2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

Tek korktuğumda o benim.Zayıflasakda göbek kalması.
Ama kardeşim beden eğitimi öğretmeni diyorki yağlar eriyip zayıfladıktan sonra mekik çekersen göbek gidermiş.
Mekik göbek eritmekten ziyade göbek sıkılaştırmaya yararmış.Yani önce zayıfla sonra mekik çek.Benimminikelam bence mekik çekersen düzelir.Yada inşallah düzelir diyelim bende sezeryanlıyım maalesef

ya çok fena değil göbeğim moral bozmuş gibi olmayayım eski hali yok hani hafif göbekli bir halim var ama herkes bana göbeğin yok diyor..kıyafetlerim oluyor hepsi..elbiselerde penye olanlar varya onlarda çok belirgin gerçi onlarda gram yağı gösteriyor yahu...
mekik çekmeye başlayacağım mardine gidince bir ay dan az kaldı kaynımın düğünü var ve ben fit bir görünüme kavuşmalıyım aceleeee....:))))

selmacım kıyafetlerin oluyomuş işte ne güzel ben 38 bedendim şimdi 40 ım kıyafetlerim olmuyo bende mekik çekmeye çalışıyorum ne kadar beceriyorum bilmiyorum ama ...bide şu var kızlar ya tamam göbeğim var şikayetçiyim ama bazen sırtüztü yattığımda da karnımın kenarında bayağı bi sert kemikler çıkıyo(((((((( oda canımı çok sıkıyo sizinde öylemi merak ettim

gülhancım anlamadım ben pek benimde çıkıyor herhalde..
ya birde karnımın yanında ki çatlaklar canımı sıkıyor büzüş büzüş...bütün güzelliğimizi aldı bu hınzırlar
bikini felan giyemem artık
yarım mekik mi çekiyorsunuz kızlar?

komşum baya zayıfladı ama o göbek bitürlü gitmiyo ne kilo kaldı ne basen ama karın aynen yerinde kara kara düşünüyo nasıl yapsamda gitse diye bense nasıl kilo versem diye düşünüyorum halen hiçbir kıyafetim olmuyo çünkü:uhm:

bende 60 ta takılıp kaldım artık gıdım gıdım kilo veriyorm yememe içmeme çok dikkat ediyorm ama kilolar azaldkça dahada zor veriyorm eskiden haftada 400-500 gr verirdim şimdi 200 gr anca veriyorm aslında çok ta fazla takmamak gerekiyo haftada 4 gün tempolu 1 saat yürüyüş yapıyorm evde 500 tane ip atlıyorm hergün inş yaza şu 2 kiloyuda verip öyle gircm amacm kızımın doğum gününe kadar 58 olmak tı ama zor görünüyo bakalım artık

motivasyon olsun diye hepinize rep verdim..herkes hayırlısıyla zayıflasın artık doğum öncesi kilolara ha gayret dönmemize az kaldı..

ben bi kaç hareket yapıyorum ama mekik çekemiyorum bi türlü..

bende mekik çekemiyorum diye mekik aleti aldım ama buseferde oglum rahat vermiyo gene yapamıyorum anlayacagınız

yok canım daha neler benbildiğin göbekli tipik türk kadınıyım -tatlicadiarzu-

kızlar ben verdim dogum kilomuu kaydirigubbakcemile2
tebrik ederim canım... göbek var mı göbek sen onu söyle

deryacım al bendende o kadar 50 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım zor bela 60 a indim şimdi hemen hemen 6 aydır 1 gr gitmiyo (((((
bende 6 ayda verdim kilomu ... o zamandan beri sen gib i gram oynamıyor canım.. senağlama
dün misafirlikte tartıldım 58 i görünce havalara uçtum kızlar laelaelaelaelae
ama uzun sürmedi sevincim 2 kg eksik çekiyormuş :roflol:

Geldim arkadaşlar nihayet

Ama 60.5 da kaldım bende.. öff kurtulmak istiyorum artık şu basenimden bel çevremdeki kilolardan .. Çok sıkıldım artık ya .. Gerçi iyi gidiyodum ama diyeti bozdum hareketleri azalttım.. Şu an itibariyle doğum yaptığım kiloya dönmüş bulunmaktayım ama evlendiğim kiloya dönmem lazım..

