2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

bu elbisesi ,daha parlak renkleri ama mat çıkmış ,önündekilerde taş işleme ..

bu yelekli hali

bu da montu ..

beğendinizmi ??

Denizannem zara baby tatlım , town centerdaki zara’dan almıştık , onun i love daddy yazanı da vardı ama 3-6 aylıkken giyiyordu onu : ))

Ayy eylülll süper , nasıl da güzel , özellikle monta bayıldımmmmm.. melise çok yakışacaktır kırmızılar eminim

sağol andinacım, bende bakayım zaraya

eylül çok beğendim, güle güle giysin cicisini, üzerindeykende görürüz inşallah:)

Eylülcüm çok güzel güle güle giysin bitanem.Bende kız kıyafetlerine deli oluyorum.Allahtan iki kız yeğenim varda onlara ciciler alarak tatmin ediyorum kendimi

Andisim Batusun kiyafetini cok begendim,gömlegin önünüde acarsa tam bir serseri olur ama bence boynuna flarda olmali sanki..

Dilekcim cok begendim canim kiyafetlerinizi masallah eldivene kadar herseyi tamam yakisiklinin..

Eylül bayildim bayildim o elbiseye o monta ben.zati kiz kiyafetlerini cok severim masallah melisime.

çileğim çok saol bitanem.. fuları var , ben yazın çok kullanıyodum hem ağzının suyu akınca önü de ıslanmıyo diye baya pratik geliyor bana fular yada boyna bandana takmak :))

cıcılerımızın hepsı bırbırınden guzel bızde karar veremedık eylul hanım kısa etek gıymek ıstıyor ama ben usur dıye pantolon gıydırmek ıstıyorum artık kararı ozaman verıcez kıyafetlerımızı eklerım yarın topıgı yenı gordumm :)

cab-nım yapmamışmıyım halbuki sabah ilk giren bendim topiğe , kusura bakma tatlım hepsi birbirinden şık , sabah mahmurluğuyla atlamış olsam gerek :kedi:

bende ekleyeyim birazdan heves ettim bide andinaya söz vermiştim masa örtüsü için onuda ekleyeyim..

bunlar bayramlıklarımız.. (doğumgünündede giydirebilirim) iki iş bir arada olsun diye masa örtüsünün üstünde çektim andinacım sana söz verdiğim gibi koydum ama bi tane daha var hangisi olsun tam karar veremedim:)

bu montumuz.

bunlar ayakkabılarımız..

Son düzenleyen: Moderatör:
estelim bekliyorum canim,icir mini etekmi?ayy yerim o bacaklarini ben o zaman o mavisin.

buda gömleğimiz ve yeleği aslında eteği de var ama biraz büyük sanırım seneye ancak giyer aslında buda biraz büyük gibi ama olur herhalde deneyemdik yağmur uyudu erkenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…