- 10 Ekim 2007
- 6.368
- 2.133
- 698
- 46
- Konu Sahibi Strawberry_83
-
yasminim sizin pastaya da baktım şimdi çok güzel görünüyor eminim anıl çok beğenir...
ayrıca safişim daha önce eklediğin şu iki katlı minnie li pasta da çok güzelmiş kalabalık olacaksa partiniz bundan da yaptırabilirsin cnm
seneye bende böyle bişey yapıym::)
evet tatlım aynı fikirdeyim bende.kırmızılı yaptırmayı düşünüyorum da pembeli 2 no lu pastayı fikir olsn diye koydum aslında.katologda bakarım bugünsafiş bence kırmızı bi pasta yaptır kızınla uyumlu olsun:))
kırmızı siyah çok güzel severim ben çok
birde bu resimlerin aynısını yapabilcek birini bulman zor
bence pastanelerdeki kataloglardan beğen aynısını yapıyorlar
biz katolagtan beğendilk aynısıydı valla:))
1 rakamlı pasta herhalde güzel olacaktı şekerim kimin tasarımıben 06 pastanesiyle konuştum çünkü geçe sene site 1 rakamlıyı güzel yaptıda diğerini berbat yapmıştı şekil vermeyi becerememişler bu sene farklı bir yer deneyelim dedik ben şeker hamurunun tadını çok severim hepsini yerim ama çoğu insan sevmiyor ben 2 katlı pasta istiyorum bu sene onuda anca şeker hamurunla tuttururlarmış resimlilere baktım baya hemen hemen izmirdeki tüm yerlerden fiyat aldım katalog baktım öff amma kararsızım haa bu sene içime sinmeyen bişler var bende niye yaa bişler eksik sanki sanırım kendimi macdonald a alırştırdım fikir değiştirince böle oldu kampanyayı kaçırmıyalım dedik %50 ucuzu görünce ama iyi mi ettik kötü mü ettik duru okinin doğum gününde görücez inşallah iyi olur yawruşlarımızın doğum günü onlar çok eğlenicek o kesinde benim aile büyükleride çok kalabalık okadar kişiyi nereye oturtçam canları sıkılır mı ben çocuklarla ilgilencem oyun bölümünde ayıp olcak mı die düşünüyorum hep inşallah kimse kırılmaz bana ayy kayınvalidem bıt bıt bıt konuşmasa bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?