2008 Kasım Anneleri

lelal annene gecmıs olsun canım
kucuk hanımla kım ılgılenıyor

benm annemde keyıfsız ıkı gundur
ama ben onlar hasta olmasınlar dıye dua edıyorum sureklı

zeyna sen de dıkkat et canım
baktır peteklerıne hava hakıkaten cok soguk hasta olmamaya ozen gostermek lazım

GÜNAYDINNNN
LELAL GEÇMıŞ OLSUN CANIM ANNENE...
evet ya onlar olmasa olacağımız yok annem hep ynaımda değil senede 1,5 ay falan görüşüyoruz ama kayınvalidemden de anne sıcakılığını alıyorum ben onlar benim elim kolum ayağım başımızdan eksik etmesin allah
minğim sana da geçmiş olsun canım yaaaa
zeynp yaptır hayatım hemen petekleri alim allah bebiş hasta olmasın

günaydın arkadaşlar..
uykusuz bir gecenin ardından buralardayım şimdi..benim kız gece çoştu yine..anlamsız bir şekilde ıh ıh dedi durdu sabaha kadar.hasta falanda değil.anlamadım yani..
lelalim çok geçmiş olsun anneciğine..acil şifalar diliyorum..
zeyna petekleri ihmal etme anım ya..-3 derece ne demek..okurken bile içim titredi..
minik hala düzelemedinmi canım..aman dikkat et kendinede biran önce iyleş..

saolun kızlar
dün eşim işten izin aldı
yine kız annemin yanındaydı ama eşimle beraberlerdi akşam ben de iş çıkışı oraya geçtim
çok şükür şimdi annem çok daha iyi
bugün annane kız evde yalnızlar :)

Kızlar merhaba.Cee deyip kaçacam çok yoğunum..

Lelalim çook geçmiş olsun canım.Anne gibisi var mı.Halen annem yanımdayken dünyalar benim oluyo.Allah eksikliklerini göstermesin.

Zeynam ben de soğuğu hiç sevmem, çok kötü soğukta uyunur mu?Umarım rahatsızlanmazsın..

Kalimerom vitamine yüklen, bol bol ye canım.Hastalığa tam kapılmadan kurtar kendini.

Dünürüm gelinimden şikayet edip durma.Severim onun sinirli bakan gözlerini, fıstığıma laf yok.Ona göre:)))

günaydın kızlar günaaaaydıııın :sm_cool:
ay yaklaşık iki saattir buradayım diğer topicleri gezdim yazdım buraya geldim geçmişi okuyayım dedim falan derken bu saat oldu, geçmişten bazı alıntılar yaptım ama inşallah herkesler iyidir
bu arada biz iyiyiz çok şükür idare ediyoruz işte bugün burada da hava inanılmaz soğuk kış girdi gireli ilk defa bugün gelirken ağzımdan dumanlar çıktı
dün baya bir koşuşturmaca ile geçti evde hiç bişey yapmadım çarşıdaydık akşama kadar kocişim telefon aldı bana sağolsun diğer telefon mefta olmuş artık kesinleşti pek itediğim bişey değildi ama bir sene falan idare etsin yeter ucuz aldık eşim de accık kandırdı beni kaydirigubbakcemile3 sanırsam laptop alacak bana ondan dolayı o kadar pahalı bişeye gerek yok zaten pek çok özelliğini kullanmıyoruz vs.. dedi neyse bende ok dedim iyi oldu
bir de diyorki bu da yeni yıl hediyen aşkım yooo dedim olmaz Eymen yüzünden telefonum gitti sende hediye diye bunu kakalıyorsun başka bişey daha isterim dedim, ya dedim kırmızı don al, takımda olabilir hiç fena olmaz yada şöle tüllü müllü gecelik bişey al dedim güldü sanırım onu da alacak zemuszemus

