• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

çilekcim şimdi okudum canım ,nasıl davranmam gerek demişsin ya,bundan önce nasılsan aynen öyle devam ,zaten mesafeliymişsin ,öyle olmaya devam et ,yeri gelince de lafını sokarsın ..bunda boşanmayı düşünecek bişey yok ,çünkğ eşinle ilgili bişey yok ..canını sıkmaya değmez tatlım ..

selam gzeller herkese lavişim beğenmenize çok sevindim valla
eğer isteyen olursa alabilirim benim için sorun değil artık öğrendim iyi kötü:))
çileğim bu konuda zeynama katılıyorum tatlım sıkma o güzel canını
bugün giremedim çok yoğundum hepinizi öptüm

çılegım neler olmus oyle okudum evet bıraz karsık yazmıssın ama cok sınırlenmıssın cunku cnm.bence esın uyandıgında sakın bu konuda konusma.mesajlarına baktıgını soyleme.bırak o sana bırsey deyınceye kadar sesını cıkarma.aradan bıraz zaman gecsın sen de sakınleş sonra kocanla konus.senın le bır sorunları mı var senı sevmıyor olabılır kımse kımseyı sevmek zorun da da degıl ama saygı gostermek zorunda cunku sen torununun annesısın.
offff offf bu aıleler herseyı allak bullak ederler.sakın onlar yuzunden esınle kotu olma cnm.

çileğimmmm üzülme cnm bnm ya şu aileler çok fena bizde kaç kere onlar yüzünden tartıştık o değil ama ben ayrılmak istedim annemler engel oldu ii çocuk ailesini kafana takma görüşmüyorsun zaten sık die öle böle onları sallamamaya alıştıum zaten bi kandilden bayramdan yana ararım okadar zaten kopuk bi ailesi var sende fazla takma cnmcım yağmurunda söylediği gibi bırak eşin anlatana kadar bekle yada sen sakinleş aradan bi kaç gün geçsin ozaman konuşursun cnm inşallah herşey yoluna girer cnm bnm

çileğim bende okudum ama anladığım kadarıyla kayınvlidenle görümceke kızabilirsinde, eşin belliki onları mesajlarını kaile almamış sana söylemeye bile gerek görmemiş canın sıkılmasın diye..
eski tartışmanız ayrılma durumunuzda eskide kalmış bence kayınvalideni sık görmüyorsan sorun yok gibi geldi..
sakinleşince eşinle yumuşak bir dille konuş bu durumu.. mutlaka sana bir iyi yada kötü açıklaması olacaktır.. dur daha dereyi görmeden paçaları sıvama boşver görümcekle kaynanatörü...

çileğim bebeğim Allah korusun neler düşünüyorsun sen öle
bence seneler önce kapanmış konuları hiç gündeme getirme
biraz daha hatta baya baya sakinleştiğinde eşinle konuş sonuçta telefonuna gizli bakmadın gördüklerini söle ve onların yanlışlarını söle anlat kendini
ama öle saçma sapan şeyler düşünme bebeğim :olmaz:

Selam kızlar bugün pek sakinmiş burası,ben de ablamdaydım,bebekli bir arkadaşı gelmişti maşallah çok tatlı da benimki çok kıskandı teyzesini.Ablam çok sever bebekleri,bebekler de onu.Bizimkinin de karnı ağrıdı tabi bu durumdan :))
Çilekçim madem eşinin telefonundaki mesajları hep siliyorsun,o zaman eşin mesajları okumuş olmandan da rahatsız olmaz bence.Hemen uyanır uyanmaz değil de,daha rahat,daha mutlu bir anda konuşabilirsin.Kendi kendini yiyip te dolduracağına ve kurulacağına eşinle konuşmak en iyisi canım

selam kızlar iyi akşamlar
çilekçim bencede sakinleşince eşin konuş msjları bildiğini bilsin ama eski konuları gündeme getirme bu onu dahada seni daha çok üzer bence inşallah bir problem olmaz kötü şeyler düşünüpte kendini o yöne itme tatlım öle şeyler düşündükçe gaza gelirsin daha çok ben en azından öle yaparım en büyük düşmanım kendimim derim bazen

