- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #51.321
uleyyn söyleseydinya ben kopar gelirdim hemen özellikle şu naneli limonataya zıpyarak gelirdim
nane nane nane nane nanananane:)))
nane nane nane nane nanananane:)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar biz cumartesi günü su çiçeği aşısı vurdurduk Okavax diye bir aşı 67,61 TL'ydi
yanlış hatırlamıyorsam su çiçeği aşısından 130 tl diye bahsedilmişti
remedeoscum 130a ben yaptırdım aşıyı
ama neden arada ciddi bifiyat farkı var anlamadım
bizde su çiçeği asşısını 25 inde olcaz ama ne kadar bilmiyom konturolle beraber yaptırcaz doktorunda
şimdi size hafta sonu neler yaşadığımı anlatıyım merti anneme bıraktık kocişimle ev bakıyoz yanımızdada emlakçı var asansöre bindik binmemizle inmemiz bir oldu meğersem asansör bozukmuş bastık düğmeye hoopppp 1 kat aşağıya düştük asansörle ama ne düşmek içimdekiler yer değiştirdi nerdeyse 45 dakka kaldık bide asansörle nasıl korkuyorum bir yandan bebeğime bişey oldu mu ?acaba korkusu ya bişey olursa korkusu aklımda mert çıkamamışız ordan offffff ne zordu anlatamam akşam oldu merti aldık annemden eve gitçez merti koltuğuna oturttu babası bende arkaya geççem mertin yanına ama eşyalar vardı düzeltiyim derken yiğit bi hareket etti bindim sanmış koskoca arabanın tekerleği ayağımın üzerinden geçti ama kırıldı zannettim haa valla insan saniyeler içinde neler neler düşünüyormuş ayağım kırılırsa mertte nasıl bakarım naparım dedim hemen annelik zor walla hemen aklına yawruların geliyor allahtan ikisinide kazasız belasız atlattık o sabahta çok kötü bir rüya görmüştüm rüyamda çığlık çığlığa ağlıyordum eşim uyandırdı meğer bayadır ağlıyomuşum göz yaşlarınla ama uyandıramamış bir türlü inşallah rüya bu kadarla kalır başımıza daha kötüleri gelmez