2008 Kasm Canavarlar Bayramda ne giyecek?

bu da başka bi elbisemiz kızlar o gömlek ve yeleğin altındaki etek büyük 1 yaş olmadığı için bende çok beğendiğim için aldım onun altına siyah bi balon etek düşünün onu giydiririm karar verin bana yardımcı olun şekerlerimmm

bizde daha doğum gününü yapmayanlardanız 8 gün sonra doğum günümüzü bir atlatalım bayramı o zaman düşünürüz ama doğum gününe kıyafet alacağım bir daha almam herhalde...
gerçi büyük ihtimalle hediyede çok gelir bakalım önce 18 kasımı atlatmalıyız

lavinyacım hepsi çok güzel iyi günlerde giysin güzel kızın çok güzel olur allah esirgesin

Lavinyacım hepsi çok güzel güle güle kullansın yağmur
Estel seninkilerde çok güzel montuda çok hoşmuş bebeklere mont çok yakışıyor ya kardan adam gibi oluyorlar Maşallah

Lavişim hepsi çok güzel her bayram gününe bitane giydireceksin anlaşılan.Ben çok beğendim.Özellikle senin içine sinmeyeni daha çok beğendim canım.Çok güzelller

Lavinyacım hepsi çok güzel güle güle kullansın yağmur
Estel seninkilerde çok güzel montuda çok hoşmuş bebeklere mont çok yakışıyor ya kardan adam gibi oluyorlar Maşallah

teşekkürler seyracım..
mont hareket kabiliyetlerini kısıtlıyor ama gerçekten çok tatlı oluyorlar:)
hele bi şapka aldım ona gören yapışıyo çocuğa:)ava mı gidiyosun diyolar:))

estel çok cici kıyafetleriniz, güle güle kullansın oğluşun, şapkayıda eklesene canım görelim:)

lavinya bayıldım yağmurun cicilerine özellikle ilk gömlek yelek ve en son koyduğun pembişliye bittim tam bir kokoş olacak yağmur anlaşılan,

ıcır mini etek müthiş olur canım

estelcim cok begendim cicilerinizi,bizimde yeniden bi mont almamiz lazim

80 almistim ama babasi begenmedigi icin bayrama yenisini alicam,neymis darmis cocuga

halbuki alakasi yok ama neyse artik..

av sapkasi demisinde sanirim üst tarafi tüglü kulakli olanlardan bahsediyosun onlar cok güzel kesinlikle.

lavisim bayildim bayildim o eteklere,gönleklere bolerolara..balon etek demisinde;cok seker olur canim
..

hehee tam üstüne bastın canım şapkayı tarif ettin:)

bizim apartman görevlisi ilk görünce "ne oluyon leyn ava mı gediyoon" demişti eşimle gülmekte kopmuştuk:)))

kendimi tebrik ediyorum üşenmedim koydum:)

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy evet evet bunlar harika bisiy..

ayrica üsenmedigin icinde cok tsk,ediyorum kendi adima..

tombigimi nsapka ihtiyacida var bundan edinelim bizde en iyisi:)

malum burasi kis ülkesi..

estel harika ciciler ,heleki mont süpper ,güle güle giysin yakışıklın ..
laviş son ciciyi beğendim bende ,hepsi güzel gerçi ,içine sinmeyeni bende beğenmedim ,günlük giydirirsin artık ,ama gömlek süeter süper ,altına siyah etekle olabilir ..

bizimde birtek ayakkabımız kaldı ,başka eksiğimiz yok şimdilik ..

ayyy evet evet bunlar harika bisiy..

ayrica üsenmedigin icinde cok tsk,ediyorum kendi adima..

tombigimi nsapka ihtiyacida var bundan edinelim bizde en iyisi:)

malum burasi kis ülkesi..

kesinlikle al canım o kadar tatlı oluyolarki ikidebir öpesin geliyo şap şup:))
pançodan aldı dayısı..

