2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

Gülizim bir de d.günü yapsam mı yapmasam mı diyodun.Vay yere bakan yürek yakan.Pasta , ikramlar ve gülen yüzler hep güzel.Allah çok güzel bir ömür versin yavruna da .Benim için öp yavrumu..

Gülizim bir de d.günü yapsam mı yapmasam mı diyodun.Vay yere bakan yürek yakan.Pasta , ikramlar ve gülen yüzler hep güzel.Allah çok güzel bir ömür versin yavruna da .Benim için öp yavrumu..

çok tşk ederim ahretimmmm..çok bişi yapmadımmm..geçen seneki kadar ayrıntılı değilll..ama seneye daha güzel planlarım varr :))))))))

Gülizim herşey harika gözüküyor ellerine emeğine sağlık cnmm zayıflamışsın sankimm çok fit duruyon bacım
Tekrar nice senelere olsun inşallah cnm bnm

sedacımmm çok tşk ederim canımm..hiç zayıflamadım canımm..sen güzel gözlerinle güzel bakıyosunda ondan:)

gülizcim davetiyenizden pastanıza ikramlıklardan sizlere kadar herşey çok güzel olmuş..sizde eşinle yavru kuşunla güzel çıkmışınız fotoda mutluluğunuz daim olsun...
eylül hanımın doğum günü kutlu olsun tekrardan...
ciclerinizde çok şeker bayılıyorum zaten kız cicilerine bu arada kabanınızla botunuz çok uyumlu olmuş güle güle giysin cimcime kızın....

Gülizim güle güle giyinsin, kullansın tontiş.Hepsi çok güzel.Özellikle gri pempe çiçekli beyaz gömlek hoşuma gitti.Mor kabanınızda güzel.Güzel günlerde kullansın..

nazlıcım çok tşk ederim canımm..hep birlikte nice mutlu yıllara canımcımmm..
botumuz dedemizle, anaannemizin hediyesi..kabanı arkadaşım almış..ikisi birbirine denk geldi...:)))

Gülizim güle güle giyinsin, kullansın tontiş.Hepsi çok güzel.Özellikle gri pempe çiçekli beyaz gömlek hoşuma gitti.Mor kabanınızda güzel.Güzel günlerde kullansın..
ahretim çok tşk ederim canımmm..
gömlek kardeşimin hediyesi..güzel beğenmişş:)

gülizim davetiyeniz pastanız süsleriniz hepsi o kadar güzel olmuş ki,bayıldım,mamalrı da döktürmüşsün yine,harika görnüyor hepsi,cicilerinize de güle güle kullanın.tekrar nice seneler canım

gülizim hediyeleriniz çok güzel güle güle giysin prenses
tşk ederim sedamm..

gülizim davetiyeniz pastanız süsleriniz hepsi o kadar güzel olmuş ki,bayıldım,mamalrı da döktürmüşsün yine,harika görnüyor hepsi,cicilerinize de güle güle kullanın.tekrar nice seneler canım
sapişim çok sağol canımmm..hepbirlikte nice yıllara canımm..

herşey çok ama çok güzel gülizim ellerine sağlık minik kızın doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun ve mutlu yııllar diliyorum çok güzel ve samimi bir aile buram buram ege koktu mutluluğunuz daimm olsun

gülizim herşey çok güzel olmuş.eylül hanım iyiki doğmuş.ömrünüz boyunca fot.gibi hep gülün inşallah..
canım çok tşk ederim..hep birlikte inş canımm..

tşk ederim krikotesimm..birlikte nice yıllara inş..sizde ailecek çok sıcaksınız..

krikom mertte,ardada sende çok güzelsiniz ailecek çok tatlı bi ailesinz mutluluğunuz daim olsun canımm mertonun hediyeleride birbirinden güzel güle güle kullansın küçük erkek....
gülizim iyiki yağmayacaktın doğum günü heee sofra harika vallahi ama en tatlısı eylül tabiki bu arada sedaya katılıyorum zayıflamışsın gibi geldi gözüme elbisende çok çok yakışmış canım eylülde iyi ki doğmuş da tanımışım hepinizi

lavinyam yapmıyacaktımm..bi başladım havaya giriverdim işte...annem geçende diyoo..bu çocukkende severdi bu işleri..hep kutlardı doğumgünlerini diye..demekki ruhumda var dedikk..:))))
zayıflamaya gelince siz güzel gözlerinizle bakıyosunuz güzel görüyosunuz bence..çünkü hiç veremedim canımm..keşke verebilseydim şöyle 3-5 kilo daha ama bi tık yokk (( ama yinede güzel sözlerin için çok tşk ederimm..
ayrıca hepimiz aynı ayda doğurmuşuzunda iyiki tanımış birbirimiz..:))hepinizi çok seviyorummmmmmm

gülizim herşey çok güzel görünüyor..allahım mutluluğunuzu daim etsin..
eşinle kızınla bir ömür boyu mutlu olun inşallah..

krikom pastanız,hediyeleriniz siz her şey harika görünüyor cnm çok güzel bir parti olmuş belli:)

gülizim ne kadar güzel bi parti hazırlamışsın fıstığına öyle emeğine sağlık cnm süper olmuş herşey hediyelerinizde çok güzel güle güle giysin eylülcüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…