cassercm bende 83 kg ile doğuma girdim 60 lı kilolara düşecekmiyim diye düşünüp duruyodum şimdi 64 kiloyum insan eyer isterse veriyo canım yeterki iste önce kendine bi defter edin oraya kilolarını yaz haftada bir gün belirle kendine o gün senin tartı günün olsun hafta hafta zayıfladığını görünce o kadar mutlu oluyorsun anlatamam bide canım ekmekten hamur işinden uzak dur birazda sabredersen inan çok güzel kilo verceksin sana bol şanslar arkadaşımhihoyyyt
anneler herkes ideal kilosuna ulaştı heralde çünkü günlerdir kimsenin bişecikler yazdığı yok nasıl gidiyo bayanlar diyet ben sabahları 2 dilim ekmek bir kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin iki günde bir de haşlanmış yumurta yiyorum arada meyve öğlen bir kase çorba bir dilim ekmek arada bi tane kurabiye yada kek kayveyle akşam da yaptığım yemekten 1 su bardağı kadar yanınada bol salata akşam yine meyva yiyorum aralarda yeşil çay içiyorum 20 günde 2.5 kilo verdim bu arada sporda yapıyorum siz neler yapıyosunuz
anneler herkes ideal kilosuna ulaştı heralde çünkü günlerdir kimsenin bişecikler yazdığı yok nasıl gidiyo bayanlar diyet ben sabahları 2 dilim ekmek bir kibrit kutusu kadar peynir 3 zeytin iki günde bir de haşlanmış yumurta yiyorum arada meyve öğlen bir kase çorba bir dilim ekmek arada bi tane kurabiye yada kek kayveyle akşam da yaptığım yemekten 1 su bardağı kadar yanınada bol salata akşam yine meyva yiyorum aralarda yeşil çay içiyorum 20 günde 2.5 kilo verdim bu arada sporda yapıyorum siz neler yapıyosunuz
semacım bence ilgisi var bende 6. ayda mens oldum bide bu ay oldum hala çok düzenli değil ama adet sonlarında karnımın kaydirigubbakcemile2şişliğinin gittiğini farkettimbirde bu kilo verme olayının regl olmuş olmakla bir ilgisi var mı sizce?ben ela 5 aylıkken regl olmaya başladım ve sanki göbeğim daha bir indi gibi hele son reglimden sonra baya iyi görünüyor
sizin gözlemleriniz ne anneler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?