2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

kıslaarr kouyu açtığınız iyi olmuş... ben güzel doğumgünü istiyorum ama korkuyorum geçen doğum gününde çok özenmiştim tam o gün hastanelere düştük domuz gribi olmuştu evde misafirler bi dr lardaydık ..çok özenince öle oldu galiba bu sefer özenmiyim diyorum ama içimde kıpır kıpır napsakkii

beni yine geçen seneki heyecan ve heves sardı aynı şekilde kutlamayı düşünüyorum aynı kadro ve hatta fazlası bile:))
süsler,balonlar vs.
pastasını 2 katlı yaptırmak istiyorum bu sene
geçen sene hacı sayid e yaptırdık çokkkk memnun kaldık bu sene de oraya yaptırırım heralde
ama onlarda sadece kendi katologlarından yapıyolar ben daha farklı birşey istiyorum bakalım yapıcaz bişeyler

eylüşümmm beni çağırmıyor musun??
şaka şaka ailece kutlamak istiyorsan saygı duyarım bebişim:)

sercancım inş. hayalindeki gibi bir parti yaparsın kuzucuğuna bu sefer

avm lerin eğlence yerinde yapınca nekadara patlıyordur acaba varmı bilen????

aslında çocuklar büyüdükçe daha eğlenceli şaşalı bişeyler yapmak daha güzel olur çünkü çocuklarda biliyor artık farkediyorlar kendileri için bişey olduğunu eğlenirler

sercanım kötü düşünme canım allah korusun şanssızlık olmuş ama bu sene güzel olu herşey inşallah

Ben de ailemle kutlayım diyorum.Geçen sene kaynanam bacısıyla geldi.Reşat almışlar, bana söylemediler bile.Kaynanam evinde göstermiş kocama.Beni sallamayanı ben hiç sallamam.Onlar iptal bu sene.Yalnızca kendi ailemi istiyorum.Pastasını özel yaptırıcam.Tek katlı, arabalı olabilir..Belki ilkokul çağında arkadaşları olur sadece.Şimdilik bizde böyle:))

bu arada doğum günü hediyesi almayı planlıyormusunuz
biz geçen sene ağaç dikmiştik hatırlarsanız bizim o ağacımız kurudu öldü :çok üzgünüm: ananemlerin bahçesine diktiğimiz için bütün yaz kuraklıktan çok sulandı bahçe zeytin ağacı da fazla sulanmaya gelemiyor ee taşıyabileceğimiz başka bi yerde yok biz tatildeyken falan da kurumuş gitmiş yazık o yüzden ağaç olayı şimdilik bitti okul çağında falan beraber yapabilir ve inşallah kendi bahçemize olur, bir de başka bir ağaç olur, uzun ömürlü olsun diye zeytin seçtim ama bir sene bile dayanmadı

bu sene kumbara almak istiyorum güzel oyuncak gibi ibşey anahtarı bende kalır şimdilik bizler para atarız içine oğlum da bizden göre göre zamanla oda harçlıklarından atmaya başlar diye planlıyorum nasıl olur sizce güzelmi

piroşum aşk olsun ,sen başımın tacısın ,her zaman ne demek ..

yani bende 1. yaşı gibi güzel olsun isterim tabi ,çok özenmiştik ,özel yapım pastalar ,süsler ,magnetler filan ama bu yıl bi pasta yeter diye düşünüyorum..daha nice yaşları olacak inşallah
seneye yaparım ..

bende magnet öyle slaytt falan düşünmüyorum onlar ilk doğum gününe özeldi bu tarz bişey yapmam yine pasta vs... hazırlık yaparım

eylül hacı bende geliyorum haa haberin olsun nasılsa melisle eymenin doğum günleri aynı gün ortak bişeyler yapıverelim haa hacı ne dersin kaydirigubbakcemile5 pastalar senden, börekler senden, kurabiyeler senden, ev senden parti senden ee bende otobüse atlayıp gelecem zor iş adil bir dağılım oldu sanırsam :roflol:

amaan varya bende nasıl yapsam bilemiyorum yaaa
evim küçücük geçen sene doldurdum milleti biraz sıkışık oldu(
çağırmak istemediğim kuru kalabalık kısmısı da mecbur çağrılıyo
off off dışarda yapmaya kalksam çok pahalı olur sanırım
illaki en az bir kere dışarda yaparım ama ilerde şimdi maalesef
sadece yemeğe gelen tiplerimiz da var bizim
evlerine gidince ağzıma koycak lokma bulamam
saçma sapan şeyleri önümüze koyar kadın
siz gençsiniz böyle şeyler seversiniz diye yaptım hahahah şeklinde
allahım yaaa ama bize geldimi aile boyu yumuluyorlar allahım sinir oluyorummm
çağırmasam olmazzz çağırsam olmaazzzz ıyyyyhhh çok gıcık bi durum

bende nasıl yapacağımı henüz düşünmedim..yine halalar, anneanne, dede, dayı, amca, yengeler ve çocuklarla çok kalabalık olmayacak şekilde yaparım sanırım..benim evimde küçük..bundan fazlasını kaldırmaz vallaha:))))

ben geçen sene slayt hazırlamıştım kurabiye yaptrıdım 1 şeklinde süslemeler vs geçen sene ki pastadan hiç memnun kalmadım tam bir haayal kırıklığıydı bu sene inşallah güzel olur şekline hala karar vermiş değilim
pınarcım bende dışarıda istiyordum ama daha erken anasınıfına başladığı zaman yada 1. sınıftayken falan daha aklının ereceği zamanın olmasının daha iyi olacağını düşündüm
ben yine şekilli kurabiye istiyorum hatta bunun için bir site bulup buraya da ekledim bu sene balon falan yaparmıyım bilmiyorum genel olarak masa süslemesi düşünüyorum ve geçen seneki gibi gelen çocuklara horoz şeker yada elma şekeri dağıtıcam yani kısacası eğlenceli oğluşumunda eğeleneceği birgün olsun istiyorum 3 kasım çarşambaya denk geliyor o yüzden cumartesi yapabilirim yada izin alıp çarşamba yapabilirim bakıcam artık duruma göre

seda geçen sene ben elen çocuklara evde elma şekeri yapmıştım..çok basitti..istersen sende yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…