safişim bu arada yılbaşı olayını konuştuk eşimle tamam dedi oda şimdilik gelecek gibiyiz yalnız dün bir kuzenimle konuştum şehir dışından da iki kuzenim geleceklermiş annelerine yılbaşı akşamı da siz de olalım dedi eğleniriz dedi sen şimde Eymen'le çıkamazsın falan ben de ok dedim bakarız şehir dışından gelecekleri için reddedemedim her zaman görüşemiyoruz çünkü kurbanda buradaladı ama ben osmaniyede olduğum için buluşamadık ama henüz kesin değil işte bu hafta sonu kesinleşecek onların gelmesi eğer gelmezlerse yılbaşı akşamı sizdeyiz şekerim bende sana pazar günü haber ederim ok opuyorumnanaktan

selam kızlar

asorti, dark geçmiş olsun kızlar, seda beyazmeleğede geçmiş olsun demiş onu bulmadım sizde ne var canım inşallah önemli bişii değildir.

benimde dersim vardı bugün, geldim oğluşu parka götürdük, geldik şimdi yatağında lego oynuyor bıdık:))

yok hayatım biz hasta değiliz çok şükür sedoş şaşırmış sanırsam bende burun akıntısı var sadece onun dışında hiç bir belirti yok dipçik gibiyim maşallah kaydirigubbakcemile3

günaydın hepinize..
andina,kalimero,maytap,remedios,yasmin..
sabah kuşları düşmüş anca bu saatte..:)
ay oğlum 2 gecedir maşallaaaaahhh uyanmıyo..
ama ben yatarken saat 12-1 gibi biberonla süt veriyorum uyurken.
acıkmayınca uyanmıyo sanırım..
sizde ne var ne yok?

ay ne güzel valla dün değil ondan önceki gün benim oğlumda öyle gece 23.30 gibi yattı sabah 10.00 da kalktı bende çok iyi dinlenmiim osayede
ama dün akşam yine 1-2 kez kalktı ben kendi haline bıraktım artık hiç belli olmuyor

gunaydın
hasta olarak hafta sonundan cıktım
ısın kotusu dun aksam ıtıbarıyle oglumun burnu akıyor
ama baska hıcbır sıkıntısı olmadıgı tepkı ve yaramazlıklarından bellı
bense cumartesı gunu mısafır trafıgımı atlattıktan sonra rahatsızlanmaya basladım dun aksama kadar yattım
banamısın demedı burnum akıyor, gozlerım yanıyor ve basım agrıyor
sanırım sıfayı kaptım

canımcım çok geçmiş olsun dikkat et kendine

Günaydın Azocum.Anıl da bir haftadır sabaha kadar uyuyo.Ama 8,30-9,00 gibi yemek yiyo, 11.00 gibi uyuyo sabah 8-8.30 da kalkıyo.Sanırım artık çok yoruluyolar.Hayata adapte oluyolar zamanla işte.Gitgide şeker oluyolar.Haftasonu çok güzeldi.Oğlum nasıl cilveleniyo.Burnunu kırıştırarak gülücükler saçıyo.Maşallah çok şekerdi.Ay doyamadım bu haftasonu yavruma.Güzel günler bizi bekliyo sanırım tabi yaz gelse daha iyi olacak..

Kalimerocum dikkat et, hastalanmasın tontişim..

evet canım çocuklarımızın büyümeleri, her anları birbirinden güzel ,ayrı bir zevk

tsk ederım arkadaslar
bu gıbı durumlarda emzırırken alınan bır ılac varmı bılgınızde
ben doktora gıtmekten korkuyorum malum kalabalıktan ve nedense hemen serum takıyorlar dıye
dun esım ıhlamur bal falan hazırladı ama gecmedı sanırım ılac almam lazım

ilaç diyecektim ama doktorun vermiş zaten iyi yapmışsın daha kısa sürede iyileşirsin en azından