çilekcim dertleri ne anlamadım canım ama sen sakin ol hanımlığından ödün verme sakinleştiğin zaman konuş eşinle yada hiç konuşma böyle insanları kaile alarak değerlerini yükseltme bebekim
boşanma fikrinide çıkar aklından eşin senin yanında tatlım milletin lafıylamı boşancan kocandan
valla mesajını ilk okumaya başladıpımda telefonda başka bişy gördün sandım valla :)
bu konuya takılma bence zaten hep söylersin yaa resmiyiz diye aynı resmiyette devam

çilekcim şimdi okudum canım ,nasıl davranmam gerek demişsin ya,bundan önce nasılsan aynen öyle devam ,zaten mesafeliymişsin ,öyle olmaya devam et ,yeri gelince de lafını sokarsın ..bunda boşanmayı düşünecek bişey yok ,çünkğ eşinle ilgili bişey yok ..canını sıkmaya değmez tatlım ..

selam gzeller herkese lavişim beğenmenize çok sevindim valla
eğer isteyen olursa alabilirim benim için sorun değil artık öğrendim iyi kötü:))
çileğim bu konuda zeynama katılıyorum tatlım sıkma o güzel canını
bugün giremedim çok yoğundum hepinizi öptüm

iyi geceler fistiklar..hepiniz cok saolun vallaaa bi nebzede olsa rahatladim,toplu cvp vermek istedim cünkü sonuc hep ayniya baglaniyor.

esim uyandi sakince anlattim ona olayi,cok üzüldüm bu kadar sorun ne dedim?oda dediki;annem senin kisin tatile gitmene cok kizdi sana olan tavrida bu yüzden dedi.peki dedim onane?yani omu karsiliyor beni giderimide sorun yaratiyor?hayir ama istemiyormus gitmeni öyle söyledi dedi.birde senin hep soguk oldugunu onlarla fazla konusmadigi söylüyor bunlardan rahatsizmis dedi.ama hersey karsilikli dedim ve bazi seyleri anlattim ona..yeni dogum yaptigimda herseyimle kendim ilgilendigimi onlarin yemek vakti misafir gibi gelip gitmelerini falan filan...

en sonunda esim dediki;senin icin önemli olan benim benle iyi ol gerisini s...et...
iyide dedim o senin annen yarin kizkardesin evlenip gitse sen daha cok ilgilencen oda böyle davraninca aramizdaki mesafe hep uzuyor dahada cikmaz oluyor dedim.bosver sende biraz sivri dillisin herseyi görmiyver dedi.

zaten aksam arkadaslara gitcektik hicbisi olmamis gibi hazirlandik gittik.esimede kiyamiyorum cünkü iki arad akaliyor,biliyorum annesi cok rahatsiz ediyor onu ama napiiim ben onla diil ogluyla evliyim.ayrica beni sevmemesine bi neden yokki sadece co kresmiyiz hepsi bu.Deniz olduktan sonra haftada bir görüsmeye basladik oda cocugu özlüyorlar diye önceleri ayda bir zor görüsürdük.

arada kalmak bu galiba ben o kadini atsam atamam satsam satamam yarin birgün yaslansa benim basima kalcak bunuda biliyorum.ama oda biraz sagduyulu olmali.kendi yapamadilarini bende gorunce bozuluyor ama napiim ben o diilimki.

esimede dedim bunlar icin ayrilalim dersen asla iki bir etmem okeylerim seni dedim ,sacmalama dedi.o zaman sende benim arkamdan is cevirmelerine izin verme ben girersem araya biliyorsun sorun olur dedim ve kapattik konuyu.

saolun canlarim duyarli oldugunuz icin.acaba benim esimmi cok salak,niye silmiyor tlfonundan bu mesajlari?benim baktigimi bilir hic ince düsünemiyor iste..bunada kizdim..

selamlar,
çileğimmm herşeyi konuşup olayı kapatmanıza sevindim.. bak eşinde demiş benle iyi olduktan sonra gerisini boşver diye aman boşver o cadıları..
sen nasıl davranacağını daha iyi bilirsin.. onlar geldiğinde hiç kendini bozmadan he hı de geç aman hem onlar rahatlasın hemde senin başın ağrımasın..
biliyorsun benim meşhur teyzeyi oda kaynanam gibi onu yapmıyon, bunu yapmıyon, yüzün gülmüyor felan derdi şimdi oraya gittimmi yalandanda olsa gülüyorum he diyorum ama kendi bildiğimden şaşmıyorum ne o lafımı ediyor nede benim başımı eskisi gibi ağrıtıyor..
ha bir dahada öyle hemencecik boşanma laflarıda etme deniz paşayı düşün olurmu tatlım.. öptüm seni..