birde rica ederim ne demek..

sağol canım..hepsi güle güle mutlu mesut giysinler cicilerini..

bu arada tabi oğluma çıkmışken kendimede bayramlık aldım fırsattan istifade:)

norveçte panço olmasa gerek :roflol:

sabah sabah pek bi espiritüel gördüm kendimi , estelcim monta bayıldımmmmm , çok cici olmuş güle güle kullansın minik beyefendi ..

lavişim senin içine sinmeyen benim de içime sinmedi , bide ben bebeklerde öle leopar deseni falan pek sevmiyorum amaaaaa son koyduğun pembiş takıma bittimmmmmmm , ilk koyduğun gömlek de güzeldi.. ama son pembiş takım süperrrr ay çok beğendim , giydirip bi de üstünde görelim mümkünse tatlım

Estelcim çok güzel güle güle giysin paşan. Bende babası getirmeseydi eğer o kabandan almayı düşünüyordum gözüm kalmıştı:):)Ama bize kısmet olmadı maalesef. Yaa kızlarlar Lavişin içine sinmeyenini beğendim bende en çok.
Ayrıca şöle bakıyorumda hakikaten ne zevkliymişiz ya.Aldıklarımızın hepsi birbirinden güzel.Ya önceden böle imkan yokmuydu ne kendi bebeklik resimlerime bakıyorumda sarı gömlek kırmızı fırfırlı etek filan ööö oluyorum valla.

estel yakısıklı oglusunun kıyafetlerıne bıttım
hele o swettı ve sapkası yok mu el koymak geldı ıcımden
superler canım gule gule saglıkla gıysın

lavısım kız elbıselerı ayrı bır cımcıme oluyor
ben de esının begendıgını begenmedım
andıse katılıyorum leopar desenı bana gore masumıyetı bozuyor
ama senın zevkın daha guzel
gule gule gıyın canım

ben de usenmeyıp kıyafetlerının fotolarını ceksem de koysam
ama nerde bende bu tembellık varken

ay ben bu topiği nasıl kaçırmışım gözden ne güzel ciciler varmış burada

kızlar hepsi birbirinden güzel kıyafetlerinizin bebişlerimiz yine bir içim su olacak ben bayramda ekstra bişey almayı düşünmüyorum ramazanda burdaydık kurbana osaniyedeyiz o yüzden ramazanda giydiği kot ile kareli gömleğini giydirmeyi düşünüyorum üstünene de doğum gününde giydiği kırmızı süeteri onun dışında da doğum gününde ananemizin aLDIğı kazak ve pantolon da çok güzel bayramın her günü başka bir kıyafet giyebilir yani

ben sadece mont ve şapka bere gibi bişey aldım aldım ayakkabısını da ananesi alıverdi eksiğimiz kalmadı gibi ben sadece salopetlerden istiyorum oda ihtiyaç olduğundan değilde bende çocuklarda çok seviyorum salopeti onun için alabilirim bir tane ama bayramamı olur yoksa daha sonra mı bilemem bende kıyafetlerin fotosunu çekerim bir ara kyarım yarın falan inşallah

:umursamaz: panço yoktur canım da sen masa örtüme bişey demedin senin için koymuştum oysaki..

lavişçim çok güzel yağmurun cicileri özellikle pembe etekli çok hoşuma gitti,
içine sinmeyenin de bolerosu çok şeker ama elbisesi bebek için ağır biraz

estelcim sizin cicilerde süper
ayakkabılar yumuşakmı cnm kıvrılıyomu tabanı bende ayakkabı alcamda spor ayakkabıda istiyorum
montuda çok güzel bayıldım güle güle giysin oğluşun

Ay estelim panço konusunda şaka yapmıştım tatlım alınma sakın , masa örtüne bayıldım , ya ben sabah sabah girince bu topiğe atlıyorum bazı şeyleri sanırım...
Öpüyorum seni kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…