günaydın arkadaşlar..
bugünde işim çok size bi selam verem dedim..ama hafta sonu olanlarıda nalatmadan geçemeyecem..hafta sonu çok üzüldüm ya..
cumartesi günü kızım, eşim kahvaltıya gittik akyakaya. gezdik , tozduk geldik muğlaya buraya kadar çok iyidi..sonra bi arkadaş aradı hadi bize gelin dedi gitik..kızım orda hiç durmadan heryeri karıştırmak istiyo..evdede öyle yapıyo gerçi, bende evde bazı çekmeceleri karıştırmasına izin veriyom zararlı olanlarıda kilitliyom..
arkadaşın eşi eylülü öyle görünce siz bunu hiç yetiştirememişsiniz. bu ne böyle..şimdiye kadar öğretilecekti buna gitti yerde ortalık karıştırmaması gerektiğini falan..ama eylülde hiç durmuyo gidiyo çekmeceleri açıyo, çiçekleri çekiyo....en son şöyle küçük küçük ellerini vurdu..yapılmaz diye..ama benim kız gerçektende sonrasında hiç karıştırmadı..çekmecenin başına gidiyo arkadaşın gözüne bakıyo..geri çekiliyo..
şimdi ne yapacağımı bilemez bi şekildeyim eve gelince anlatmaya çalışıyom ama anlamıyo ki..ben vurmakta istemiyom..gerçi vurmak değildi arkadaşınki ama ben yinede yapamıyorum..ama öyle ortalığı birbirine katan bi çocuk olsunda istemiyom..
şimdiye kadar daha erken aklı erince öğretiyordum ama arkadaş sen geç kalmışın diyince şaştım kaldımm,
arkadaşın 2 tane çocuğu var ..ve gerçekten gittikleri yerde hiç bir yeri karıştırmazlardı..şimdi büyüdüler zatennn

sizinkiler nasıl ..ve siz ne yapıyorsunuz..

canım benim o birazcık densizlik yapmış sen üzme kendini hepimizin çocuğu aynı şu anda Eymen'de Hayır'ın ne anlama geldiğini çok iyi biliyor ama işine gelirse, işine gelmezse inadına yapmaya devam ediyor o zaman onu başka şeylerle kandırmaya çalışıyorum
arkadaşın iki çocuk büyütmüş ama benim çocuğum şiddetle uslu olacakmış olmasın yaramaz olsun napayım o büyüyene kadar gezmeğe gitmeme bende gerekirse en meraklı zamanları şimdi güzelim napalım idare edeceğiz artık
ben kaşlarımı çatar bakarım Eymen'e bazen hemen gelir boynuma sarılır dönüp dönüp yüzüme bakar hala kaşlarım çatık mı diye ama bazen de hiiiç sallamaz hatta çığlık atıyor karşılık veriyor bana

günaydınnnnn
yorgun savşçı gibiyim felaket bi hafta sonu yaşadım çok uykusuzummmmmmm
cuma akşamından beri fırtına yağmur Allahım nası bi evdir ben anlamadım evin içi köpük ve resmen kum dolu camların hepsi üflüyoo sabahlara kadar uyumadık çok kötüydü yaaa
neyse bu gece bitti de 3-4 saat derinlemesine uyudum

şöhret olmuşuz grup kurmuşuz bende orginazatörünüz olabilirmiyim çünki hiç bir dalda yeteneğim yok olayım olayım lütfen olayımmm

kalimerocum geçmiş olsun canım havalar çok kötü ve bi şekilde kapıyoruz işte bence izin al doktora git ilaçsız daha kötü olabilirsin eğer emzirmiyor olsaydın ilaç tavsiye ederdim ama bu durumda edemem canım

darkcım diğer çekiliş hediyen geldiiiiii çok kötüsün yaaaa ne güzel yedin beni kimden geldi acaba ne geldi acaba o kadar merak ettim c.tesi günü insan accık çıtlatır koca kk'da sen beni buldun kaydirigubbakcemile3
ama malesef kadının tahmini doğru inekli baharatlığım kırık geldi hemde 100 bin parça çok üzüldm gülüm ya ama onun dışındakilerde hiç bir problem yok çok teşekkür ederim hepsi için kesene gönlüne bereket opuyorumnanaktan