beyazmeleğim sana güle güle.. ben burdayım canım devralayım bundan sonrasını için rahat etsin..kaydirigubbakcemile3

sağol bebeğim yaa sen varsın yaa içim rahat etti kaydirigubbakcemile3

selam yine ben,kizlar acayip canim sIkkIn hala ellerim titriyor.Biraz önce esimin tlfonuna bakiyordum hep ortalikta olur ve ben onun fazla mesajlarini filan silerim kendisi hic ilgilenmez cünkü.görümcemden gelen 3 mesajla tamamen sok oldum.Benim annemlerin yanina tatile gitmem kayinvalideme büyük sorun olmus,bana cok kizginmis esimede kizmis sIk aramiyosun beni diye.görümcem sey yazmis,duydum annemle konusmussun sen annemi benden daha iyi tanirsin bunlar uzun bi period sonucu ortaya cikmis.annem senin icin herseyin en iyisini istiyor falan filan..

zaten sürekli esimle muhattap olurlar beni hic kaileye almazlar ama bu kadarinada sasirdim dogrusu.tr ye gidip geldim sadece hosgeldin dediler bikere olsun nasil ordakinler iyimi millet falan diye sormadiler bunada cok kizdim ama takmamistim.halbuki k.validemin annesinide gordum kadin benle kizina bisiler gondermisti,gecen hafta bizdelerdi k.validem diyorki esime;ben bi annemi arayayim 2-3 haftadir konusmadim öldülermi kaldilarmi haberim yok ! .bende o zaman buyukannenin gonderdigi hediyeleri cikartip,gittim geldim bikez olsun sormadiniz tr`kinler nasil diye sorun ne bilmiyorum ama bunlari anneniz size gondermisti dedim hic sesini cikarmadi.

off deli olucam esim uyuyor suanda,uyaninca konussammi yoksa beklesemmi bilmiyorum.biz evlendikten 2 yil sonra cok cok ciddi bi sorun yasadik ve bosanmanin esiginden döndük,esimin babasi öldü ve bizim ayrilik isi araya kaynadi yani üstüne gitmedik kapandi gitti konu.ama k.validemlerle aramizdaki mesafe o günden sonra tamamen acildi.zaten hic samimi olmadik ama o olayda tuzu birberi oldu.

vallahi napcagimi hic bilmiyorum ama hayirlisi diyelim,pek bu gidis bizim icin hayirli diil cünkü.sevgi saygi filan biyere kadar ben bu sekilde nasil bisiy olmamis gibi davranabilirim bilmiyorum.olmadi bosaniriz hic umrunda diil suanda.

off uzun karisik yazdim ama okuyan bana bi akil versin cok kötüyüm.

ah canım okudum ve çok üzüldüm arkadaşlar gereken herşeyi söylemişler sen de gerekeni yapmışsın zaten umarım bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaz ama en azından boşanma fikrini böyle basit şeyler için aklına getirip durma boşanmak bu kadar kolay değil bence olmamalı o zaman evliliğin sevgililikten ne farkı ne anlamı varki, hele ki şimdi hayatınız da Deniz bebeğim de var sudan sebeplerden bir bebeği anasından veya babasından ayırmak hiç adil değil

kızlar çok komik ya arda beste yaptı resmen ooooo meme heppppp meme sölüo ortada dönüo arada gelio meme meme dio hep bir ağızdan öööö piss ufff dioruz herkesin suratına bakıp geri dönüyor annemde sen ardanın yanında olgece seni göremezse üzülür çocuk dedi sadece ayrı yataklarda yat uyanınca babası ilgilensin falan dedi evet zor 2 gece bizi bekliyor sanırım

ahh yavruuum kıyamam yaa nasıl geçti acaba geceniz merak ettim uğramamışsın da buralara inşallah fazla zorlanmamıştır

selam güzeller ,çilekcim üzme kendini tatlım ,belliki ailesel problemler olmuş okumadım ama anladığım kadarı ile söyledim ,geçmişe bir göz atmam lazım yoktum bugün ..

melise su çiçeği aşısı yaptırdım bugün ,oradan da arkadaşıma gittik ,bebeğini görmeye 6 aylık oldu yeni gidebildik ancak ..çok sevimli bir erkek adı da poyraz :))

