2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sevgili ocak anneleri görüldüğü üzre hamişliğimin 18.haftasındayım ve inanılmaz kabızlık sorunum varr .aranızda benim gibi kabız olan varmı ????? ve çözümünü bilen ,,,,,teşekkürler.

sabahları aç karnına kaysı ye canım.bol bol su tüket lifli gıdalrı çok tüket şeftali kaysı karpuz vs.
her yöntemi denedin gene geçmedimi şöyle az bişey zeytin yağı iç,kafamçokkarıştı içmesi çok iğrenç oluyo ama gerçekten işe yarıyo..a.s

Gamzecim hamile pantolonunu nereden aldın canım Ankarada ben bir türlü bulamıyorum bulduklarımında bedeni olmuyor bu arada internetten livaa diye hamile kıyafetleri satan bir yer buldum balgattaymış birde orayada bakacağım

ŞÜKOCUM KIZILAYDA ATATÜRK BULAVARINDA Kİ HAMİLE KIYAFETİ SATAN MAĞZALARDA ÇOK GÜZEL KIYAFETLER VAR CANIM GEZDİNMİ HİÇ OARALRI FİYATLARI DA ÇOK UYGUN.BEN KEÇİÖRENDEN ALDIM ..KOTMU ALCAKSIN YOKSA YAZLIK BİŞEYLERMİ BEN KOT ALDIM TAKIM ALTLI ÜSTLÜ AMA ÜSTÜNÜ GİYMİYORUM ŞİMDİ BİRAS KOMİK DURUYODA..:1rolleyes:

gamzecim senin dekızın,kuzun hayırlı olsun.Evet tansiyon gerçekten önemliymiş.Annem telefonda duyunca çok korktu,dikkat et dedi.Ama zaten dikkat ediyorum.Hamilelik öncesi yediklerime bu kadar dikkat edebilseydim zayıf hamile kalırdım di mi?3 kilo aldım 4 ayda.Sİzlerin kilo durumu nasıl?

AYY CANIM BENİM 3 KİLO NORMAL 2BUÇUK 3 KİLODA BEN ALDIM HİÇ EKMEK YEMEDİĞİM HALDE.EKMEĞİN HEM BEBEĞ Bİ FAYDASI YOK HEM ŞİŞKİNLİK YAPIYO BENDE HEMEDE KİLO YAPIYO EKMEĞİ YASAKLADIM CANIM KENDİME.BOL BOL SU İÇİYORUM .AMANN SAKIN İHMAL ETME CANIM SENDE SUYU 3LÜ TARAMA TESTİ YAPTIRDINIZMI CANIM.

Gamzecim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım :a.s. kızılaya hiç bakmadım haftasonu bir orayada bakayım okullar açılacağı için kumaş ya da keten pantolon tarzında birşeyler bakıyorum

Gamzecim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım :a.s. kızılaya hiç bakmadım haftasonu bir orayada bakayım okullar açılacağı için kumaş ya da keten pantolon tarzında birşeyler bakıyorum

CANIM ASLINDA MİNE MAĞZAINDA ÇOK AMA ÇOK GÜZEL HAMİLE KIYAFEKTELRİ VAR AMA ÇOK PAHALI TEK BİR PANTALON 100 -140YTL FELAN AMA ÇOK GÜZELLER YANİ DEĞER.EĞER BEN PARAMA KIYAR ALIRIM DİYOSAN MUTLAKA MİNEYE BAK DERİM..

3lüyü yaptırmıycaz canım ikili de risk 10000/1 çıkınca gerek görmedi doktor.Sen yaptırdın mı?

BİZ ÜÇLÜ TEST YAPTIRDIK ÇÜNKÜ 2 LİYİ YAPTIRMAMIŞTIK ÇOK ŞÜKÜR TEMİZ ÇIKTI CANIM.BİDE 25 HAFTALIK OLDUĞUNDA BEBEĞİN ANNE KARNINDAKİ HAREKETLERİNİ ÇEKİP CD YE AKTARIYALAR ONDAN YAPTIRCAZ. 75 YTL FAZLA BİŞEY DEĞİL DEĞER BENCE.

carpediem hoşgeldin canım özledik sizi
oğluşun hayırlı olsun bu arada ne güzel öğrenmişsin cinsiyetinide
allah sağsalim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş.

Canım çok teşekkürler bir bakayım merak ettim söylediğin yeri öpüyorum Gamzecim

Kızlar benim 20. haftam henüz kızımı hiç hissedemedim, bebişin hareketlerini hisseden var mı? Birde bir forma daha yazdım, bir arkadaşım bebeğin dişleri rahat çıksın diye hamileliği sırasında bir ilaç kullanmış, ezcaneye sor verirler falan dedi. Ben hiç duymadığım için pek dikkate almadım ama ay sonu dr.a gidince yinede bir sorayım doğruysa güzel birşey kullanırım.

Edacım sanki ben 2-3 gündür birşeyler hissediyorum gibi ama emin değilim gaz mı yoksa istem dışı kas hareketleri bilemiyorum inşallah bebişmin hareketleridir

Şüko'cum eşim bana çok gülüyor, sabahları yatakta dinliyorum kendimi eşim ee ne oldu diyor hiiç diyorum. İyi olsunda hissedip hissetmemek çok dert değil ama insansın düşünüyorsun, merak ediyorsun işte.

gamzecim bizede doktor 20.haftada dört boyutluya sokalım dedi ama bizim hastanede böyle bi uygulama var mı bilmiyorum.Varsa elbette değer.Doğuma kadar izler izler avunuruz di mi ya?
Zuzu m ben de sizleri özledim canım.sen hamiş olmuşsun yaaa.Ahh çok sevindim.Kendine dikkat et canım bu haftalar daha fazla.Benimle aranda 2,5 ay var ne güzel.Senin de en kısa zamanda cinsiyetini öğrenmen dileğiyle canım benim

Edacım benim eşimde kulağını karnıma koyup dinliyor bebeğin hareketlerini duyduğunu iddia ediyor aman önce bebişlerimiz iyi sağlıklı olsunlarda gerisi önemli değil

slm kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl sizlerin sağlığı nasıl.uzun zamandır internete giremiyordum.benim bebişin cinsiyeti erkek a.s.

gülgül hayırlı olsun canım.Aynı günlerde doğacak inşallah oğluşlarımız.Eda ben de hiç hissetmedim bebişimi.Ama yakındır sanırım canım.Özellikle sen 1 hafta-10 gün içinde hissedersin muhtemelen.

kızlar ben hareketini 18 ci haftada hissetmeye başladım ama ayırt edilmiyordu karnımın üstüne yatmıştım kafamçokkarıştıozaman hissettim ama şimdi daha net oğlişimin hareketleri sizde hissedersiniz en yakın zamanda a.s.

kızlar bugün bebişimin cinsiyetini öğrenicezzz cok heyecanlıyım .ilk bebişimiz aslında farketmez ama yine de içim kıpır kıpır nedenseee :))))))))bir an önce saat 19 olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…