tabiki hayatım senden iyi organizatör mü bulacaklar kaydirigubbakcemile3

günaydın arkadaşlar..
minikciğim çok geçmiş olsun canım..havalar iyiden iyiye kötü olmaya başladı ve çookkk dikkat etmemiz gerekiyor..
gülizgül benim kızımda hiç yerinde durmuyor..çekmece karıştırma huyu çok fazla yok ama şuan herşeyi merak etmedönemlerinde oldukları için mutlaka bişeyler yapıyorlar..yapmaması gerekenlere 'hayır olmaz bak kızıyorum' gibi sözler söylediğimde bazen bırakıyor bazen dahada çok inatlaşıp yapacağını yapıyor..
bence daha çok küçükler..bazı şeyleri daha algılıyamıyorlar..sen üzme canını..her çocuk aynı değildir..bizimkiler biraz daha meraklı ve hareketliler..
bu arada benimde cuma akşamından beri sol gözüm şiş..it dirseği diyorlarya öyle bişey çıktı..cumartesi akşamı ve pazar günü baya baya şişmişti..nerdeyse gözüm kapanmıştı..bugün çok şükür daha iyi fakat hala şiş ve ağrıyor:((

geçmiş olsun canımcım nazar mı değdi noldu :nazar:

oooo herkesler burda ayol bu ne kalabalık böyle bizde bir saat önce kalktık kahvaltı falan hyapcaz annemde geldi biraz meşgulüm arada yetişirim sizede
gülizcim valla hepimizin bebişleri şuanda aynı şekilde etrraflarını merak ettikleri için keşfetmeye çalışıyorlar buda gayet normal eğitim olayı için bana göre daha çok erken
bizde dün mahvolduk bu yeni taşındığınm ev hiç uğurlu gelmedi bize pimapenlerden soğuk gelio diodum ya ev sahibi yaptırdı bu seferde dün fırtına ve yağmur vardı bi baktık pimapenlerden su alıyor ev göl oldu ayyy çıldırdık kafayı yedim evin görünüşüne aldandım çok beğendim ama bir sürü sorun çıktı en kısa zamanda taşınmak gözüktüü bize

ah yaa çok kötü olmuş hayatım zor bir durum allah kolaylık versin sana

merhaba hatunlar

oku oku bıtıremedımm gecmısı pek konusmussunuz

asortı gecmıs olsunn eylule
eylül de hasta dun gece hıc uyumad yavrum hep agladıı burnu akıyo oksuruyo evden dısarı cıkarmıyorum nasıl hastalanıyor anlamadımm uykusuzluktan basım agrıyor

kıyamam kuzuma geçmiş olsun ıcırım

ıcır geçmiş olsun canım havalar soğudu hastalıklar kapıda çok dikkat etmemiz lazım çokkk
kimse benim soruma cvap vermemiş:gitme:mafoldumben

canım ben praktica kullanıyorum kullanıyorum canım modelini hatırlamıyorum ama çok memnunum bende

Herkese selammmmmmmm..Ne var ne yok canlarımm?
Tontişler nasıl?

Hafta sonu memlekete gittik.gayet iyi ve mutluydu.sıkılmış garibim evde.Evde bişey emiyordu oraya gidince iştahı açıldı sanırım:))Cumartesi akşamı için kardeşim rezervasyon yaptırmış bir yerde eğlenelim diye.Ben batuyu uyuttum 8-8,30 gibi çıktık.O saatten sonra uyanmaz diye dğüşündük.