2 gündür görümcem bende ev alt üst durumda yine moralim bozuk :((

krikocum maşşallah canım büyümülş küçük erkekin ..lazımlığınız da hayırlı olsun ,bizde bu hafta alıcaz bakalım inş..

doktorumuz vitamin şurubu verdi ,iştahı yok bu ara dedim o da yazdı ,kilosu pek artmamış ,çok hareketli sanırım ondan .dr normal dedi ,bu ara kilo beklemeyin dedi almaz ,büyüme ve boy atma dönemi kilo pek almazlar dedi ..
kk yı açar açmaz beyazımın mesajı ile karşılaştım ,destan yazmış resmen :)) isteklerini ,tarzını ,bedenini vermiş ama ben tüm seceresini öğrenmiş oldum :))kaydirigubbakcemile3
ama ben bugün meleğimin hediyelerinin ilk parçasını aldım ,hatta kendime de aldım ,aynısı aynı renk :))
devamını da bakıcam artık bir ara ,bugünkü mesajdan sonra çok para biriktirmem lazım :))sempatiksalakcinni

eeee ne var ne yok bi sorun yok umarım ..

hediyenin ilk parçası mı, devamı mı :uhm: oo ov ne alıyon kuşum sen bana öyle parça parça merak ettim yav bak şimdi
tüm seceremi döktüm evet sen zorlanma diye şekerim hoş zorlanmazdım ama olsun ben yine de işini kolaylaştırayım dedim kaydirigubbakcemile3

iyi geceler fistiklar..hepiniz cok saolun vallaaa bi nebzede olsa rahatladim,toplu cvp vermek istedim cünkü sonuc hep ayniya baglaniyor.

esim uyandi sakince anlattim ona olayi,cok üzüldüm bu kadar sorun ne dedim?oda dediki;annem senin kisin tatile gitmene cok kizdi sana olan tavrida bu yüzden dedi.peki dedim onane?yani omu karsiliyor beni giderimide sorun yaratiyor?hayir ama istemiyormus gitmeni öyle söyledi dedi.birde senin hep soguk oldugunu onlarla fazla konusmadigi söylüyor bunlardan rahatsizmis dedi.ama hersey karsilikli dedim ve bazi seyleri anlattim ona..yeni dogum yaptigimda herseyimle kendim ilgilendigimi onlarin yemek vakti misafir gibi gelip gitmelerini falan filan...

en sonunda esim dediki;senin icin önemli olan benim benle iyi ol gerisini s...et...
iyide dedim o senin annen yarin kizkardesin evlenip gitse sen daha cok ilgilencen oda böyle davraninca aramizdaki mesafe hep uzuyor dahada cikmaz oluyor dedim.bosver sende biraz sivri dillisin herseyi görmiyver dedi.

zaten aksam arkadaslara gitcektik hicbisi olmamis gibi hazirlandik gittik.esimede kiyamiyorum cünkü iki arad akaliyor,biliyorum annesi cok rahatsiz ediyor onu ama napiiim ben onla diil ogluyla evliyim.ayrica beni sevmemesine bi neden yokki sadece co kresmiyiz hepsi bu.Deniz olduktan sonra haftada bir görüsmeye basladik oda cocugu özlüyorlar diye önceleri ayda bir zor görüsürdük.

arada kalmak bu galiba ben o kadini atsam atamam satsam satamam yarin birgün yaslansa benim basima kalcak bunuda biliyorum.ama oda biraz sagduyulu olmali.kendi yapamadilarini bende gorunce bozuluyor ama napiim ben o diilimki.

esimede dedim bunlar icin ayrilalim dersen asla iki bir etmem okeylerim seni dedim ,sacmalama dedi.o zaman sende benim arkamdan is cevirmelerine izin verme ben girersem araya biliyorsun sorun olur dedim ve kapattik konuyu.

saolun canlarim duyarli oldugunuz icin.acaba benim esimmi cok salak,niye silmiyor tlfonundan bu mesajlari?benim baktigimi bilir hic ince düsünemiyor iste..bunada kizdim..

