2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

evet canım çok yumuşak ayakkabıları zaten tabanına baktına baktığın an anlıyosun ev patiğinden bile rahat o kadar diyyim:)
istediğin gibi eğip bükebilirsin..
bu arada oğlumun kıyafetleri için boynere gittik ordada vardı ugg botlar piroş için çok tatlılar her gördüğümde aklıma piroş geliyor:)

Ay estelim panço konusunda şaka yapmıştım tatlım alınma sakın , masa örtüne bayıldım , ya ben sabah sabah girince bu topiğe atlıyorum bazı şeyleri sanırım...
Öpüyorum seni kocaman

hayır canım şakaya alınmam ben hani onu okudun madem gibilerinden öyle yazdım:)
beğenmene sevindim bi tane daha vardı masa örtüsü ama heralde buna karar verdim..
onuda zaman bulursam eklerim ama..
öptmm:))

ay hepinizde birbirinizden kokoşsunuz gerçekten :)))

remedioscum o salopeti erkekime şöle içine bişey giydirmeden giyip çeksene bir resim :))))
italyan erkeklerinin klasik pozudur ya bu
sizde de olsun bir tane
kaslı kollarını görelim :))

andişim kesinlikle ben batuya gömlek pantalon çok yakıştırıyorum
ayrıca içindeki bady süper süper
özellikle yineliyorum bence oğluşumu doğum gününde serbest bırak bırak papyon falan takmasın asi genç olsun :)))

dilekcim sizinde kıyafetleriniz hayırlı olsun
maşallah tüm rsimleri eklemişsin
yeni doğan bebişi gibi önlüklerini bilem koymuşsun
büyüdü büyüdü oğlun kabul et :)))

estelcim sizin kıyafetleri çok sevdim pantalon ve sweet çok şeker
güle güle iyi günlerde giyysin

eylül kızını da kendin gibi kokoş yapıosun
önünde taş işli bluzuymuş
tüylü yeleğiymiş montuymuş
yerim o cimcimeyi valla

lavişş senin o içine sinmeyen elbise inan benim de içime sinmedi bir kız annesi olarak
ama bolerosu güzel tatlım
onu gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
ama pembe elbisenizi çok sevdim özellikle d eteği bayıldım :))

Estelcim panco yok ama zara`da görmüstüm ben erken diye almamistim.

Kizlar bende spor ayakkabi alayim diyorum hatta begendim bitane nike ama bugü nannem tutturmus kisli kayakkabi alsana üsütme cocugun yagini dedi kafam karisti.

sporla üsürmüki ayaklari ?

minigim foto brkliyoruz canim üsenme:)

çileğim bende spor ayakkabı aldım , adidas aldım ben , zaten sporların da kışlıkları var biliyorsun , akşam resim ekliyim bi bak bizimkilere de , fikir olsun

gardrop bir sürü daha hiç giydirmediğim kıyafeti var,doğumgününde de sağolsunlar bir sürü hediye geldi.bayram için yeni bişey almam tekrar.zaten geçen bayram aldığımı da 1 kez giydirdim,doğumgününde giydirdiğimi de 1 kez giydirdim.fazladan yeni bişeyalmak savurganlık olacak.o yüzden bir süre bişey almam sanırım.

sağol estelcim o zaman bende bakıyım sizin ayakkabıdan
aslında piroşun adidas var bir çift ama bir kaç ay sonra olur anca birde onların tabanı sert baya hafif bir ayakkabı ama sert
kaban bot almak için çıkmadım daha çıkıyım bakçam ugg botlara kokoş piroş için:) bakarım boynerede

çileğim bende spor ayakkabı aldım , adidas aldım ben , zaten sporların da kışlıkları var biliyorsun , akşam resim ekliyim bi bak bizimkilere de , fikir olsun

canim kislik zaten benimde baktigim ama neymis kislik ayakkabi dedigin deriden olurmus:)
bu annanemizin iddiasi:)

tamam hayatim eklede bakim batusumun ayakkabilarina.

bızımde bır cok henuz gıymedıgımız kıyafetımız var ama foto cekıp yokmak lazım cılek teyzesı

artık ısyerınden foto yukleyemıyorum ama evden baglandıgımda eklerım bırkac foto

piroşum daha koyu renkte kışlık bişey alabilirsin bence , bunlarda çok güzel ama artık yürümeye başladı gelinim sokakta daha zor kirlenen bir renk yada pembiş ugg botlar süper olur bence :)

bizde dün arkadaşlarla özdilek e gittik onunda oğlu var ben lacivert o kırmızı papyon aldık...... aldı aslında benim istediğim kanz da bi takım gördüm pantolan gömlek kıravat erkek ceketi hani şu damatlığın içine giyilenden çok şıktı tahmin edeceğiniz kadar ağarda değildi kumaşından dolayı spor duruyordu ama eşim rengini beğenmedi ne kahverengiymiş ne krem almamak için bahane beni yoracak ya hiç bir yerde güzel kravat yok

sağol andişim bunlar çabuk kirlenir doğru diyosun
ya koyu renk spor ayakkabı alırım ya da ilk adım ayakkabılarından daha botta aıncak 3 ünü birden alırsam çok masraflı olur birinden vazgeçmem lazım bot hariç

piroşuma herşey yakışır :)) ama ben oyumu her zaman pembe ugg botlardan kullanıyorum , onlar mükemmel

pirosum cok cici ayakkaniniz..ben koyu renk istiyorum.

subak gibide bot alicam eccò`nun bebe botlari cok rahat dediler.

andinacım çok güzeller gerçekten bayıldım
Duru da şimdi spor ayakkabı giyiyor beyaz adidaslarımız var bizimde
ama benimde kışlık bir şey almam lazım
şu pembe ugg lar gerçekten çok güseller aklım onlarda ama bakalım artık

bu arada sölemeiyi unuttum
salı günü kızıma bir sürü bayramlık külotlu çorap aldım
şuan yıkamadalar kurusunlar resimlerini ekleyeceğim kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…