Biz çıktık yarım saat sonra uyanmış.Hüngür hüngür ağlamış.İçini çeke çeke annemle bababm durduramamışlar.bizi aradılar hemen çıktık geldik.Yavrum nasıl ağlıyor nasıl pişman oldum çıktığıma.Normalde ağlamazdı ama benim annemi ve babamı yabancıladı,bir de baktı uyandığı mekan farklı tedirgin oldu sanırım.bir daha tövbe ettim çıkmaya..

ayy kıyamam ben kuzuma işte anneliğin en zor taraflarından biri biraz kendine vakit ayırayım diyorsun ama çocuk durmuyor ayy dursa bile aklın onda kalıyor sanırım biraz daha büyüseler normale döner

bizde su çiçeği asşısını 25 inde olcaz ama ne kadar bilmiyom konturolle beraber yaptırcaz doktorunda

şimdi size hafta sonu neler yaşadığımı anlatıyım merti anneme bıraktık kocişimle ev bakıyoz yanımızdada emlakçı var asansöre bindik binmemizle inmemiz bir oldu meğersem asansör bozukmuş bastık düğmeye hoopppp 1 kat aşağıya düştük asansörle ama ne düşmek içimdekiler yer değiştirdi nerdeyse 45 dakka kaldık bide asansörle nasıl korkuyorum bir yandan bebeğime bişey oldu mu ?acaba korkusu ya bişey olursa korkusu aklımda mert çıkamamışız ordan offffff ne zordu anlatamam akşam oldu merti aldık annemden eve gitçez merti koltuğuna oturttu babası bende arkaya geççem mertin yanına ama eşyalar vardı düzeltiyim derken yiğit bi hareket etti bindim sanmış koskoca arabanın tekerleği ayağımın üzerinden geçti ama kırıldı zannettim haa valla insan saniyeler içinde neler neler düşünüyormuş ayağım kırılırsa mertte nasıl bakarım naparım dedim hemen annelik zor walla hemen aklına yawruların geliyor allahtan ikisinide kazasız belasız atlattık o sabahta çok kötü bir rüya görmüştüm rüyamda çığlık çığlığa ağlıyordum eşim uyandırdı meğer bayadır ağlıyomuşum göz yaşlarınla ama uyandıramamış bir türlü inşallah rüya bu kadarla kalır başımıza daha kötüleri gelmez

ayy canııım çok geçmiş olsun yakın zamanda asansör kabusu yaşamış biri olarak yazını okurken şok oldum allah beterinden saklasın hayatım verilmiş sadakanız varmış ucuz atlatmışsınız

dün patatesli börek yaptım ,kek yaptım ,muhallebili kadayıf yaptım ,birde naneli ev yapımı limonata ,
lelali bekledim gelmedi ,aramadı da ..bende kankimi çağırdım ,yedik içtik sonra eşlerimiz ve çocuklrla çıktık ,gezmeye gittik ,alışveriş yaptık ,kendime ve evime ciciler aldım ..

ohh valla bana menüyü sölesen buradan bile gelirdim bir de bişey diyeyimmi ben naneli limonata içmedim burda da yaparlar ama naneli değil yaz gelsin de tarfini ver bir gün yapayım bari

selam kızlar
ben geldim hatta eve bile yeni girdim diyebilirim
tabi bu saatte artık burada kimsecikler kalmamıştır
geçmişe bakamadım malum .

öncelikle eylülcüm senden çok özür diliyorum kusura bakma tatlım ne olur
gelememek bir tarafa arayamadım da seni çünkü benim telefon sizlere ömür
Duru hanımın salyaları telefonu iptal etti artık açılmıyor bile
sim kartı çıkartıp başka telefona taktım ama bu sefer numaralar telefonda kaldı
o yüzden arayamadım
gelemememin sebebi ise annem
seninle konuştuktan sonra annemi aradım hani ulaştımı ne yaptı diye
annem bir açtı telefonu ses felaket kayık kayık konuşuyor
dedim ne oldu fenayım çok çarpıntım var ialcımı aldım o bu hale getirdi falan
annem parkinson tedavisi görüyor ve 2 gün ialaca ara verip yeniden başlayınca onu çok fena etkiliyor
neyse apar topar anneme geçtik baktım kadın yerindn kalkamıyor vaziyette
eve yardıme ttim falan gece döndük
ertesi gün yine aynı vaziyette doktoru ile konuştuk dozunu düşürttük falan
neyse bu akşam eve geçmeden tekrar uğradım neyseki iyi çok şükür

