kızlar bende oğluma aldım bayramlıklarını ama kısa kollu bişey bulamadım bende uzun kollu gömlek aldım.bugün hava serin ama bayramda nasıl olur bilmiyorum ya giyemezse diye düşünmeye başladım şimdiden.gidip bi tanede kısa kollu alsammı acaba?ayakkabısıda küçük geldi değişicek.bi ara eklerim fotoğraflarını.
krikom hem ardamınkiler hem mertiminkiler süpermiş bayıldım, yağmurumunkiler ayrı bir cici tam süslü kokoş olacak bayramda kızım
vede okyanus hanım giymişte gelmiş yerim seni cimcime harika olmuşsun teyzecim yaa tüü maşallah sana
ee tabi ekstralarımızda oldu bayramlıklarımızı ananemiz dedemiz aldı babamızda çoştu üstünü tamamladı
bu da capri eşofmanımız bu acayip yakıştı yaa bayıldım bi foto çekerim eymenin üstünde de
bu da arkası cool oğlum benim kaydirigubbakcemile3
ay bunu da pek sevdim araya sıkıştırıverdim serin geceler başlıyor artık uyku tulumu gibi giyer yatar küçük daltonum benim yazlığı vardı bunun çok rahat ettim o yüzden mevsimliğini de aldım
bu daa tosbiğimin bornozu dedim yaa babamız da coştu diye her bişeyini aldı, o turuncu takımlarıyla basketçi bermudası ananeden gerisi babamızdan
birde nevresim takımı aldık oğluma winnie the poohlu oda çok tatlı onu çekemedim hala bir ara onu da koyarım perdeleri de öyleydi takım oldu
valla baya bi aldık bu sefer sanırım daha kışlıklar eksik tabi bazıları hazırda geçen seneden büyük gelenler hediyeler falan birkaç parça almam gerek onları da önümüzdeki aylarda artık
işe girmem hayırlı oldu baksanıza benim adam bunalımdan çıktı alamam dediği ayakkabıların yanında neler neler aldı
krikom güle giysinler kuzular.
lavişim her zamanki gibi çok şık bir takım yağmırda güle güle giysin..
safişim bun ne ya oki kırmızılarla uğur böcüğü gibi olmuş yerim ben onu çok yakışmış..:))
meleim eymende güle güle giysin tüm ciclerini bornozunada bayıldım bizede lazım havluyu pek tutmuyorlar bende alacağım..
bu arada babanızın eski haline dönmesine sevindim bu durumdan eymen paşa karlı çıkmış:)))
teşekkürler teyzeleri benim minik minnie mouse um harika oldu
lavişim ben de görüyorum resimleri.kk için explorer değil de mozilla kullanırsan tarayıcı olarak sorun yaşamazsın tatlım.explorerdan biraz sorunlu olabiliyor site