Tekrar diyete başladım bugün.. İnşallah kalan 5 kiloyuda veririm yasenağlama

Ben neden daha önce bu kadar sıkı br diyette değildim ona kızıyorum.Çünkü gayet ii kilo veriyorum.Haftada 1 kg gidiyor.Şimdi 70 civarı seyrediyorum ki martın başında 76-77 arasındaydım.
Keşke bu hızla gitsede safanın doğum gününe kadar 62-63 olsam.
Bu akşam arkadaşıma yatıya gitcez orda biraz ipin ucu kaçar ama haftaiçi aç kalarak öderim cezamı napim

ebrucum süpersin..keşke ben de 60 olabilsem..ona bile razıyım..ben de yeni egzersize başladım..65 kilodayım bu ay 3 kilo versem..mayıs 15 e kadar da 2 kilo versem 60 bari olsam diyorum..58 kiloyla hamile kalmıştım ben de..yahu senin boy avantajın var valla süper göründüğüne eminim arkadaşım...benim şu an göbek ve basen problemim var..bel ince ama basen tüm görüntüyü bozuyor..

aslında hesaplarıma göre devam etseydim..şu an 59 kiloda olmam gerekiyordu ama maalesef lafta kaldı...kilolar da bende..

Ridacım boy var ama göbek ve basen durumu çok feci..Yani 55 olmazsam kıyafetlerimin hiçbiri adam gibi olmayacak üstüme. İnşallah veririz canım ben bugün yeniden bir gayret başladım rejime..Esasında durmadan emzirmek gerekiyormuş ama ben beceremedim emzirmeyi oğlumda soğudu istemiyo emmeyi artık..Off nasıl gitcek bu kilolar ya gittikçe moralim bozuluyo

ebrucum seni gördüm bu gün rüyamda..ikinci kez görüyorum seni...annem gözleme yapmıştı bize...ben de akşam yemeği için karnıyarık yapmışım pilava başlıyordum eşim uyandırdı..hayırdır inşallah...

arkadaşım aç kalarak kendini cezalandıracağına, spor yaparak kendini cezalandır ve aldığın kaloriyi yakmaya çalış..
çünkü aç kaldığında vücut kıtlık durumu algıladığından yağ depolamaya başlar ve sen kendine en büyük kötülüğü yapmış olursun..
sakın aç kalarak kilo vermeyin..

ebrucum benim doğumdan sonra göğüs ve belden 10 cm göbek, kalça ve basenden sadece 5,5 cm gitmiş..en zor verilen bölgeler bahsettiğin yerler zaten...sporla eritmeye çalış..şu sıralar kadınlar sorunlu bölgelerine lahana yağı sürüp streçle sararak ya yürüyüş yapıyorlar yada spor..ben de de aynı sorun var ama inan şu kiloyla bile kendime biraz daha fazla güven duyuyorum..çünkü herkes kilo verdiğimi söyleyip yüzümü güldürüyorlar..mide bölgemde hiç yağ kalmadı..dümdüz..oturduğumda görüyordum ama artık görünmüyor..ben de muhammedi hala emziriyorum..dediğin gibi belki faydası oluyordur..pes etmedim henüz..Ahmet Marankinin şifalı bitkiler kitabını ve Mehmet Öz ün SİZ kitabına aldım..onları okuyorum..çok şey öğrendim yeme alışkanlığımızı değiştirmemiz gerektiği konusunda hırslandım..
yunus emre nasıl bu arada..herşey yolunda mı..? taşındığınızı söyledin rüyamda..2 ay oldu dedin ayrılmışsın kayınvalidenlerin evinden...öpüyorum kendine iyi bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…