2008 Kasım Yakışıklılarının ve Güzellerinin 2. Doğum günü Hazırlıkları

Saphişim bende Araba diye düşündüm pastayı.Anıl çok seviyo:) Birde gelenlere 2.yaş hatırası bişi yapmak istiyorum.Karar vermedim henüz:)))

aklıma gelmişken bir şey daha Kipa larda sayı şeklinde simli mumlar 1.59 Tl,3 lü pak te kalpli simli mumlar 3 Tl idi galiba

evet yasom ben de 2 yaş hatırası istiyorum ama ne yapsam bilemedim.ben geçen sene resimli magnet,davetiye vs yapmadım.lavantalı,bebekli üstünde baby yazan sopalı magnetlerden verdim hediye olarak.o yüzden bu sene davetiye magnet mi yaptırsam acaba diyorum.bir de evde değil de planladığım gibi dışarıda yaparsak,yapmayı düşündüğüm yer doğumgünü paketine dahil olarak davet edileceklere verilmek üzere davetiye veriyor zaten bize.çok fazla konuuyla ilgigli kararsızım hadi hayırlısı bakalım

Ben geçen sene magnetli buzdolabına asılmak üzere çerçeveli fotoğraflar hazırlamıştım.Ben ailemi çağırıcam.2 Kardeşim ve ailesi, annem, babam olacak.Onların Anılla fotolarını çekip çerçeve yaptırıp hediye ediyim diyorum.Sürpriz tabi:) Birde yılbaşına yakınız ya..Anılın bu seneki fotolarından takvim yaptırıp Adapazarına anneanneye gönderecem.Nasıl olur???

ben de krikomda görmüştüm takvim olayını,çok harika oluyor,ben de düşünebilirim öyle bir şey,iyi fikir.reim çerçeveletmekte güzel fikir ama ben daha başka bir özel günde bir kaç kişiye yapmıştım ondan,o yüzden ben yapamam sanırım

safişim bende görmüştüm sanki senin dediğin kalıpları ama onlar küçük sanki,birde ben sayı şeklinde değilde kız şeklinde filan istiyorum kalıpları,ama onlardanda alırım 2 şeklinde de yaparım kurabiye güzel olur:)

geçen seneki pastamızı çok beğendiğimden bu senede aynı yere yaptırırım diyorum ama kesin değil yinede 100 küsür orda da fiyatlar
cailloulu,gece bahçeli olabilir pastamız ama hacı sayid öyle yapmıyo

yasminim eşimin kuzeni oğluna yaptırdı d.gününde arabalı pasta hacı sayid e süperdi çok güzel yapmışlardı cnm

ya aklıma ne geldi biliyomusunuz piraye ,derin ,burcu ,mysever ve ben toplanıp çocuklara ortak bi doğum günü partisi yapabiliriz gündüz ,akşam yine ailenizle kutlarsınız ama çocuklar sevinsin diye ortak yapılabilir..yani benim aklıma yattı aslında ,hem bizler buluşmuş oluruz hemde çocuklar,ayrıca müzik filanda olur oynarız.olmamı he hacılar ..

sedanın yerine benim hem adımı hem nickimi yazmış eylülcüm
seda şimdi yanlış anlar
beni yazmamış falan der
sen zaten konu sahibisin kızz
ne diyon sedaa sen bu konudaa
yapalımmıı sarı hacııı

Yapalım kızlar yapalım:))) Ben de Ankara gacıları için düşündüm aslında.Hem pasifiz biz biraz, hemde pazar gününe denk geliyo doğum günümüz(

he ya seni çift katlı davet etmişim derin :))) seda gelmesin ya napcaz onu ,sen yanında birini daha getir olsun bitsin :)))

ya ben bu sene hatıra falan düşünmüyordum ama gaza getirdiniz takvim oalyı süper olur hemde herkez asar sonrada resim olarak kullanılır şöle güzel bi şekilde yakarsam arda ile merti olabilir yakın çemreme yapılabilir herkeze yapamam çok masraf olur ben ardanın 1 yaşını dışarda kutlamak istiyorum malum temmuz ayı olunca yaz sıcağında ev çekilmez olur o yüzden bu sene mertte çok ta masraf yapmak istemiyorum aslında ama sizlerle konuşunca hevesleniyorum vallahii

eylülcüm ben evet demiştim zati:)

eğer evde yapmak isterseniz benim evim büyük bende yapabiliriz
aslında dışarda daha değişik olur da 2 doğum günü yapacağımız için masraflı olur biraz
ama fiyatı uygun biyer bulabilirsek olabilir aslında
tabi çocuklara uygun biryer olmalı rahat etsinler oynasınlar kuzucuklar

biraz geç okudum sanırsam :):))
Topiğin tapulu sahibi olarak sırnaşık şey
Mysever,derin,eylül,piroş ve ben istanbulda olupta katılmak isteyen hatun kızlar süper evde de olabilir dışarda da bana her türlü uyar hatta araştırayım bulursam bir yer kişi başı 50 tl olsa pasta içinde 50 katsak birde hediye alırız toplam kişi başı 100-150 olur ne dersiniz araştırayım mı

bi araştır bakalım sedoşşşş,çocukların gözümüzün önünde rahatça oynayacağı bir yer olursa süper olur
pasta için 50 çok değil mi fıstığım 10 kişilik yaptırsak bile pastayı 60-70 civarı taş çatlasa 100 lira tutar

piroşum ben kaba taslak söyledim zaten az kişi olucaz küçük birşey de olabilir 10 kişilik falan kişi başı 100 olur sanırım 50 yer parası 15 pasta için 35 de hediye alsak çekilişle 100 işte uygun mu sizde araştırın güzel ve uygun bir yer bulalım

Evde olursa da 15 pasta parası verir herkes çörek börek vs yapar getiririz hediyemizi de alırız bi kaçta aktivite bulur onları eğlendiririz ne dersin

valla evde işine bende varım
sanki daha iyi geldi gözüme
en kötüsü açarız müziği oynarız çoluk çocuk:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…