yani anlayacağın bizim gezi yattı hem de ailecek :(
neyse anam iyi olsunda gezi mezi boş şeyler

yalnız bu hafta sonu şunu bir kez daha anladım elimiz kolumuz herşeyimiz ya bu anneler
allah onları başımızdan eksik etmesin

andiş ile konuştuk o anlatmıştı bir de akşam denizannem aradı saolsun
epey de bir hazırlık yapmışsın
yiyemedim hiç birini ya :(

neyse bunun dışında ben çok özledim burayı
iki çift laf etmeyi
ama yılbaşına kadar zor gözüküyor
iş yerinde nefes alamaz hale geldim
kendimi bile kaybediyorum bazen
neyse toparlıcam ben de aranıza katılıcam en kısa zamanda söz :))

canımcım çok geçmiş olsun annene
öyle vallahi annemle çoğu zaman anlaşamasamda başımın tacı allah bin kere razı olsun çok yardımı var

beyazmeleğim üşenmeden okumuşuın hayatım geçmişi helal sana senin sayden bende okumuş oldummmm:)
tlefonunda hayırlı olsun canım benim telefonda yedi kafayıı bende ıphone istiyorum kociş aldı kendine ama bana almıyor ya:((şaka bi, yana pahalısını felan geçtim ama bana da lazım telefonum cevapsız aramaları göstermiyor artık hafıza dolu falan diyor amann neyseeeeee

bende güldün sahişim sana ,alemsin ne diyim :))
face de yemekteyiz grubu var , orda yarışmaya katılanlar anlatıyor zaten ne haltlar döndüğünü , bi bak oraya da
aaa bak benim de bundan haberim yoktu kaydirigubbakcemile3
selam kızlar
ben geldim hatta eve bile yeni girdim diyebilirim
tabi bu saatte artık burada kimsecikler kalmamıştır
geçmişe bakamadım malum .

öncelikle eylülcüm senden çok özür diliyorum kusura bakma tatlım ne olur
gelememek bir tarafa arayamadım da seni çünkü benim telefon sizlere ömür
Duru hanımın salyaları telefonu iptal etti artık açılmıyor bile
sim kartı çıkartıp başka telefona taktım ama bu sefer numaralar telefonda kaldı
o yüzden arayamadım
gelemememin sebebi ise annem
seninle konuştuktan sonra annemi aradım hani ulaştımı ne yaptı diye
annem bir açtı telefonu ses felaket kayık kayık konuşuyor
dedim ne oldu fenayım çok çarpıntım var ialcımı aldım o bu hale getirdi falan
annem parkinson tedavisi görüyor ve 2 gün ialaca ara verip yeniden başlayınca onu çok fena etkiliyor
neyse apar topar anneme geçtik baktım kadın yerindn kalkamıyor vaziyette
eve yardıme ttim falan gece döndük
ertesi gün yine aynı vaziyette doktoru ile konuştuk dozunu düşürttük falan
neyse bu akşam eve geçmeden tekrar uğradım neyseki iyi çok şükür

yani anlayacağın bizim gezi yattı hem de ailecek :(
neyse anam iyi olsunda gezi mezi boş şeyler

yalnız bu hafta sonu şunu bir kez daha anladım elimiz kolumuz herşeyimiz ya bu anneler
allah onları başımızdan eksik etmesin

andiş ile konuştuk o anlatmıştı bir de akşam denizannem aradı saolsun
epey de bir hazırlık yapmışsın
yiyemedim hiç birini ya :(

