2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

piraye yazıları çok güzel olmuş canım
o harfleri nereden buldun bizde biraz önce geldik eve bende bazı eksikleri aldım fakat
bu harflerden bulamadım.
bilgi verirsen sevinirm..
bu arada pirayenin doğum günü kutlu olsun..

bugün hilalin kuzusu aysununda doğum günüymüş nice mutlu yıllara sağlıcakla inş....
zeynam bak bizde çekirdek aileyiz ama bir iki resim koyduk değilmi en azından bir resim koyda kıvırcık bonusumuzu görelim yaa...

Kızlar H.mine giremiyo sanırım.Dün Zeynep Ceylinin de doğumgünüydü.Icırım, Hilalim , Çileğim ve Minecik aynı gün doğum yapmışlar.Hepsi de iyi ki doğurmuş:) Doğum günleri kutlu olsun..

pasincim valla pastan çok güzel olmuş beceriksizim diye kendine haksızlık ediyorsun emiralpin hediyeleri de çok güzel ayrıca senin yüzüğünde eşin gerçekten ince bi adammış:))güle güle kullanın
emiralpe aldığım takımı görünce çok dua ettim bi de sağlıklı oğlum olsun diye:)))doğurursam aynısından isterim lorecim:)))
dün zeynep ceylinin ve aysunun da yaş günüymüş kutluyorum bende 2,yaş günlerini....

lavişim,beyazım,mucizem,yasminim,çağanım,zeynamm,lorem,sedoşum,seyracım çok teşekkürler güzel dilekleriniz için öpüyoruz sizi çokk

sedoşum sende çok slm söyle annene cnm

lorem sizin pastanızda çok güzel olmuş cnm tam erkek çocuk pastası olmuş ellerine sağlık...

pastamızı beğendiğiniz içinde çok mutlu oldum

eylül,ceren ve zeynep ceylin güzel prensesler doğum gününüz kutlu olsun hep mutlu olun....

deniz oğlan ve buğramın doğum günü de kutlu olsun nice mutlu senelere....

cnm çok teşekkür ederim
hangi harfleri diyorsun cnm anlamadım

Zeynep Ceylinin ,Ceren Hanımın ,Eylül Hanımın,Aysu Hanımın ve deniz Beyin ..Doğum günleri kutlu olsun.. nice mutlu yıllarar...
lorem hazırlıklar muhteşem, hediyelerde çok güzell..güle güle güzel günlerde...
pınarcımm sizin kurabiyelerede bayıldımm..herşey çok güzelll..nice yıllara canımcımmm..

Pirosum ve Lorem ellerınıze saglık hamarat hatunlar sızıı masallahhh cok guzel olmus yaptıklarınız
Evlatlarımıza da uzun omurler versın rabbımmm

bunlarda tatlışımın hediyeleri

Uploaded with ImageShack.us

elbiseyi ve hırkayı babaannesi almış

bu takvimi arkadaşım almış geçen sene de saat almıştı hatırlarsınız:)

masasını ve sandalyeseni anneannesi aldı

bu teyzesinin aldığı kürkü

buda arkadaşımın aldığı montu

bunları babacığı almış kızıma

bunuda bana komşum almış çok duygulandırdı beni...

piroşummm hediyelerrr süper bayıldım güle güle giysin güzel kızım bnm :)

özeline bakarmısın mesaj yollayacağım birazdan sana cnm bnm

ıcırım,gülizim çok teşekkürler
gülizim seninde ne kadar beceriklli olduğunu biliyoruz cnm eminim sen daha güzellerini yaparsın

pınarcım hepsi çok güzel canım ya çok beğendim montu kürkü masası bebeği hepsi harika güle güle kullansın piroşummm:)

Piroşum kızın çok kısmetli belli ki.Maşallah diyelim.Herbiri ayrı güzel.Takvim değişik geldi bana..Güle güle kullansın yavru.Sen de güle güle kullan..

Lorecim senin yüzüğünü sonradan farkettim.Sen de güle güle kullan canımcım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…