- Konu Sahibi Strawberry_83
-
Gülizim bir de d.günü yapsam mı yapmasam mı diyodun.Vay yere bakan yürek yakan.Pasta , ikramlar ve gülen yüzler hep güzel.Allah çok güzel bir ömür versin yavruna da .Benim için öp yavrumu..
nazlıcım çok tşk ederim canımm..hep birlikte nice mutlu yıllara canımcımmm..gülizcim davetiyenizden pastanıza ikramlıklardan sizlere kadar herşey çok güzel olmuş..sizde eşinle yavru kuşunla güzel çıkmışınız fotoda mutluluğunuz daim olsun...
eylül hanımın doğum günü kutlu olsun tekrardan...
ciclerinizde çok şeker bayılıyorum zaten kız cicilerine bu arada kabanınızla botunuz çok uyumlu olmuş güle güle giysin cimcime kızın....
ahretim çok tşk ederim canımmm..Gülizim güle güle giyinsin, kullansın tontiş.Hepsi çok güzel.Özellikle gri pempe çiçekli beyaz gömlek hoşuma gitti.Mor kabanınızda güzel.Güzel günlerde kullansın..
tşk ederim sedamm..gülizim hediyeleriniz çok güzel güle güle giysin prenses
sapişim çok sağol canımmm..hepbirlikte nice yıllara canımm..gülizim davetiyeniz pastanız süsleriniz hepsi o kadar güzel olmuş ki,bayıldım,mamalrı da döktürmüşsün yine,harika görnüyor hepsi,cicilerinize de güle güle kullanın.tekrar nice seneler canım
canım çok tşk ederim..hep birlikte inş canımm..gülizim herşey çok güzel olmuş.eylül hanım iyiki doğmuş.ömrünüz boyunca fot.gibi hep gülün inşallah..
tşk ederim krikotesimm..birlikte nice yıllara inş..sizde ailecek çok sıcaksınız..herşey çok ama çok güzel gülizim ellerine sağlık minik kızın doğum günü kutlu olsun sağlıklı uzun ve mutlu yııllar diliyorum çok güzel ve samimi bir aile buram buram ege koktu mutluluğunuz daimm olsun
lavinyam yapmıyacaktımm..bi başladım havaya giriverdim işte...annem geçende diyoo..bu çocukkende severdi bu işleri..hep kutlardı doğumgünlerini diye..demekki ruhumda var dedikk..:))))krikom mertte,ardada sende çok güzelsiniz ailecek çok tatlı bi ailesinz mutluluğunuz daim olsun canımm mertonun hediyeleride birbirinden güzel güle güle kullansın küçük erkek....
gülizim iyiki yağmayacaktın doğum günü heee sofra harika vallahi ama en tatlısı eylül tabiki bu arada sedaya katılıyorum zayıflamışsın gibi geldi gözüme elbisende çok çok yakışmış canım eylülde iyi ki doğmuş da tanımışım hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?