2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

melegım hersey cok guzel olmus hedıyelerınız harıka suluktan bende alıcam kızıma saatınız de cok guzel gule gule kullanının sızde saat 1 mıs bızde ıse hep onu gosterıyorr

yasmınım super olmus pastanız sarmalar cok guzel gorunuyor ellerıne saglık hedıyelerınızı gule gule kullanın canımm

yasminim herşey güel olmuş canım pastanız ikramlarınız anılda eğlenmiş çocuklarla...
hediyelerinizde çok güzel şeyler güle güle kullansın anıl paşa..tekrar doğum gününüz kutlu olsun...
yalnız resme kaanla birlikte bakıyorduk kuzuyu görünce me meee diye başladı ağlamaya aynısından bizimde var ya kendininki zannetti heralde...
artık hemen ellerine verdim kuzularını belki hatırlarsınız facede çok resmimiz var bu kuzuyla uyurlardı bir zamanlar.. bir zaman sonra sesi beni deli etti süreklide meletip duruyorlardı içini açıp çıkartım o ses çıkaran zımbırtıyı hemde yıkadım kaç kere daha iyi oldu..

biizm doğum günü fotolarımız özellikle burdanda beyaz meleğime teşekkür ederim en büyük süprüz oldu sağolsun dönmedi nazilliye geldi doğum günümüze çok mutlu oldum çok

Son düzenleme:
şimdide sıra hediyelerde istanbuldan gelecek olan hediyelrimde var ama onları bekleyemedim koydum artık eylülün hediyeleri çekiliş topikinde :)

ananemiizin hediyeleri

biz beğendik babannemiz aldı sağolsun bunlarda babannenin cicileri

sapişimin hediyeleri ardayıda unutmamış sağolsun yandaki çıngırakta miniğimin

beyaz meleğimin hediyesi ardaya eldivenler

teyzesinin cicileri

benim teyzemin hediyelşri yani oğlumun cici annesinin cicileri

çok sevdiğim pijamalarımız

bunlar babannemiizm amerikadan getirdiği oyuncaklar köpek kahkalar atarak yerde yuvarlanıyor özellikle ardanın çok hoşuna gitti
mikrofon sesi çoğaltıyor mertte onu çok sevdi şarkılar söylüyor kendince harflerd biizim işimize yaradı oğlumun pek ilgisini çekmedi

bizde bu iş için kullandık :))))

biraz daha hediyemiz var ama images çok kastı heryerden foto yükledim biraz dinleneyim belim büküldü yine denerim onları yüklemeyi

tüm hediyelrini güle güle kullansın kuzularım,harflerinize bayıldım.onlardan çok güzel kurabiye kalıbı olur gülbin
benim kafam hep mutfak cinliklerine çalıştığı için

krikocum pastanız çok güzel olmuş maşallah iki kuzuda çok yakışıklı olmuşlar..
meleğimde iyi olmuş ne güzel süpriz olmuş sizede egeli hanımlarda buluıştu ne güzelsiniz hepinizde..
arda ve mert hediyelerini güle güle kullansınlar...
dolaptaki harfler ve harfli halı çok hoşuma gitti benimde...
veee unutuyordum pijamaınızda çok şeker eminim ardayada çok yakışır...

Kriko güle güle kullanın hediyelerinizi.Patanız da çok şık.Allah uzun ve sağlıklı bir ömür versin iki yavrunada..

Nazlım dayısı almış kuzuyu.Anıl peluşları seviyo, akşamları uyutuyo.Uyutunca yatağa fırlatarak atıyo:)))) Kuzuya çok ilgi göstermedi.Ayıcığı var onu çok seviyo:))

aman allahım yeni fotolar gelmiş hepsi birbirinden güzel bayıldım valla
yasminim oğlumu benim için öper misin zira oraya gelip yemek istiyorum ama şimdilik öpücükle yetinelim inşallah birgün oda olacak, herşey çok güzel görünüyor
krikom parti çok güzeldi özellikle oğlum çok eğlendi, tekrar teşekkür ederiz

teşekkürler tatlışlarımmm 2 yaşına girdi oğluşum hepbirlikte nice yaşlarını kutlayalım kuzuların . hep birlikte olalım vede mutlu allah hepimizin içine sindirsin

Son düzenleme:
EVETT BİZDE GELDİKKK...

ÖNCELİKLE DAVETİYEMİZ..

DOĞUM GÜNÜ PASTAMIZZ...GEÇEN SENEY GÖRE ÇOK DAHA İYİYDİ :))

VE MAMALARIMIZZ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…