Pirayecim çok zevklisin canım çok güzel küçük hanımın elbisesi.Bişey almayacağım demiştin ama dayanamdın sanırım.Bende kız bebek bölümüne geçtiğimde kendimi kaybediyorum çok güzel şeyler varya.Ayrıca boleroda çok güzel olmuş.Çok hamarat gördüm seni.Valla ben bu örgü işinden hiç anlamıyorum.
Bu arada çorap meselesi dönmüş.Eylülcüm ya 50 kuruşa nerde çorap var gülüm valla bende çoraba verdiğim paraya acıyorum(
kızlar bende oğluma bayramlığını aldım yine dayanamadık kahve krem ayakkabı aldık birde kanz dan biri açık kahve süveter aldık birde çok açık krem kazak aldık resmini koyamadım bugün aldım annemde oğlumun cicileri burdan herkezin bayramını kutluyorum hepimiz bebeklerimizle çok mutlu bir bayram geçirelim inşallah iyi tatiller..........................hepinizi öpüyorum lavinyacım kızının doğum günü kutlu olsun yağmuru öp tüm kk anneleri için.........
ee bayram geldi kızlar yarından itibarende buraya bebişlerimizin cicilerini giymiş halini yüklemeye başlayalım artık.o güzel kıyafaetler o zaman dahada güzel gözükecek eminim
kızlarr bebişlerimizin bayramlıklarıyla çekilmiş fot koyalım demiştim ben ama kimse görmemiş galiba hala aynı fikirdeyim ben cici cici kıyafetleriyle canavarları koyalımda gözümüz gönlümüz açılsın bakarken ilk fot benden olsun ama bayramlığımız sayılmaz çünkü çağan hasta olunca asıl bayramlıklarını giyemedi evden bile çıkamadık doğum gününde giydiklerini giydirip annemlere gitmiştik teyzesi çekmiş orda onu ekliyeyim bari dedim ama sizinkileri bekliyorum sabırsızlıkla http://img188.imageshack.us/img188/6104/resimlerim511.jpg
dilekç,m sağol cnm, evet dayanamadım aldım yine ama piraye hastalandı bayramda 1 gün giydi sadece bayramlığını fotoğrafta çekemedim hiç biara çekip yüklerim
inanır mısınız koca bayram boyunca bir fotoğraf çekemedim koşuşturmacadan o kıyafetlerini giydiği günlerde çekersem koyarım yine tabi
çağana maşallah yavrum benim çok tatlı olmuş
yorumlarınız bekliyorum anneciğim aldı bütün bayramlıklarımızı çocuklar bayramda yeni giyermiş biz sizin bayrtamlıklarımızı hiç eksik etmedik dedi torunlarımın mı eksik edicem :sinifsinif: gerçektende hatırlıyorumda ben çocukken bayramdan bayrama kıyafet alınırdı bize bayram heldimi çarşı zamanıydı nede mutlu oldurdum çok bilirim ayakkabalarımla uyuduğumu az alınırdı ama iyisi alınırdı güzeli alınırdı çocuklar mutlu edilirdi kuzenler toplanır kıyafet seçmeye giderdik kemeraltına güzel günlerdi
krikocum harika canım bayramlıklarınız ,mertoş çok yakışıklı olacak bu cicilerle çok beğendim ,ardacık ne giyecek yahu ,oda kasım bebesi sayılır :) nede olsa abisi bizden ,ardayı ayırma koy onunkileride :)
güle güle sağlıklı huzurlu gğnlerde giysinler ,nice bayramlar görsünler ,ay bak duygulandım şimdi (