çilekcim sana şimdiden iyi yolculuklar canım, evde pc yok ya göremem falan şimdiden söyleyeyim dedim Şeniz
lelalcim senin kızı öp benim için maşallah benim oğlan daha tam dönmeyi bile beceremiyor yarım yarım dönüyor köca dötü kalkmıyor yerden, yüzüstü koyunca ayakları içine çekiyor biraz uğraşıyor ama baktı olmayınca bırakıveriyor ama yerde oturuyor desteksiz falan ne zamandır oyuncaklarını koyuyoruz önüne onlarla oynuyor orada, bir de ellerinden tuttukmu iki-üç adım atıyor maşallah çok sert basıyor yere, emeklemeden yürüyebilir diyorlar görenler. :ecrin_bebek:
diloksum hayırlı olsun canım benim inşallah herşey yolunda gider a.s.
hilalcim çok zor oluyordur yaa benimki gece bir ya da iki kere falan kalkıyor, bazen sıkıntılı olduğu günlerde 3-4 kez kalkarsa bitiyorum ben allah korusun bir de öyle olsa işi falan bırakıp akşama kadar uyumam lazım ki o da mümkün olmazdı kafamçokkarıştı
mmmfcim o yalancılık numaracılık bu kasım bebeklerinin hepsinde var heralde üüü-üü-üü yapıyor ben bakıyorum numara yapıyorsuuuunn diyorum gülerek hemen o da gülmeye başlıyor fırlama hihoyyyt
kız seda senin ardacıkta mı 14 şubat aşk bebeği, benimki de öle

14 şubatı bir kutladık pir kutladık heralde
benim herif hem korunmaya yanaşmazdı, hem de hamile olduğumu duyunca küçük çaplı bir şok geçirdi yok hazır değilmiş bilmem ne, ama şimdi iyiki yapmışız dimi diye dolanıyor ortalıklarda kaydirigubbakcemile3