güzel konuşmuşsun canımcım sükunetini korumuşsun başta da yazdım umarım bir daha böyle tatsızlıklar yaşanmaz
valla senin ilk yazısını okurken aynen meytabım gibi düşündüm bende ne yalan söyleyeyim kocanın sevgilisi var onun mesajlarını gördün sandım telefonunda gözlerim fal taşı gibi açıldı bir anda akannehir ama okudum rahatladım üzüldüm tabi ama her zaman daha beteri olabileceğini aklıma getirdim

selam kızlar ancak gelebildim valla sabah sınav görevim vardı 12.10da çıktım yemeğe gittim geldim yeni sınavın organizesi falan bu saat oldu

biz iyiyiz şükür, Eymenin balgamı hala var fakat biraz daha az dün akşam eve gittik annem yemeği yapmış sağolsun ama benim kalkıp onu ısıtacak halim bile yoktu ruhen hiiç istemiyordum eşime dedim hadi dışarı gidelim kıymalı pide ve üzerine kaymaklı tahinli pide istiyorum dedim hazırlandık çıktık ohh çok iyi oldu valla tıka basa yedim ne zamandır yememiştim özlemişim oradan da bir akrabamıza gittik kuzenim gelmiş ankarada üniversitede okuyor tatile gelmiş onu gördük oğluşumda sevindi dışarı çıktığmıza eve girdiimzde saat 23e geliyordu hemen eymeni yatırdım bizde yattık bebeğim de kıyak geçti bu gece annesine hiç uyanmadı ben aralarda uyandım ama yataktan çıkmadım döndüm yattım bir daha eim kalktı gitti baktı çocuğa sanırım hayal meyal hatırlıyorum Eymen uyanmadı da öylesine iyimi falan diye baktı sanırım ayyy sabaha kadar yataktan hiç çıkmamak nasıl güzel bir duyguymuş nasıl güzel br duyguymuş oy oy oy allah devamını göstersin alkisalkisalkis:Saruboceq:

günaydın güzel hatunlar pazarınız hayolsun
oğluşumun öksürüğü ve burun akıntısı çoğaldı :((((((((( malesef öksürük şurubunu verdim şimdi eşim dedesine gitti mert te arkasından hiç susmadan ağlıyor kıyamam kuzuma salıncağına bindirdimde unuttu biraz odalara girip baba baba diyor aşkım herşeyim benim
zaten bütün hafta anca akşamları görüşüyor bide hafta sonu bölr olunca çok üzülüyorum

çilekcim tatlıya bağlamanıza çok sevindim olayları ,sen herşeyin iyisini bilirsin ,nasıl biliyosan öyle devam tatlım ..

beyazım lego alıyorunm canım ,ilk parçasını aldım kaydirigubbakcemile3

melekçim allah bu uykuların devamını getirsin ne güzel mert sabaha kadar aralıklarla devamlı ağlayarak bağarak uyandı off nasıl zor geliyor okadar kalkmak eşiminde uykusu derin türtüyom türtüyom uyanmıyoor duymuyo bile mecbur ben kalkıyorum ama artık düzene girse çok yorgun hayattan bıkmış hissediyorum kendimi ne zormuş gece uykusunun bölünmesi 15 aylık oldu ben hala alışamadım bu gidişle 2 sene dahada bana uyku haram pöfffffffff

selamınaleyküm karılarrr sempatiksalakcinni
kibar bi giriş yapayım dedim :delphin:

len eylül lego mu alıyon beyaza şöle fanstastik bişiler alaydın hava kararınca da kullabileceği napsın legoyu eymenle oynar anca

dağ gibi ütü beni bekliyor 2 haftadır dolapta yatmaktan sıkılmışlar yapacamda bi el atın be hacılarrr kaydirigubbakcemile4

çilekcim tatlıya bağlamanıza çok sevindim olayları ,sen herşeyin iyisini bilirsin ,nasıl biliyosan öyle devam tatlım ..

beyazım lego alıyorunm canım ,ilk parçasını aldım kaydirigubbakcemile3

valahi benim de aklıma aynısı gelmişti puhahaha kaydirigubbakcemile3

melekçim allah bu uykuların devamını getirsin ne güzel mert sabaha kadar aralıklarla devamlı ağlayarak bağarak uyandı off nasıl zor geliyor okadar kalkmak eşiminde uykusu derin türtüyom türtüyom uyanmıyoor duymuyo bile mecbur ben kalkıyorum ama artık düzene girse çok yorgun hayattan bıkmış hissediyorum kendimi ne zormuş gece uykusunun bölünmesi 15 aylık oldu ben hala alışamadım bu gidişle 2 sene dahada bana uyku haram pöfffffffff

sağol canım darısı başınıza bakalım bizimki de kaç gün sürecek bu gece böyle yaptı yarın allah bilir 5 kez kalkarız

