2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

piroşum bir harika yaa elbise çok cici bayıldım valla
ee bana da fikir oluyor biraz ne alsam piroşa diye ama burda bu şehirde fazla seçeneğim yok malesef :çok üzgünüm:

piroşumun elbisesi harika annesi..
bunun içinde tam bir küçük hanımefendi olucak kızımız..

piroşum çok güzel elbiseniz..bolerosuda çok güzel olmuş üstüne ellerine sağlık..güle güle..güzel günlerde giyiniz canım..

çok teşekkürler kızlaropuyorumnanaktan

aaa 1 lira dedin bizi bitirdin muhakkak gelcez 1 liramızı almaya:)))

owww bayıldım elbıseye bende eylule almak ıstıyorumm elıne saglık bolerosuda cok sık olmus gule gule gıysınn

piroşum bir harika yaa elbise çok cici bayıldım valla
ee bana da fikir oluyor biraz ne alsam piroşa diye ama burda bu şehirde fazla seçeneğim yok malesef :çok üzgünüm:

teşekkür ederiz canlarr
meleğim sizden gelen herşeyi beğeniriz biz cnmcımopuyorumnanaktan

aaa dimi duru nun elbisesine benziyor bende diyorum birinde vardı bu elbiseden:))
zevklerimiz benziyo lelalim:))

ayrıca o mağazada bir tane elbise beğendim felaket kokoş bişeydi yakaları ve elbisenin eteği fırfırlı filan giydirdim müthiş oldu ama rahatsız etti yakası almadım o yüzden aklım kaldı ama

seyra çok güzelmiş canım yaa çok ytakışacak berile nerden aldın trabzondan söyle bakalım:)

bunlarda bizim cicilerimiz..
babannemizim aldığı tulum ve kazaklar.. tulumlar biraz büyük gibi düğmelerini alacağım geriye olursa..

bunlarda babamızın aldığı bayramlık takımlar...

örümcek adam çoraplarımız...

buda yazın anannemizin ördüğü hırkalar ilk defa giydireceğim..
yarın anannemiz geliyor dedoşla.. memleketten gelirken yine eli durmaz biliyorum bir takımda ananneleri getiriyordur bıdıklara..

ayakkabılarımız yok yarın geliyor onlarda..

seyracım sizin cicinizde çok güzelmiş.. gerçekten kızlar çeşit konusunda çok şanslı ya...

Lavinyacım Panço Chicco ürünlerini satan bir mağaza var kunduracılar caddesinde mağazanın adını unuttum oradan aldım canım
Nazlımelekcim güle güle giysin akıllı bıdıkların çok güzel kıyafetleri

ayy nazlııı ,çok güzel bunlar yaaa,hele salopetlere bayıldım ..pantolonlu olanlarda harika..yine yakacaklar yani ortalığı diyosun ..güle güle giysin yakışıklılar..

aa seyra yeni gördüm sizin cicinizide ,çok zevklisin çok güzelmiş.güle güle giysin..

bakıcam canım mutlaka....
seyracım aradım seni açmadın canım telefonuu
nazlımelek çok şirin hepsi canım yaaa tulumlar 3 düğme kazak hepsi çok tatlı çok yakışacak bıdıklarımaaa

Lavinyacım çağrını geç gördüm bugün doğum günü hazırlığı bir yandan taşınma işlerimiz var bir yandan çok yoğun bir gündü.Çekilişte sana çıkmışım aklımdan geçmişti aslında :)

berilin yaş gününü kutlamak için aramıştımm bide çekilişi haberdar etmek içinnnn...
bende çok sevindim boncuğumun bana çıkmasınaaa bakalım neler bulabileceğim berilim için:)

nazlicim cok ciciymis kiyafetleri,ayni ayni süper oluyrlar cok seviyorum ben öyle mantar gibi..

seyracım çok güzel beril in elbisesi çok beğendim güle güle giysin fıstık

nazlimeleğim kaanla kerem in cicilerine bayıldım süperler valla nasıl tatlı olurlar kimbilir giyince, fotoğraflarını koyarsın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…