2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

CANIMSIN YA ÜZÜLME BENDE YASADIM AYNISINI 2 AY ÖNCE SENI COK IYI ANLIYORUM NAPALIM HERSEYDEN ALLAHDAN BENIMKIDE 11 HAFTALIKDI AMA NASIP DEGILMIS DEMEK ALLAH GENE VERIR IYSALLAH NEOLUR TOPLA KENDINI BITANEM

ebrumf canım hiç canını sıkma benimde ilk gebeliğimde bebeğim 16 haftalıkken kalbi durdu.ama cok sukur sımdı tekrar hamıleyım sakın ama sakın kendını yıpratma.istiyorsan eğer kendini özellikle psikolojik açıdan ıyı tut kı bır an once hazır olasın.

kızlar bende bugun 2lı test yaptırdım.ultrason görüntüleri normal.hersey yolunda çok sükür.doktor 3lü teste gerek olmadıgını,ikili testi kaçıranlara genelde uyguladıklarını soyledı.yada ıkılı testte suphelı olanları.zaten ıkılı testın guvenılırlıgı %85, üçlünün ise %60 mıs.5. ayda ayrıntılı ultrasona gireceğiz inşallah.

02/05/1975 TATLICIM İNTERNETTEKİ TAHMİNCİYE Mİ BALICAKSINsırnaşık şey
ORDA KIZ ÇIKIO ÇİN TAKVİMİNDE ERKEK
O YÜZDEN BENİMLE AYNI DÖNEMDE HAMİLE KALANLARIN BEBEKLERİNİN CİNSİYETİNİ MERAK ETTİM:1rolleyes:

REGL TARİHİM 17/04/2007a.s.

Selam ocak anneleri banada ocagin sonu dediler ins butun hamile bayanlar hayirlisiyla bebeklerini kucaklarina alirlar

uzunca bir aradan sonra tekrar merhaba.Ben de ikili testimi yaptırdım geçen hafta.Herşey normal yolunda.Artık ikinci döneme girdik tüm ocak anneleri olarak hayırlı olsun

selam ocak anneleriii umarım sizlerinde benim gibi şimdilik herşey yolunda gidiyordurrr ..:))) tüm hamişlere ve karnımızdaki bebişlere sevgilerrrrrrrrr kokulu öpücükler olsunnn :)))

Bende ocak annesiyim herşey gayet çok iyi gidiyor inşallah sonuna kadar öyle gider hepimize allah kolay doğum yapmayı nasip etsin

Selam millet benimde pc bozulduğu için yazamıyorum. Bu hafta muaynemde belki bebişimin cinsiyetini öğreneceğiz, ben hariç herkes merak ediyor bense sadece iyi olup olmadığını merak ediyorum. Umarım hepiniz iyisinizdir.

İnşallah sağlıklıdır canım ben de 10 gün sonra falan gidicem muayneye cinsiyeti için inşallah benimkide sağlıklıdır tek dileğim bu hadi hayırlısı

bu hafta içindede bende gideceğim kontrole hayırlısı bakalım gösterecekmi cinsiyetini.allah sağlılkı sıhhatli bir evlat versin de cinsiyeti hiç önemli değil.

ocak anneleri hiç uğramaz oldunuz günlerdir sayfamızaa nerelerdesinizz herkesler iyimiiiii bebişler iyimiii ???? :))))

bende kısmetse Ocağın ilk haftasında bir kız annesi olacağım Allah hepimizin yardımcısı olsun sağlıklı evlatlar versin .

ocak anneleri büyük bi ihtimalle bu ay bebişlerimizin cinsiyetlerini öğreneceğiz :))) hatta aramızda öğrenenler bile var gördüğüm kadarıyla .kız erkek farketmez tabii yeterki sağlıklı olsunn .bebişlerinize düşündüğünüz isimleri benimle paylaşırmısınız lütfenn :)))
hepinize Bursa'dan sevgiler...

CUMA GÜNÜ DOKTORUMA GİTTİM CİNSİYETİ GÖSTERMİO HAFTAYA BAKALIM DEDİ ERKEĞE BENZİO AMA TAM GÖREMİORUM DEDİ. TABİ BEN DAYANAMADIM CUMARTESİ BAŞKA DOKTORA GİTTİM İLK ORDADA GÖSTERMEDİ 1 ÇİKOLATA YE YADA TATLI YE 1 SAAT SONRA GEL DEDİ BİZİMKİ AÇMIŞTI GERÇEKTEN:Roflol: %99 ERKEK DEDİ 16 HAFTA 2 GÜNLÜKTÜ

SİZCE ARTIK KESİN EMİN OLABİLİR MİİM ERKEK DİE:uhm:

Ocak anneleri benim de bir kızım oluyor Yağmurumuz geliyor inşallah hayırlısıyla .Ya kızlar bu aralar sık sık tuvalete gidiyorum gece de üç dört kez kalkıyorum tuvalete sizde de aynı şeyler oluyor mu acaba?Bu arada 3,5 kilo almışım sizin kilolar ne alemde bakalım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…