2008 Kasım Anneleri

Ben araba işini bekarken halletmiştim.İyiki de öyle yapmışım.Şimdi evimiz ulaşım açısından sıkıntılı bir yerde.Eğer arabam olmasa eşime getir götür diyip duracaktım kesin defalarca kavga çıkardı bu yüzden:oklava:

tatlım bu aralar çok zor eşimin alması çünkü 2 kaynıma ev yaptık borcumuz var fakat dediğim gibi babam desteklerse benimde var biraz şoförlüğümü ilerletmek için corsa,peugot gibi bişeyler istiyorum olmuyor böyle yaaa her sabah sinirim bozuluyorrr bide ağız yapıyor bana aldığım maaş zaten benzin parası kadarmışta filanmış da bilmem ne....

Lavişim yaptığın işe bakacaktım, nikinin altındaki yazılar gitmiş.Ne oluyo yaw?Herşey değişti.Kocan ne iş yapıyo?Çok mu fark var maaşlarınız arasında?Benimki gibi çençen seninki herhalde.Sen de o zaman madem kazandığım para bu kadar az evde oturayım de. :oklava:

araba benım ıcın zarurı ıhtıyac degıl
bakmayın ıstıyorum dedıgıme ben keyfı ıstıyorum
esımın ve benım ısım evımıze yurume mesafesınde
yanı ıkımızde yuruyerek gıdıp gelıyoruz
annemse arka sokagımda oturuyor
zaten ıhtıyac halınde kıme lazımsa o kullanıyor

benım tek derdım ben araba kullanırken esımın muhalefet olması
kendısının E sınıfı ehlıyetı varmıs da benım kı B sınıfıymıs
sınıf kavgası edıyoruz bız

yasmincim ben muahsebeciyim o lafı birazda dalga geçmek için söylüyor ama kızıyorum ben esnaf kefalette muhasebe müdürüyüm eşim serbest çalışıyor 3 kardeşler yazahane,sigorta acentesi ve bir ekemk fırınımız var eşim fırınla ilgileniyor ben işteyken o evde oluyor boştayken getiriyor beni işe fırınımız evimizin altında zatennnnn aslında benim eşim pek konuşmazdı böyle dır dır ama bıktı herhalde beni getirip götrümektennnn

yasmincim ben muahsebeciyim o lafı birazda dalga geçmek için söylüyor ama kızıyorum ben esnaf kefalette muhasebe müdürüyüm eşim serbest çalışıyor 3 kardeşler yazahane,sigorta acentesi ve bir ekemk fırınımız var eşim fırınla ilgileniyor ben işteyken o evde oluyor boştayken getiriyor beni işe fırınımız evimizin altında zatennnnn aslında benim eşim pek konuşmazdı böyle dır dır ama bıktı herhalde beni getirip götrümektennnn

Daha ne olsun canım.Al arabanı yaw.Muhasebe müdürüsün birde.Hiiiç bekleme bence.:lepi:

yasmincimm öyle aham şaham bi maaşa sahip değilim canım tek başına altından kalkamam taksitlerimde var zaten babam destek olursa ancak oda olur sanırım ufak çaplı bi şey almayı düşünüyorummmmm

arkadaslar 11 ayı dolan bebıslerınıze nıce aylar yıllar ınsallah.
ama kımse benım oglumun 10.ayını kutlamadı.kasımın son bebekı olan oglum teyzelerıne kusmus bıraz.

araba muhabbetıne bende katılıyım erkeklere muhtac olmayın anneler once surmeyı ıyıce ogrenın sıze tavsıyem yalnız cıkın trafıge daha cok guven gelıyor ınsana.ben oyle ogrenmıstım cunku sonra da araba ısteyın.kocısler alsınlar altlarınıza bırer araba.deponuzu da doldursunlar.azcık da hatunlarına hızmet etsınler dımı ama.

arkadaslar 11 ayı dolan bebıslerınıze nıce aylar yıllar ınsallah.
ama kımse benım oglumun 10.ayını kutlamadı.kasımın son bebekı olan oglum teyzelerıne kusmus bıraz.

araba muhabbetıne bende katılıyım erkeklere muhtac olmayın anneler once surmeyı ıyıce ogrenın sıze tavsıyem yalnız cıkın trafıge daha cok guven gelıyor ınsana.ben oyle ogrenmıstım cunku sonra da araba ısteyın.kocısler alsınlar altlarınıza bırer araba.deponuzu da doldursunlar.azcık da hatunlarına hızmet etsınler dımı ama.

Canım 10.ayın kutlu olsun.Hoş görsün bebiş bizi.Öpüyüm de barışalımkaydirigubbakcemile3

11. ayı dolan tüm bebişeleri kutluyorum...

Araba konusu benim de içimde bir yara kızlar ya. Eskiden çok hevesliydim, sonra ufak bir kazam oldu koçişin arabasında, o zaman nişanlıydık neyse öyle bi tepki verdiki bana tövbe ettim bi daha kullanmaya. Tövbe o tövbe 6 sene olmuş direksiyona geçmeyeli. Bi de bizim araba yatıyo tüm gün kapının önünde. Evle iş dipdibe, kocişle ben de aynı işteyiz ama işim oldu mu beni şuraya götür buraya götür demekten sıkıldım walla. Allah'tan hiç üşenmez nereye olsa götürür beni ama yine de bebişimi alıp da kendim bi annemlere gidemiyorum işte. Cesaret lazım cesaret! Bi de otomatik vites şahsıma ait bi araba...

yagmurcum 10.ayınızı kutlarız canım

bu cocuklar agzının tadını bılıyor hanı
meger nutellalı ekmekle soguk sut ne kadar guzel oluyormus

bırı benı durdursun yoksa fıcı gıbı sısıcem cokacimcoook

Back
X