacım var

günaydın canlarım ciğerlerim
bizde dün gece buzzz donduktan sonra sağ salim sabaha ulaştık yatak odamızın peteği bozuldu ve biz -3 derece soğuk da yattık ıyyyyy bir an önce kurtulmak istiyorum hayırlısı ile bu evden

lelalcim çok geçmiş olsun kuzum anneler kaç yaşımıza gelirsek gelelim bizim kendimizi güvende hissettiğimiz tek omuz sanırım
minikçim daha iyi olmana çok sevindim havalar baya ayaz gidiyor hepimiz dikkat edelim valla

Back
X