2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende geçen perşembe doktordaydım. Dr. umuz cinsiyetini görebiliriz dedi, ben sağlıklı olsun önemli değil dedim, keza paranoyak olduğum içn ama babası sabırsızlıktan ölecekti. Muayne sonunda bu annesi gibi güzel bir kız dedi. Çok sevindim ben, hep erkek bekliyordum. Biricik kızım sağlıklı sıhatli gelecek inşallah, annesinin bal kızı olacak.

Bu arada ben kilo mevzuunda mükemmelimim. 5-6 kilo oldu herhalde. Bende sürekli tuvalete gidiyorum gece-gündüz. Ama yatmadan bir süre önce sıvı almayı bırakırsam rahat oluyor. Bende gaz çok var

hayırlı olsun şüko kızın oluyormuş cok sevindim yaaa bende kız istiyorum ama bakalım doktor ne diycek bızde haftaya ögrenızez
bu arada sık sık tuvalete cıkısın gayet normal cunku bende cıkıyorum gece 4 5 kere ve bende senın gıbı 3,5-4 kılo aldım canım.
ınsallah hersey yolunda devam eder sevgılerr.....

Halecim çok teşekkürler inşallah senin de istediğin gibi bir kızın olur haftaya bizi de bilgilendir canım

Kızlar bebiş kıyafetleri almaya başladınız mı?Ben ufak tefek birşeyler aldım aldığım kıyafetlere baktıkça o kadar çok mutlu oluyorum ki!Allahım inşallah sağsalim kucaklarımıza almayı nasip eder

selam kızlar.uzun zaman oldu (15 gun) :) doktorum %90 erkek dedi ama bakalım 1 hafta sonra kontrolum var kesın olur ozaman sanırım.ben 6. aya kadar bir şey almayı dusunmuyorum.

Ben henüz hiçbir şey almadım. Etrafımda hummalı bir hazırlık var bende bakınmaya başladım. Çok güzel zamanlar ya umarım herkes için çok güzel geçer.

Kızlar ya size birşey soracağım genllikle geceleri hangi pozisyonda yatıyorsunuz ben soluma yatmaya çalışıyorum ama gece uyandığımda kendimi sırtüstü yatar pozisyonda buluyorum sırtüstü yatmak pek iyi değilmiş bebeğe daha az oksijen gidiyormuş

sevgili şüko sırt üstü yatıldığında bebeğe oksijen gitmediğini bende duydum. mümkün olduğu kadar yan yatıp ayaklarımı karnıma çekip uyuyorum. Dr umda bu şekilde yatmamı tavsiye etti. Ayrıca ctesi günü bebeğiimin cinsiyetini öğrendim. Bi prensesim oluoooooo:))

hayırlı olsun prensesin ayşegül .bende önümüzdeki pazartesi öğrenicem .:)))bu arada doktorun kim ?

merhaba kızlar Allah kısmet ederse bende ocak ayında doğum yapıcam.Benim bebişimde kız olacak.

kızlar yine uzuuuuuun bir ara oldu foruma girmeyeli.Mememleketten döndüm,valla süperdi 40 gün boyunca dinlendim,yüzdüm,gezdim.Veeee Bursaya geldiğimden beri evin işleriyle uğraşıyorum.Bu arada benim de bebişim erkek.Kısmetse adı da Can Artun olacak.(Artun:Gururlu,kendine güveni olan)Kızlar benim dünkü kontrolümde tansiyonum yüksek çıktı:13-9.Eve gelince internetten biraz araştırdım yüksek tansiyon çokkkk riskliymiş.Gerçi idrara protein geçmemiş ama yine de korkuyorum.Benimle aynı durumda olan var mı?
Kilo konusunda iyi gidiyorum sayılır 16 haftada 3-3,5 arası aldım.Kendime iki tane hamile kumaş pantolonu aldım ama daha giymedim.Eylülde okullar açılınca giyeceğim

Bugün bizim evlilik yıldönümümüz.Tam 3 yılımızı doldurduk.Gerçi iki gündür eşime biraz kırgındım hamileliğimle yeterince ilgilenmiyo diye.Ama bugün gönlümü aldı.Artık neredeyse 10 yıl oldu tanışalı ve hislerini belli edemiyo iyi biliyorum.Ama bazen çokkkk yalnız kaldığımı düşünüyorum.Zaten duygusalım hamilelik beni iki kat duygusal yaptı maalesef

HOŞGELDİN CANIM OĞLUŞUN OLCAKMIŞ HAYIRLI OLSUN.BENİMDE Bİ KIZIM OLCAK İNŞALLAH.YÜKSEK TANSİYON HAMİLELİKTE ÇOK ÖNEMLİ CANIM BİLDİĞİM KADARIYLA SAKIN İHMAL ETME ONU.DAHA DOĞRUSU HAMİLELİKTE TANSİYON ÇOK ÖNEMLİ YÜKSEK YADA DÜŞÜK OLMASI.
BENİM GÖBEĞİM BÜYÜDÜ ARTIK NORMAL PANTOLANLARIMI GİYEMİYORUM HAMİLE PANTOLONU GİYYİYORUM ARTIK.

sevgili ocak anneleri görüldüğü üzre hamişliğimin 18.haftasındayım ve inanılmaz kabızlık sorunum varr .aranızda benim gibi kabız olan varmı ????? ve çözümünü bilen ,,,,,teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…