2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

yasmin çok güzelmiş anılın pastası bende cailou yaptıracağım ama model yok kafamda hala siz yapın ben sizden kopya çekerim daha vakit var nasılsa:))

Ben sipariş verdim.Eğer kızım olsaydı şu prensesli pastalardan yaptırırdım.Ömür boyu unutamaz:)) Sağol:)

yasmınım bende 5 yasına oyle bır pasta dusunuyorum sımdı pek anlamıyor nasıl olsa en kucuk ayrıntı bıle hatıra kalıcakk demııı

cumartesi günü bütün kemeraltında 2 rakamı şeklinde kalıp aradım yahu,yok yok yok! ay dedim nasıl olmaz ya.Neyse başka bir yer daha var burda gıdaçarşısı diye,eşim oraya bakacak bugün.Eğer bulabilirsem 2 şeklinde kurabiye yapmak istiyorum.Tabi bu arada o kadar dolaşma sırasında torpil kalıbı buldum onu da en kısa zamanda deneyeceğim ama kızımın doğumgünü için onu yapamam,dışarıdan yiyecek içecek getirilmesi yasak,herşeyi onlar hallediyor,rica minnet 2 kurabiyelerini kabul ettirdim

yasminim pastanız çok güzelmiş bayıldım.Ben de callio pastasından vazgeçiyorum sanırım,daha çok erkek çocuklarına uygunmuş gibi sanki.Bir de Duru Okyanus doğum gününde minnie mouse kostümü giyecek,o yüzden pastasınıda kırmızı siyah beyaz renklerinin olduğu minnie li bir pasta yaptırayım diyorum

Icırım bu renkli kareleri videoya çekicez.Aklında şimdi kalmaz ama ilerde görür..Her sene farklı bişi yaptırırız:))

Saphişim pasta harika gerçekten, kızlar burda da fark atıyo.Pastaları bilem çok güzel:)) Ağız tadıyla, huzula yiyin canımcım..

kızlar bunlar minnie örneklerinden bulduğum sadece birkaç tanesi,özellikle numaralı olarak yazdım,hangisi daha güzel,fikirlerinizi merak ediyorum tatlışlar

Bence pembe çok güzel olmuş.Bende tüm olarak beğendim.Bazen resimli pasta bile yaptırmak tuhaf geliyo.Pastayı keserken içim bir hoş oluyo.Yeğenimin d.günündeydi.Ben kestim pastayı, içim bir tuhaf oldu.O yüzden ben resimli pasta istemiyorum.

saphişim ben 4 ve 7 yi beğendim kırmızılı çok şeker
kayyu resmi buldum ben çok şeker onu yaptırıcam en son kararımız bu inşallah hayal kırıklığına uğramam yine :)

yasminim sizin pastaya da baktım şimdi çok güzel görünüyor eminim anıl çok beğenir...

ayrıca safişim daha önce eklediğin şu iki katlı minnie li pasta da çok güzelmiş kalabalık olacaksa partiniz bundan da yaptırabilirsin cnm
seneye bende böyle bişey yapıym::)

saphş bende 2 numarayı beğendim canım ama 2 katlıya hayran kaldım burda hayatta yapamazlar((
seda hangisini yaptıryodun sen ya ben hala bilemiyorum nasıl yaptıracapımı offf

saphş bende 2 numarayı beğendim canım ama 2 katlıya hayran kaldım burda hayatta yapamazlar((
seda hangisini yaptıryodun sen ya ben hala bilemiyorum nasıl yaptıracapımı offf

cnm ben bu resmi beğendim büyük ihtimalle bu resmi yaptırıcam pasta üstüne son ana kadar fikrim değişmezse tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…