2008 Kasım Anneleri

mmf ne dicem bak
hamur başta çamur gibi kıvam almıyor sanıyorsun
yani ben en azından öle sanmıştım
un kattıkça toparlıyor kendini :)))

herkese iyi akşamlar kızlar.umarım herkesler iyidir bebişlerde tabiii.netimiz oldu artık çok şükür.bende buralardayım artık yeniden delikafadulden

çilekcim yavaş yavaş eline vermeye başla bence tatlım alışsın elinde tutup ısırıp yemeye hep senden beklemesin
evet kendisi ve ortalık sonrasında çok batıyor ama onu özgürlüğünden uzaklaştırma :)))

valla ben yemek yedim şimdi bir keyif yapıyorum
arkadaşım gelecek birazdan çaya onu beklios

havuc filan veriyorum yada elme salatalik bunlari yiyor ama

masaya oturmussak eline verdigim hicbiseyi almiyor,sartlandi galiba:)

birde biz Deniz`nde anlamasi icin onun karni tok bile olsa masaya oturtuyoruz.

diger türlü ev cok pisleniyor lelosumyaaaa:( arada veriiyim bari..'

oh afiyet olsun sanada..

biz mutfakta yemek yiyoruz
ben resmen mutfaktaki halıyı kaldırdım
küçücük birşey serdim
o şekilde temizlemek daha kolay diye
yeterki onun gönlü olsun
biz yemek yerken mutlaka Duru da bizim yanımızda oturuyor ve hep beraber yemek yiyoruz :)

mmf ne dicem bak
hamur başta çamur gibi kıvam almıyor sanıyorsun
yani ben en azından öle sanmıştım
un kattıkça toparlıyor kendini :)))

attım şuan fırındalar canım ısıtılmış fırında demi ay ne çok sordum sanki ilk kurabiye pişiyo
piroşa senin teli sordum arııcaktım ama vermedi görmedi herhalde daha

yeni aldığım bir haberle cumartesi ağır misafirlerim var ,eşimin sosyete halaları geliyo..geçen gün ablam kayınvalidemleri ağırladı kayınvalidem ablama ammaaan çok hamaratmış bu kız dedi gözüme baka baka ,bende ne yani ben yapmıyorum mu demek istiyosun diye çıkıştım ..öyle bir menü yapmalıyım ki dibi düşmeli kaynanamın ,arkadaş vardı akşam biraz onunla menüyü şekillendirdik ,bakalım beğenecekmisiniz ,
öğlen çayına gelecekler
tiramisu
çilek soslu meyveli kek
muhallebili kadayıf
börek
poğaça
çikolatalı muzlu krep
patates salatası
kereviz salatası
közlenmiş biber ,yoğurt sarımsaklı
bunları masaya hazırlıycam ,belki kahvaltılık bişeyler de çıkartırım ..
sizce nasıl olur ,yada olmaz dediğiniz bişey varmı ,kaynanamın lafını yedircem ona

fistiiim prenses tatlisida yapsana etimekli ama. cok güzel olur..

mönün cok sik olmus,belki mercimek köftesi yada kisirda ekleyebilirsin.'

menün güzelmiş eylül bi tanede ana bişey eklesen güzel olur..

ne biliyim biz ya yumurtalı çiğ köfte yaparız ya mercimekli köfte filan yada içini kendin hazırlayıp minik minik pidede yaptırabilirsin kaşarlı ya da kuşbaşılı..

tiramisu artık çok yapılıyo diye ben yeni bi şekil geliştirdim bak istersen yazdım tarifini foruma..

kolay gelsin:)

estel ne formu hayatim?yoksa siten filanmi var?ayy kendimi co kac gözlü gördüm banada söylesene:)

bencede bu mönüye kesinlikle mercimek küftesi yakisir.

selam kızlar,

bugün 10 saat dersim vardı, 10 saat boyunca konuşunca zaten acıyan boğazım daha kötü oldu, hasta oluyorummmm:(

eylül hepsi güzel şeyler canım, ama tatlılarda biraz değşiklik yapabirsin sanki, kadayıf değişebilir belki ama yerine ne konur şu an bilemedim, meyveli bir turta belki, çileğin dediği gibi kısır ekleyebilirsin, o zamnda belki bilirsin patatesi havuç patates yoğurt kat kat yapılırya öyle bişii olabilir belki

arkadaşım bana yapmıştı misafir geleceği zaman
fırından pide almıştık döner pidesi
kızartmıştık yumurtalayıp içine kıymalı sos tekrar fırına baya ısıtıcak kadar onu misafir gelincede koyabilirsin soğuyp telkkrar ısıtılmıyo çünkü üzerinede sarımsaklı yoğurt ayyyyy canım çekti nefis oluyo

buldu mestelcimm deniycam insl.bi ara..

denizanacim gecmis olssun canim,bol bol sicak meyva caylarindan ic iyi gelir.

mmf sus yahu canim cekti.

Back
X