2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

ne güzel göbeğiniz gitmiş ah benimki de gitse. belim incecik zayıfım ama hafif bir göbek:)
herkes zayıfsın olur o kadar diyor ama önceden öylemiydim ben yaa
tatlıyı azaltıcam mekik çekmeye başlıycam bende. yarım mekik mi çekiyorsunuz?

ela bebişin biricik annesi canım ilk başta günde 100 tane yarım mekik çektim ama şimdi plates yaoıyorum onon daha çok faydasını gördüm size de umarm faydası olur kolay gelsin

deryacım ben 66 oldum..boyum da 160 eklersen sevinirim...eski kiloma gelmeme 8 kilo hedefe 11 kg kaldı.

Çok sağol muson desteğin için.
2009 ile beraber dikkat etmeye başladım.Spor yapıcam birazdanda,dediğin gibi her şey istemekle oluyor.Şu defter olayını aslında gün içinde yediklerimizi tutsak ne kadar yediğimizi görüp dur deriz belki:)
ii fikir aslında bazen somut şeyler daha etkili olabiliyor.
Sen maşallah ii zayıflamışsın tebrikler vallahi.hihoyyyt

cassercm sen 2008 mayıs annesi değilmisin seni diğer forum da hiç görmüyorm bu arada diyet nasıl gidiyo canım

evet muson 2008 mayıs annesiyim,pek yazmıyorım diğer forumda zaman buldukça bir kaç güncel konuyu okuyor ve bişiler yazıyorum.diet ii gidiyor çok sıkı değil ama emziren birine göre ii bir diet.sporda yapıyorum ve yeşil çay+su çok içiyorum inşallah işe yarar.

anneler herkes ideal kilosuna ulaştı heralde çünkü günlerdir kimsenin bişecikler yazdığı yok nasıl gidiyo bayanlar diyet ben sabahları 2 dilim ekmek bir kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin iki günde bir de haşlanmış yumurta yiyorum arada meyve öğlen bir kase çorba bir dilim ekmek arada bi tane kurabiye yada kek kayveyle akşam da yaptığım yemekten 1 su bardağı kadar yanınada bol salata akşam yine meyva yiyorum aralarda yeşil çay içiyorum 20 günde 2.5 kilo verdim bu arada sporda yapıyorum siz neler yapıyosunuz

Aaaah nerede ideal kiloo.
Ben sabah çok az peynir ve ara sıra yumurta yiyorum.
Öğlen meyve ve çay.
Elma sirkesi içiyorum.Yeşil çay içiyorum.
Aslında gündüz bişe yemiyor gibiyim.
Ama akşam eşim gelince film izlerken çay-kahve yanına çerez yiyorum abartmıyorum ama dayanamıyorum.
Akşam yemeğimde ayaküstü salata-çorba ikilisi.Pek öğün yemiyorum ama alırsam ufak atıştırmalardan kilo alırım.
Spor yapıyorum ortalama 45 dk her gün.Yada haftada en az 4-5 gün yapıyorum.
Hula hoop,step ve mekik.
Öööle işte.
Umarım göbecik gider kalçalar erirde fit bir görünüme kavuşuruz hepimiz.

ya inanamadım 20 günde 2buçuk kilo cidden iyi.
benim kaldı 4 kilom ama çoook yavaş gidiyor en son bir kiloyu 2 ayda verdim
doğru dürüst bişey yemiyorum iştahım yok zaten.zorla sütüm gidicek kaygısıyla ne yersem o.yine de veremiyorum bu kadar hızlı

birde bu kilo verme olayının regl olmuş olmakla bir ilgisi var mı sizce?ben ela 5 aylıkken regl olmaya başladım ve sanki göbeğim daha bir indi gibi hele son reglimden sonra baya iyi görünüyor
sizin gözlemleriniz ne anneler:)

Musoncum 20 günde 2,5 kg tebrikler vallahi:lepi:

semacım bence ilgisi var bende 6. ayda mens oldum bide bu ay oldum hala çok düzenli değil ama adet sonlarında karnımın kaydirigubbakcemile2şişliğinin gittiğini farkettim

semacım bişey yemiyorum demişsin bende 2 ay kadar önce o hataya düştüm canım zannettimki hiç bişey yemeyince zayıflıycam vücut aç kaldığı için kendini savunmaya geçiyo canım depodaki yağları yakmamak için direniyo ben 2 ay aç gezdim bir gram dahi veremedim mutlaka sık sık yemek yemek gerekiyoki metabolizma hızlansın sınırsız salata 5 porsiyon veyveyi ihmal etme canım bide salata iyi süt yapıyo bu 8 aylık tecrübenin sonunda şunu öğrendimki vücudun süt yapabilmesi için çok afedersiniz ama aynı inekler gibi beslenmemiz lazım:))))

arkadaşlar ben eşimle iddiaya girmiştim bir ayda 5 kilo diye..keten tohumu bol su ve az yemek yiyerek 10 günde 2 kilo vermiştim ama annemin hamur işleri ve rehavete kapıldığım için verdiğim 1 kiloyu tekrar aldım..kalan 4 kiloyu 13 günde vermem gerekiyor ama sanırım bu imkansız (

cassercm senide tebrik ediyorum inş şu kilolarımız dan kurtulcz yalnız
çerez yok şekerm

cassercm elma sirkesi bal ve su karışımından mı içiyosun ben dün ona başladım eşimede içirdim sen nasıl yapıyosun

ridacm 10 günde 4 kilo verilirde bence bu giden su kaybı olur kalıcı bi kilo olmaz sağlıklı olanı canım ayda enfazla 4 kilo vermek bence geç olsun kalıcı olsun

rida muhammedin resmine bayıldımmmmmmm maaaşallah çok tatlı çıkmış
senin aldığın 1 kiloyada üzüldüm

musoncum keşke ayda 4 kilo verebilsem..ama nerdee bir türlü sabredemiyorum...dolabı çöpe atmam lazım..gördükçe dayanamıyorum..eşim de aksi gibi hep kalorisi bol gıdalardan depo yaptı evi..hangi çekmeceyi açsam çikolata, kek..hafiften onun da göbeği çıkmış (

gizemcim miran ardanın da maşallahı var...Allah nazarlardan saklasın...
hacdan gelen bir teyze muhammede getirmiş bu namaz takkesini..biraz büyük geldi arkasından tutturdum..hemen resmini çektim..nasıl ama :))

bu arada gizemcim spor yapabilsem çok daha rahat kilo vereceğime eminim ama fırsat mı bulamıyorum yoksa eriniyor muyum...anlamadım...sanırım rehavetten...ben de üzgünüm hem de çooook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…