sevgili ocak anneleri görüldüğü üzre hamişliğimin 18.haftasındayım ve inanılmaz kabızlık sorunum varr .aranızda benim gibi kabız olan varmı ????? ve çözümünü bilen ,,,,,teşekkürler.
Gamzecim hamile pantolonunu nereden aldın canım Ankarada ben bir türlü bulamıyorum bulduklarımında bedeni olmuyor bu arada internetten livaa diye hamile kıyafetleri satan bir yer buldum balgattaymış birde orayada bakacağım
gamzecim senin dekızın,kuzun hayırlı olsun.Evet tansiyon gerçekten önemliymiş.Annem telefonda duyunca çok korktu,dikkat et dedi.Ama zaten dikkat ediyorum.Hamilelik öncesi yediklerime bu kadar dikkat edebilseydim zayıf hamile kalırdım di mi?3 kilo aldım 4 ayda.Sİzlerin kilo durumu nasıl?
ŞÜKOCUM KIZILAYDA ATATÜRK BULAVARINDA Kİ HAMİLE KIYAFETİ SATAN MAĞZALARDA ÇOK GÜZEL KIYAFETLER VAR CANIM GEZDİNMİ HİÇ OARALRI FİYATLARI DA ÇOK UYGUN.BEN KEÇİÖRENDEN ALDIM ..KOTMU ALCAKSIN YOKSA YAZLIK BİŞEYLERMİ BEN KOT ALDIM TAKIM ALTLI ÜSTLÜ AMA ÜSTÜNÜ GİYMİYORUM ŞİMDİ BİRAS KOMİK DURUYODA..:1rolleyes:
Gamzecim verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım :a.s. kızılaya hiç bakmadım haftasonu bir orayada bakayım okullar açılacağı için kumaş ya da keten pantolon tarzında birşeyler bakıyorum
3lüyü yaptırmıycaz canım ikili de risk 10000/1 çıkınca gerek görmedi doktor.Sen yaptırdın mı?
CANIM ASLINDA MİNE MAĞZAINDA ÇOK AMA ÇOK GÜZEL HAMİLE KIYAFEKTELRİ VAR AMA ÇOK PAHALI TEK BİR PANTALON 100 -140YTL FELAN AMA ÇOK GÜZELLER YANİ DEĞER.EĞER BEN PARAMA KIYAR ALIRIM DİYOSAN MUTLAKA MİNEYE BAK DERİM..
Şüko'cum eşim bana çok gülüyor, sabahları yatakta dinliyorum kendimi eşim ee ne oldu diyor hiiç diyorum. İyi olsunda hissedip hissetmemek çok dert değil ama insansın düşünüyorsun, merak ediyorsun işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?