selamınaleyküm karılarrr sempatiksalakcinni
kibar bi giriş yapayım dedim :delphin:

len eylül lego mu alıyon beyaza şöle fanstastik bişiler alaydın hava kararınca da kullabileceği napsın legoyu eymenle oynar anca

dağ gibi ütü beni bekliyor 2 haftadır dolapta yatmaktan sıkılmışlar yapacamda bi el atın be hacılarrr kaydirigubbakcemile4

bana hiiç ütü deme hiç hatırlatma dün akşam yapacaktım güya ama orada burada gezmekten yapmadım kısmet bakaım bugüne

zeynam fıstığım şu yukarıda yazdığım yazıyı bilmemkaç dk önce yazdım gönderiyorudum ki veli geldi o gitti öğrencim geldi gönderemedim yoksa sana özel yazacaktım bebişim opuyorumnanaktan

ay bu öğrencilerimi dinlerken dert bulacam birgün yaa psikologlk çok zor meslek hakkaten ben sadece dershanede psikolojik danışman olduğum halde neler duyuyorum onlar kimbilir neler neler yaşıyorlardır
ay küçücük gencecik çocukların hayatlarında öyle zorluklar varki anlatamam öyle dayaklık ana-babalar vaeki onu da anlatamam deli oluyorum yaa deli halime bin kere şükrediyorum ve öyle bir ebeveyn olmamak için dua ediyorum

meleğim dün güzel bir gün geçirmişin, gecenizde iyi olmuş afferin eymen paşaya ve babasına diyim...:D
krikitoscum geçmiş olsun oğluşuna.. geçer canım geçer bugünlerde ama senin ikincide geliyor seni daha çok uykusuz geceler bekliyor biraz daha sabretmen lazım tatlım..Allah yardımcın olsun..kaydirigubbakcemile
meleğim şöyle eksantrikmi derler öyle farklı bir hediye seni bekliyor sanırım..aklinialirimsmile
zeynam ben almayım tatlım ütüyü hiç sevmem çok şükür ütü derdimde yok.. kociş takım elbise giymiyor üniformasıda hışır hışır bişey yıka giy cinsinden arada kendi gömleklerimi oğluşların cicilerini ütülüyorum okadaar

evet nazlımelekcim babamıza ve oğluma teekkür etmeyelim onlarım yardımıyla iyi bir gün geçirdim dün darısı bu akşama ve yarına ....kaydirigubbakcemile3

valla eylülüm nasıl bir sürpriz hazırlıyor bilmiyorum artık gelince görcez bir de benim listeyi görünce para biriktirmem lazım demiş görüyon mu
kızım onlardan birini alabilrsin dedim hepsini al gönder demedim yaa üstelik çok pahalı bişeyde istemem kesinlikle bütçeni zorlamasın üzülürüm

offf çok sıkılıyorum patlıcam
kaynana kocamı çağırdı gitti gelmiyo adam dedesine bakıyomuş yorulmuş kaynanacığım biz hiç yorgun değiliz sanki haftada 1 gün bakıcak ondada yiğiti çağırıyor dedeminde bi zahmeti olsa barii yemeğini de kendi yer wc sinede kendi gider öğlenleri saatlerce uyur mert ten daha kolay bakması yanee ben yorulmuyom o yoruluyoo yaa işte bu tür şeylerine sinir oluyom bütün iyi tarafını unutturuyo bana bende istiyom kocamla huzurlu bir pazar geçirmek

offf çok sıkılıyorum patlıcam
kaynana kocamı çağırdı gitti gelmiyo adam dedesine bakıyomuş yorulmuş kaynanacığım biz hiç yorgun değiliz sanki haftada 1 gün bakıcak ondada yiğiti çağırıyor dedeminde bi zahmeti olsa barii yemeğini de kendi yer wc sinede kendi gider öğlenleri saatlerce uyur mert ten daha kolay bakması yanee ben yorulmuyom o yoruluyoo yaa işte bu tür şeylerine sinir oluyom bütün iyi tarafını unutturuyo bana bende istiyom kocamla huzurlu bir pazar geçirmek

canım çok haklısın yaa senin kaynana kaşığıyla verip sapıyla göz çıkarıyor
haftada bir gününüz var zaten çocuklar beraber olsun gezsin veya evinde otursun demiyorda oğlanı alıyor

Back
X