2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

safiş bence kırmızı bi pasta yaptır kızınla uyumlu olsun:))
kırmızı siyah çok güzel severim ben çok
birde bu resimlerin aynısını yapabilcek birini bulman zor
bence pastanelerdeki kataloglardan beğen aynısını yapıyorlar
biz katolagtan beğendilk aynısıydı valla:))

Seda kayunun tek olduğu bir resim daha var.O da güzelmiş..Bişi dicem sana yalnız.Bu üzerine attıkları boya ağızda buruk tat bırakıyo.Benden söylemesi canım..

Tekli resimler daha belirgin ama canlılıkta lsamı dye düşünüyorum neysem bi sonuca varıcaz sonunda :)
Şekerli hamurdan iyidir tadı yine de yasocum

ben 06 pastanesiyle konuştum çünkü geçe sene site 1 rakamlıyı güzel yaptıda diğerini berbat yapmıştı şekil vermeyi becerememişler bu sene farklı bir yer deneyelim dedik ben şeker hamurunun tadını çok severim hepsini yerim ama çoğu insan sevmiyor ben 2 katlı pasta istiyorum bu sene onuda anca şeker hamurunla tuttururlarmış resimlilere baktım baya hemen hemen izmirdeki tüm yerlerden fiyat aldım katalog baktım öff amma kararsızım haa bu sene içime sinmeyen bişler var bende niye yaa bişler eksik sanki sanırım kendimi macdonald a alırştırdım fikir değiştirince böle oldu kampanyayı kaçırmıyalım dedik %50 ucuzu görünce ama iyi mi ettik kötü mü ettik duru okinin doğum gününde görücez inşallah iyi olur yawruşlarımızın doğum günü onlar çok eğlenicek o kesinde benim aile büyükleride çok kalabalık okadar kişiyi nereye oturtçam canları sıkılır mı ben çocuklarla ilgilencem oyun bölümünde ayıp olcak mı die düşünüyorum hep inşallah kimse kırılmaz bana ayy kayınvalidem bıt bıt bıt konuşmasa bari

krıko hakkaten kararsızsın sakın ol bı heyecanmı yaptın streslımısın yazdıklarından hıcbısey anlamadım
kayınvalıdenı bosver sen dogumgunune odaklan

valla o sırada heyecanlıda değildim sıtreslide aksine baygın bi şeklide yazdım sonrada gittim fösür fösür uyudum kasım annelerinede ne yazsam yanlış anlaşılıyor herhal artık yazmaktan çekinir oldum yazarken kırkkere düşünür oldum buda beni ve beynimi çok yoruyor ben fazla bişi yazmıyım en iyisi

Hassas bı gunundesın senı anlıyorum ıkı kucuk cocuğa yanlız basına bakıyorsun hıc kolay degıl Allah yardımcın olsun canım

o iki katlıya bende bayıldım ama resmini göstersem yapabilirler mi acaba.bugün halledicem pasta işini,inşallah son kararımı verip .Yalnız ben şeker hamurlu istemiyorum,iki katlı olan şeker hamurlu.Kremalı olarak yapılabilir mi acaba.yani sadece üstündeki figürleri şeker hamuru olur da,kaplaması şeker hamuru olmaz.aynı geçen seneki pastamız gibi

evet tatlım aynı fikirdeyim bende.kırmızılı yaptırmayı düşünüyorum da pembeli 2 no lu pastayı fikir olsn diye koydum aslında.katologda bakarım bugün
1 rakamlı pasta herhalde güzel olacaktı şekerim kimin tasarımı Ben o zaman mutfaktan pasta ustasını çağırttım,iki pastamızında istediğim şekilde yapılması için 1000 kere tembih ettim,nasıl bir şey istediğimi en ince ayrıntısına kadar anlattım.çok şükür iki pastamız da muhteşemdi hem görüntü hem lezzet olarak
ama kendi katologlarında olan bir modeli düzegün yapamamaları inanılır gibi değil hakikaten.bu sene içine sinen bir pastanız olur inşallah canım.

Nuhun Gemisi nde doğumgünü yapma olayına gelince ben geçen senede orda yapmak istemiştim fakat henüz yürümüyordu bile,hiç bir şey anlamayacaktı ama seneye yaparım diye de düşünmüştüm.Çünkü ben kızımın doğumgününü bu sene çocuklara yönelik bir eğlence anlayışıyla yapıyorum.O yüzden yetişkinler şu durumda 2. planda kalıyor biraz.Ben geçen sene gündüz ayrı gece ayrı,ikramlarıyla ayrı,gece içkili yemekli davetiyle ayrı davet verdim zaten.Yani ilk doğum günü şerefine herkesin gönlünü yaptım.Bu sene de çocuklar doyasıya eğlensinler istedim o yüzden orada yapıyorum.Hatta önce eşim o kadar para vermek istemedi de Burda avm de mavi rüya da yapmayı düşündüm ama orası kesinlikle hiç içime sinmiyordu.Yani dicem şu ki madem içine sinmiyorsa başka bir yerde yap hatta ben 'ora lahmacun'la görüştüm daha önce,orda arkadaşım var benim,hatrı sayılır bir indirim yaptılar ama oradaki doğumgünü çok fazla yetişkinlere yönelik olacaktı,o yüzden istemedim.Eğer sen ora yı düşünürsen konuşurum arkadaşımla

bu arada sonunda dün eşim kurabiye kalıbı bulmuş.çook uzun uğraşlardan sonra buldu aldı yazık sağolsun ama yine de tam benim istediğimden değil.neyse artık çok uğraştı diye üzmek istemedim onu.o kalıpları kullanıcam.bu kadar uğraşacağımıza hazırı yok muydu bunun dedi ama ben ille kendim yapmak istedim dedim,o da ondan bu kadar aradım ya zaten dedi,özendin diye senin için uğraştım dedi.eee şimdi ben nsaıl diyim bunlar tam istediğimdeğil ama idare edicez diye

sapişim ben nuhun gemisini ezelden beri beğenirim hepte istemiştim orada yapmayı zaten bu sene illaki dışarda olucaktı doğum günümüz evde çok zor olurdu benim için hemde 2 tane pasta parası aynı paraya gelecekti normalde fiyatları çok pahalı diye vazgeçmiştim ama %50 indirim imdadımıza yetişti allahın sevgili kuluymuşum benim çekindiğim hem aileler ikinci planda kaldı dediğin gibi benim annem çok problemli bir insandır en ufak şeye kırılır surat sallar ki kırıldı bile orada yapıyorum die ben arkadaşlarımı düşünmüşüm onları aslında istememişim vs gibi laflar söyledi kayınvalidemde baya konuştu hevesimi kursağıma koydular yani birde sizinkinin aynı paket girince indirime belki kırılırsın üzülürsün diede düşünmeden edemedim sonuçta özel bişi istedin ama bende orada yapınca belki bana kızmıssındır die düşündüm öylemi ?

yok tatlım kızmadım niye kızayım sonuçta orası benim tekelimde olan bir yer değilki isteyen herkes orada zaten yapıyor.Evet dediğin gibi palyaçolu filan özel bir şey istedim,çok özendim,hatta o indirimsiz haliyle bile Metini ikna ettim,inan hiç kolay olmadı o ikna çabalarım inşallah hiç bir aksilik çıkmadan çok güzel bir şekilde geçer
anneler bozuldularsa o zaman sende aile arasında ufak bir kutlama daha yap,pastayıda ikramları da onlar alsınlar bir zahmet,madem kendilerine özel parti istiyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…