deryacım senin maşallahın var..zaten kilo vermeye ihtiyacın yok..ben 58 le hamile kalmıştım..60 bile olsam süper görünürüm..tabi göbek olayını bilemem..sen her halükarda güzel görünüyorsundur da ondan kilo verme çabası içinde değilsin..benim gibi olsan kesinlikle vermek isterdin
tebrik ederim canım... göbek var mı göbek sen onu söylekızlar ben verdim dogum kilomuu kaydirigubbakcemile2
bende 6 ayda verdim kilomu ... o zamandan beri sen gib i gram oynamıyor canım.. senağlamaderyacım al bendende o kadar 50 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım zor bela 60 a indim şimdi hemen hemen 6 aydır 1 gr gitmiyo(((((
Geldim arkadaşlar nihayet
Ama 60.5 da kaldım bende.. öff kurtulmak istiyorum artık şu basenimden bel çevremdeki kilolardan .. Çok sıkıldım artık ya .. Gerçi iyi gidiyodum ama diyeti bozdum hareketleri azalttım.. Şu an itibariyle doğum yaptığım kiloya dönmüş bulunmaktayım ama evlendiğim kiloya dönmem lazım..
Tekrar diyete başladım bugün.. İnşallah kalan 5 kiloyuda veririm yasenağlama
Ben neden daha önce bu kadar sıkı br diyette değildim ona kızıyorum.Çünkü gayet ii kilo veriyorum.Haftada 1 kg gidiyor.Şimdi 70 civarı seyrediyorum ki martın başında 76-77 arasındaydım.
Keşke bu hızla gitsede safanın doğum gününe kadar 62-63 olsam.
Bu akşam arkadaşıma yatıya gitcez orda biraz ipin ucu kaçar ama haftaiçi aç kalarak öderim cezamı napim
Ridacım boy var ama göbek ve basen durumu çok feci..Yani 55 olmazsam kıyafetlerimin hiçbiri adam gibi olmayacak üstüme. İnşallah veririz canım ben bugün yeniden bir gayret başladım rejime..Esasında durmadan emzirmek gerekiyormuş ama ben beceremedim emzirmeyi oğlumda soğudu istemiyo emmeyi artık..Off nasıl gitcek bu kilolar ya gittikçe moralim bozuluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?