2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

birazdan hediyelerimizi çekip koyacağım kuzunun odasına girip onu uyandırmadan alabilirsem diye iyice dalmasını bekliyorum

evvet nihayet hediyeleri de çekebildim uykum geldi ama koymadan yatmak istemiyorum bir daha fırsat bulamam belki :))

kışlık bere şapkamız

eşofman altımız bunu ben aldım daha doğrusu bi akrabamın aldığı sweetin aynısından bn almıştım daha önce o yüzden gittim onu bununla değiştirdim baktım üst gelmiş hediye olarak hep ben bir alt aldım, böyle şeyleri çok giyiyorlar çünkü, hatta giydi kirletti bile lekeler var üzerinde :))

kazağımız

başka bir kazağımız bunu koymuştum sanırım daha önce

sweetimiz bunu da ben aldım arada kaynattım

bu da diğer sweetimiz,işte bununla aynıydı gittim değiştirdim eşofmanı aldım

yeleğimiz

bu da mont gibi şişme yeleğimiz, istiyordum almayı iyi oldu, buralarda hala hava ılık bunu giymesi bile yetiyor akşamları şimdilik

gömleğimiz, görüldüğü gibi herşeyimiz yine yeşil ağırlıklı gidiyor bu sene :))

piroşumun aldığı montuda araya sıkıştırayım dedim yine valla birkaç kez soğuk gecelerde giydi çok rahat ediyor oğlum :))

atkı-bere-eldiven takımımız
eldivenler büyük geliyor üstelik takamıyor ama bere tam oluyor koca kafama :))

suluğumuz bunu da ne zamandır alıcam alıcam diyordum arkadaşım almış sağolsun

bu daaa saatimiz bunu da bugün aldım oğluma
saat saat diye ölüyor, babasının ve benim saatlerimizi alıp takıp duruyor. söz vermiştim ama bulamamıştım ne zamandır bugün karşıma çıktı bi yerde beğendim hemen aldım aman nasıl sevindi anlatamam, taktı gezdi bir süre, öpüyor arada saatini
saat kaç diye sor diyor, soruyoruz biir diyor, akşam köye gittik su doldurmaya dedeme göstericem diye götürdü, gösterdi ona da saat biir diyor kuzucuk

ananemiz-dedemizde para verdiler hediye olarak, annem bir türlü karar veremedi çünkü ne alacağına benimle beraberde günlerce düşündü en sonunda para olarak verelim siz istediğinizi alın diye düşünmüşler sağolsunlar
gelemeyen birkaç akrabamda hediye alamamış para yollamışlar

paraları d çekip koymadım artık hahahhaa

beyazım meleğim maşallah canım sana oğluşuna eşine yani kısaca çekirdek ailenize.allah mutluluğunuzu daim etsin.hediyeleriniz ço kgüzel güle güle kullanın.

eymenim koca adam gibi çıkmış çok tatlı olmuş en kocaman maşallhhh ona valla

eymen paşanın dogum günü kutlu olsun..nice güzel yaşlara sağlıkla sıhhatle inşallah..
bütün hediyeleride çoookkk güzel..iyi günlerde kullansın alanlarında keselerine bereket versin allahım..

Beyazım güle güle kullanın.Suluktan bana da hediye gelmiş.Kıyafetleri yeter artık yavruya.Ben de dün oğluma ve yeğenime mont aldım:) Stüdyo resmi de güzel bence..

beyazmelegım tum hedıylerınız cok guzel canım
dusunenlerın kesesıne bereket

eymen paşanın dogum günü kutlu olsun..nice güzel yaşlara sağlıkla sıhhatle inşallah..
bütün hediyeleride çoookkk güzel..iyi günlerde kullansın alanlarında keselerine bereket versin allahım..

Beyazım güle güle kullanın.Suluktan bana da hediye gelmiş.Kıyafetleri yeter artık yavruya.Ben de dün oğluma ve yeğenime mont aldım:) Stüdyo resmi de güzel bence..

sağolun arkadaşlar
yasmincim yeter artık dediğin gibi kışı çıkarır gibi duruyor, belki arada bir sweet falan alabilirim en sık onları giyiyor çünkü
kış serimizi montundan çorabına kadar arkadaşlarımız ve akrabalarımız sayesinden tamamladık
bana sadece atlet,çıtçıtlı bady falan almak kaldı

birde bir ayakkabı daha alabilirim ama karar veremedim geçen aylarda aldım daha yeni güzelde giyiyor burada kar buz olayı olmadığı içinde yetiyor ama şöyle evin içinde giymesi için bir beyaz spor ayakkabı alsammı diyorum patiğimiz var evde giyiyoruzda gezmelerde falan diye yoksa diyorum ocağa kadar beklesemde bot gibi bişey mi alsam pna karar veremedim hala

beyazım foto.harika cnm maşallah size
hediyelerinizde çok güzel kazakları özellikle erkek bebişlere ne güzel kazaklar oluyor güle güle giysin eymencik...

herşey çok süper tatlım güle giysin kuzucuk 54 nolu eşortmanlardan bendede var teyzemlerr almıştı çok rahat hatta o var üstündede grisi ve lacisi var bizde geçen siyahını gördüm onuda almak istiyorum kışı onlarla geçircez rahat rahat :))

Son düzenleme:
Beyazım ben şu çarık çoraplardan alacam yine.Evde ayakkabı yasak Anıla.O yüzden onlardan alacam.Yerler soğuk oluyo

evet krikom gerçekten çok rahat

yasminim yasaksa size giydirme tabi, ama ben bizim evde çarık çoraplarla bile ısınmayacağını düşünüyorum ayaklarının, yerler mermer hep hiç tahta,laminant falan yapmamışlar halı olsada içim rahat etmiyor

Kızlar az önce resimleri yükledim.Ama sanırım 10 dakikada bir giriş yapmak lazım, tekrar giriş istedi ve silindi herşey Yorumsuz yüklüyorum resimler..

yasmincim ellerine sağlık herşey çok güzel gözüküyo.allah anıl paşayı bi ömür mutlu etsin hep gülsün.hediyeleride çok güzel güle güle kullansın paşam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…