2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh egemen ciğim geçiyor ama çabuk değil, zaten çabuk olmasını hem istiyorum hem istemiyorum. İstiyorum çünkü kızıma bir an evvel kucağıma alıp koklamak bal kızım demek istiyorum, istemiyorum ki onu karnımda taşımakta çok güzel bunuda yaşamak istiyorum.

İnşallah bizde bebeklerimizi sağlıkla sıhatle alırız kucağımıza.

Bu arada kızla dün ben kontrole gittim, bebişim 400 gr dedi dr, bir sorun yokmuş. Bu ay doppler verdi, bugünde gittim onu çektirdim ama ben 3 boyutlu falan sanıyordum değilmiş. Bu organlarını ör. kalbinde delik v.s. varmı gibi şeyleri görebilen ayrıntılı bir ultrason. Allahıma şükürler olsun bizim için herşey yolunda, sizinde iyi haberlerinizi bekliyorum.

Kızlar ben de c.tesi günü doktora gideceğim kızımı görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum

yaw ben ocak annesi diyroum kendime ama kızım süpriz yapıp erken gelirse aralık anneside olabilirim. SAT Ocak başı çıkıyor çünkü, olsun maksat paylaşmak değil mi zaten.

Bu arada benim takvimim gitti yaa, başklarında da gördüm ne oldu ki

Bakın bu adresi takvimimi yeniden yapmaya çalışırken buldum burada yapılacak testlerin yaklaşık tarihleri var benimkiler uyuyor.

günaydın güzel ocak hamişleri,takvimlerin olduğu site çökmüş galiba.Ben de başlka bi site buldum.İsterseniz benimkinin üzerini tıklayıp aynı aşamalardan geçerek yeni bi takvim oluşturabilirsiniz.
Kilo durumları nasıl bu arada?Ben bir aydır kilo almıyodum ama bu sabah yarım kilo daha aldığımı farkettim.Yani 4 kilo aldım toplam ve 76 oldumm.Ufff

Teşekkürler carpediem yeni takvimimi oluşturdum.

Ne yiyor ne içiyorsunuzda kilo almıyorusunuz yaw, ben 2 kilo almışım dr. pek memnun kalmadı.

toplamda olurmu bu ay aldığım kilo o. Yaa ama kimi kandıracağım yiyorum ben. Hep açım çünkü, fakat bu ay biraz dur diyeceğim canım ne isterse yemeyeceğim. Televizyonda Zeynep Tokuş'u gördüm genelde suratını çekmişler kadın adeta zafiyet geçirecek gibi ve 5 ay bitmek üzere dedi, nasıl yaa dedim.

Bende dikkat edeceğim artık hamişim diye pis boğazlılık yapmayacağım. Gerçi toplamda daha şimdiden bugüne kadar hiç olamağım bir kiloya ulaşmış bulunuyorum ama olsun yinede dikkat edeceğim. Zaten normalde çok zor kilo veren biriyim, daha dikkatli olacağım.

koalayım iyiyim canım tembellik artık bitti pazartesi okula başlıyorum iki aydır iyiydi yan gelip yatıyodum.sırnaşık şeyAsıl sende haberler canım benim o haftalarda ben çok yorgun oluyodum.Herşeyden midem bulanıyodu.Ama çabuk atlattım.
Edacım ama sen artık 5ayını doldurmuşsun canım.Benden üç hafta ilerdesin.YAni ayda iki kilo çokkkk normal.Hem ben kilolu bi hamişimsenağlama.YA zeynep tokuş hamile mi?:uhm:

kızlar kiloları problem etmeyin.26 kilo aldım 13 ü gitti bile .henüz 10 gün olduuuu

gülden harikasın canım benim.Ama aramızdaki fark sen 62 ile ben 72 ile hamile kaldım.Neyse çok kafaya takmamak lazım yine de fazla da salmamak lazım di mi?

Eee ocak anneleri formu nerelerden topladım, arada bir el atın sizde daha çok var ocağa formumuzu canlı tutalım.

Doğru diyosun Edacım formu canlı tutmak lazım dün doktora gittik bizde Yağmurumuzu gördük yine tam 374 gr olmuş maşallah :sm_cool:herşey yolunda gidiyor inşallah bundan sonra da böyle devam eder kızlar ya benim bebiş o kadar hareketli tekmeleri atıp duruyor ya habire gezinip duruyor :dance:içeride biz bu arada ufak ufak başladık alışverişlere mothercare diye bir bebek mağazası var oradan karar verdik bebek odasını almaya ayrıca çok güzel bebek kıyafetleri var indirimede girmiş bazı ürünler tulumlar bodyler çok güzel hepsi de tavsiye ederim bi gidip uğrayın bence ya ben birde bebişim için birşeyler örmek istiyorum ama öyle pekte kesmeleri falan bilemiyorum siz başladınız mı örmeye birşeyler

slm kizlar bende simdiye kadar 5 kilo aldim ocagin 21 ne dogum dedi doktor daha cok var ve ben cok kilo alacagim sanirim karnimda artik iyice belli oldu cokta kasiniyor krem kullaniyorum ama faydasi olmuyor sanirim sizin kasintilar nasil ozellekle denediginiz bisey varmi

Selam gülümse ben de 5,5 -6 kilo aldım ara sıra benim de kaşıntılarım oluyor ama rahatsız edici boyutta değil doktorum kakao,badem yağı ,bebek yağı sürebileceğimi söyledi ayrıca lierac kremini de önerdi

Ben de ilk başta kaşıntılar için lierac aldım.Ama 52YTL ve bi ay bile dayanmıyo,sonra bebeyağı aldım ıslak kullanım için.Yine de göğsüm çok kaşınıyo ve kızarıyo birazda kabardı.10 gün sonra doktora gösterecem artık.
Şüko örgüden hiç anlamıyorum.Ama kayınvalidem bol bol örüyomuş,telefonda öyle diyo.Zaten herkese örer o Örenbayan:Roflol:

Canım lieraclar kaç milimlik bi de birşey soracağım bebek yağığını ıslak kullanalım için demişsin direkt ıslak vücuduna mı sürüyorsun ben vücudumu kurulayıp sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…