2008 Kasım Anneleri

buğra odada yokken mesela eşim beni öpüyo ses de çıkarıyo muuaahh diye bizimki hemen koşarak geliyo nasıl pis pis gülüyo hatta biraz da ha devam edersek kahkaha atarak yanımıza geliyooo bayılıyorum o haline ne anlıyo neye gülüyo bilmem:)) tabi biz sadece onu güldürmek maksatlı yapıyoruz yoksa asla çocuğun yanında veya duyacağı şekilde ayıp şeyler yapılmasına çooook karşıyım.

bunların 2 yaş sendromu erken mi başladı nedir anlamadım ki ben.bi huysuzluk bi inatlaşma sorma gitsin.dediğim bütün laflarıda anlıyo hayret ediyorum.bazen şakır şakır konuşacak birden sanıyorum.dikkat çekmek için ağzını yere vuruyo:(( dudağı patlayacak yaa.neden oldu bu.bi kere yanlışlıkla yere vurdu ağzını babası ayy oğlum yapma öyle babacım dedi.bu yani.bundan sonra yapma dedi diye istediği bişey olmayınca bunu yapıyoo.

bizde de kerem bey emzik kullanıyor iyide oluyor çok nazlı olduğu için arada mızıltısını kesiyor kaan sevmiyor..
aynı şeyleri istiyorlar çocuklar demek benimkilerde bizim çay içtiğimiz fincanlara gelip kaşıkla karıştırmak istiyorlar ama dediğiniz gibi içi dolu olacak boş olursa tepiniliyor..
ben oynasınlar diye plastik bardak aldım renkl yok illa porselen olacak ki şıngirtı ses çıksın..
eşim işten geldiğinde biz sarıldığımızda en çok kerem gülüyor kıskanma yok şimdilik kaan öyle bakıyor geliyor babaya benide al diye..

programımız degıstı
toplantı oncesı cekırdek aıle olarak comlek'e gıdıp yıyecegız
ben esımı toplantıya bırakıp eve gecıcem ve oglusla ılgılenıcem

o cay baasrdagı ve cay kasıgı seremonısı bızde de var
ama bos olmasın ıcınde cay olsun da ıstıyor

çaa diyo bizimki şekersiz sulu oalrak veriyorum bazen gönlü olsun diye aman bayıla bayıla içiyo.işe yarayan bişey olsa içmez öyle

Ne tarihi tontişim?

tarih dersi, yaa ortaokulda böyleydi, lisede böyleydi, üniversiteye gittim kurtuldum dedim şimdi KPSS yüzünden yine başıma bela, arkadaş çalışıyorum okuyorum çözüyorum yine bir sürü yanlışım çıkıyor bu nasıl iş anlamıyorum
bir yerlerde yanlış yapıyorum desem yıllarca bir sürü yöntem denedim ulan biri de doğru olmaz mı bu yöntemlerin :mymeka:

Back
X