- Konu Sahibi Strawberry_83
-
canım ben bundan tam 7 sene önce kuzenimin nişanında yemiştim badem hamuruyla kaplı pasta.aynı şeker hamuru gibi şekilli yapılabilen bir hamur oda fakat sana şu kadarını söyliim,şeker hamurundan daha kötü tadı.7 sene önce 150 milyon vermişlerdi o pastaya.buranın çok elit bir semtinde bulunan,çok elit ve pahacı bir pastaneden yaptırmışlardı.hatta o zamanlar şeker hamuru da yoktu.ben de ilk kez badem hamurlu pastayı orda duymuş,görmüş ve yemiştim.sonradan şeker hamuru çıkınca o meşhur oldu bu sefer.yine sen bilirsin ama ille hamurlu yaptıracaksan şeker hamurlu yaptır bari,ya da tatma imkanı sağlıyorlarsa tadına bakmadan almaDerinim valla bizimde hamur kaldı seyran pastaneside dün badem hamurundan yapıyoruz çok lezzetli oluyor dedi tadını bilmiyorum ama hamurunu ince kullanırlarsa yenilir bizimki kalındı yenilmemişti bakalım artıkın daha zamanımız var :)
Hmmm bunu söylediğinimz çok ii olduuu uff birşeylerin lezzetini bilmeden almak ne kadar kötü bilmesek belkimde böle yaptırıcaktım bazen ilaç gibim geliyorsunuz valla
Çilekom yabancıların damak tadını anlamak çok zor türkiyeye geldiklerinde yemek konusunda cennete düşmüş gibi oluyor garipler şu yemeklerin içine şarap dökmelerinide hiç anlamam :)
evde kutlamak için eglenceli çocuk sarkilarini nasil seçiyorsunuz? Bir arkadas rica ettide benden. Fransizca bir kaç sarki buldum çocuklarin cosabilecegi. Turkçe bilmiyorum bilen varmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?