Ocak anneleri benim de bir kızım oluyor Yağmurumuz geliyor inşallah hayırlısıyla .Ya kızlar bu aralar sık sık tuvalete gidiyorum gece de üç dört kez kalkıyorum tuvalete sizde de aynı şeyler oluyor mu acaba?Bu arada 3,5 kilo almışım sizin kilolar ne alemde bakalım!
hayırlı olsun şüko kızın oluyormuş cok sevindim yaaa bende kız istiyorum ama bakalım doktor ne diycek bızde haftaya ögrenızez
bu arada sık sık tuvalete cıkısın gayet normal cunku bende cıkıyorum gece 4 5 kere ve bende senın gıbı 3,5-4 kılo aldım canım.
ınsallah hersey yolunda devam eder sevgılerr.....
Kızlar bebiş kıyafetleri almaya başladınız mı?Ben ufak tefek birşeyler aldım aldığım kıyafetlere baktıkça o kadar çok mutlu oluyorum ki!Allahım inşallah sağsalim kucaklarımıza almayı nasip eder
merhaba kızlar Allah kısmet ederse bende ocak ayında doğum yapıcam.Benim bebişimde kız olacak.
kızlar yine uzuuuuuun bir ara oldu foruma girmeyeli.Mememleketten döndüm,valla süperdi 40 gün boyunca dinlendim,yüzdüm,gezdim.Veeee Bursaya geldiğimden beri evin işleriyle uğraşıyorum.Bu arada benim de bebişim erkek.Kısmetse adı da Can Artun olacak.(Artun:Gururlu,kendine güveni olan)Kızlar benim dünkü kontrolümde tansiyonum yüksek çıktı:13-9.Eve gelince internetten biraz araştırdım yüksek tansiyon çokkkk riskliymiş.Gerçi idrara protein geçmemiş ama yine de korkuyorum.Benimle aynı durumda olan var mı?
Kilo konusunda iyi gidiyorum sayılır 16 haftada 3-3,5 arası aldım.Kendime iki tane hamile kumaş pantolonu aldım ama daha giymedim.Eylülde okullar açılınca giyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?