neyse bunun dışında ben çok özledim burayı
iki çift laf etmeyi
ama yılbaşına kadar zor gözüküyor
iş yerinde nefes alamaz hale geldim
kendimi bile kaybediyorum bazen
neyse toparlıcam ben de aranıza katılıcam en kısa zamanda söz :))
canımcım anneciğine çok geçmiş olsun.benim annemin hiper tansiyonu var o da bizi ara sıra korkutur böyle :1closedeyes:
günaydın kızlar , açılışı yapıyorum , bugün inşallah güzel bir gün olur hepimiz için...
günaydııın canımm inşallahh :Saruboceq:
günaydın kızlar günaaaaydıııın :sm_cool:
ay yaklaşık iki saattir buradayım diğer topicleri gezdim yazdım buraya geldim geçmişi okuyayım dedim falan derken bu saat oldu, geçmişten bazı alıntılar yaptım ama inşallah herkesler iyidir
bu arada biz iyiyiz çok şükür idare ediyoruz işte bugün burada da hava inanılmaz soğuk kış girdi gireli ilk defa bugün gelirken ağzımdan dumanlar çıktı
dün baya bir koşuşturmaca ile geçti evde hiç bişey yapmadım çarşıdaydık akşama kadar kocişim telefon aldı bana sağolsun diğer telefon mefta olmuş artık kesinleşti pek itediğim bişey değildi ama bir sene falan idare etsin yeter ucuz aldık eşim de accık kandırdı beni kaydirigubbakcemile3 sanırsam laptop alacak bana ondan dolayı o kadar pahalı bişeye gerek yok zaten pek çok özelliğini kullanmıyoruz vs.. dedi neyse bende ok dedim iyi oldu
bir de diyorki bu da yeni yıl hediyen aşkım yooo dedim olmaz Eymen yüzünden telefonum gitti sende hediye diye bunu kakalıyorsun başka bişey daha isterim dedim, ya dedim kırmızı don al, takımda olabilir hiç fena olmaz yada şöle tüllü müllü gecelik bişey al dedim güldü sanırım onu da alacak zemuszemus

safişim bu arada yılbaşı olayını konuştuk eşimle tamam dedi oda şimdilik gelecek gibiyiz yalnız dün bir kuzenimle konuştum şehir dışından da iki kuzenim geleceklermiş annelerine yılbaşı akşamı da siz de olalım dedi eğleniriz dedi sen şimde Eymen'le çıkamazsın falan ben de ok dedim bakarız şehir dışından gelecekleri için reddedemedim her zaman görüşemiyoruz çünkü kurbanda buradaladı ama ben osmaniyede olduğum için buluşamadık ama henüz kesin değil işte bu hafta sonu kesinleşecek onların gelmesi eğer gelmezlerse yılbaşı akşamı sizdeyiz şekerim bende sana pazar günü haber ederim ok opuyorumnanaktan

ben sana demiştim dimi yılbaşı hediyen belli oldu senin diye kaydirigubbakcemile3 güle güle kullan cnm,iyi ve hayırlı haberler al inşallah yeni telefonunla

tamam canım haber bekliyorum ben opuyorumnanaktan

TÜnaydın arkadaŞlar..
YılbaŞında bÜtÜn aıle bende...aman ne yapsamkı..
TelaŞ oldum bak..Şımdıden planlamam lazım..
Bı el atın kızlar neler yapsam..yemek , eĞlence falan Özel bıŞı olsunn

tünaydın şekerler bende bugün gezmeye gidiorum akraba günümüz var annemlerle akşama gelirim anca Lelalcim annene çok çok geçmiş olsun tatlım
ben kaçıorum hepinizi kocaman öpüyorummm

beyazmeleğim üşenmeden okumuşuın hayatım geçmişi helal sana senin sayden bende okumuş oldummmm:)
tlefonunda hayırlı olsun canım benim telefonda yedi kafayıı bende ıphone istiyorum kociş aldı kendine ama bana almıyor ya:((şaka bi, yana pahalısını felan geçtim ama bana da lazım telefonum cevapsız aramaları göstermiyor artık hafıza dolu falan diyor amann neyseeeeee
okudum valla kaç saat gitti ama olsun zemuszemus
al şekerim sende bir tane yenisini iyi olur valla

TÜnaydın arkadaŞlar..
YılbaŞında bÜtÜn aİle bende...aman ne yapsamkİ..
TelaŞ oldum bak..Şİmdİden planlamam lazım..
Bİ el atın kızlar neler yapsam..yemek , eĞlence falan Özel bİŞİ olsunn

dur daa daha erken panikleme hemen o zamana kadar buluruz bişeyler

Lelalİm annene Çok geÇmİŞ olsun canımm..
MeleĞİm yenİ tlf nunu gÜle gÜle kullan canım
mİnİĞİm sanada Çok geÇmİŞ olsun canımm

sağol hayatım

sedacım sana da iyi gezmeler valla ben o kadar özledimki öyle kadın kadına gündüz akraba günlerini, gezmelerini ahh ahh

ay ben de gidip bakayım aysuya bakalım nasıl olmuş kuzucuk

tünaydın kızlar geçmişe çok bakalmadım ama lelalcim anneciğine geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin
meleğim seninde telefonun hayırlı olsun cicim kulağında paralansın:)))

kızlar oğlumun totosu çok fena pişik oldu yaa ilk defa böyle oluyo bepanten kullanıyorum tahriş olmasın diye niveanın pişik kremini sürüyorum yok daha kötüye gidiyo
alt değiştirmek işkence oldu çocuğa
yavrum yaa nasıl ağlıyo anlatamam
ne yapsam bilemedim valla çok çaresiz kaldık
1.5 haftadır falan muhallebisini keçi sütüyle yapıyorum ama 2 gündür böyle acaba ondanmı diyorum
ne biliim öyle aklıma geldi işte
ama keçi sütü alerji yapmaz benim bildiğim yaa
onun dışında pek değişiklik yapmadık öğünlerimizde ama

Saphİram benİm menÜme bİ el at canımcım yaa
yılbaşı için mi cnm?
tünaydın kızlar geçmişe çok bakalmadım ama lelalcim anneciğine geçmiş olsun canım Allah bidaha göstermesin
meleğim seninde telefonun hayırlı olsun cicim kulağında paralansın:)))

kızlar oğlumun totosu çok fena pişik oldu yaa ilk defa böyle oluyo bepanten kullanıyorum tahriş olmasın diye niveanın pişik kremini sürüyorum yok daha kötüye gidiyo
alt değiştirmek işkence oldu çocuğa
yavrum yaa nasıl ağlıyo anlatamam
ne yapsam bilemedim valla çok çaresiz kaldık
1.5 haftadır falan muhallebisini keçi sütüyle yapıyorum ama 2 gündür böyle acaba ondanmı diyorum
ne biliim öyle aklıma geldi işte
ama keçi sütü alerji yapmaz benim bildiğim yaa
onun dışında pek değişiklik yapmadık öğünlerimizde ama
o nasıl bi laf yalnız ilk defa duyuyorum,kulağında paralansın kaydirigubbakcemile3
benimki diş gelirken ishal olur ve tabiki çok fena pişik.ben chicconun kremini sıvıyorum öyle durumlarda.bir daha ki açışımda ciddi bir iyileşme oluyor.birde kaka yapmasını beklemiyorum.çişde yapsa sık değiştiriyorum.geçmiş olsun memocana canımŞeniz

tünaydın kızlar buraya yazmadım sanırım bugün daha

beyazmelekcim güle güle kullan telefonunu canım,

mmmfcim keçi sütümü yaptı pişiği bilmem ama bizde alerji yapmıştı ama yüzünde çıkmıştı bizim kıyamam memoya geçmiş olsun, gerçi bizim hiç pişiğimiz olmadı allaha bin şükür ama bildiğim kadarıyla saf zeytinyağıda iyi geliyor kızlar hematen kreminde iyi geldiğini söylemişlerdi, hatta aloevera da iyi geliyor alabildiysen,

gülizcim hindi dolması ile listeye başlayabiliriz sanırım, yanınada birkaç zeytinyağlı, meze, (neler olacağını aklıma geldikçe yazarım)

bizde eşim dışarı çıkalım diyor aslında iyi fikir ama ben yılbaşında dışarıda olmayı pek sevmem, birde eğlence için çocuğu bırakmakta yüzsüzlükmü olur acaba diyorum, sadece misafir istemediğimden eminim:)

Back
X