2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar.bende henüz hiçbirşey almadım.bir taraftan sabırsıızlanıyorum bir taraftan aceleci davranmak istemiyorum.bebek odası konusunda çok kararsızım ama büyüyen karyolası olan bir takım düşünüyorum.sanırım daha kullanışlı olur.bu arada bizimkide tepiniyor 3 haftadır.artık babişide hissedebiliyor dışardan.inşallah hepimizin bebişleri çok sağlıklı olur.onlar için en iysini yapabiliriz.inşallah çocuklarımızla ve eşlerimizle mutlu uzun huzurlu ve sağlıklı birer yaşam süreriz.ve inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı bebişler verir.a.s

Dün bebişime birsürü bişeyler aldık kızlar hepsi de çok tatlı özellikle İstanbul ve Ankaradaki arkadaşlar Next mağazasında epey bir indirim var oraya bakmanızı tavsiye ederim

ben de iki gündür istanbuldaydım.Ama hiç bişey alamadan geldim.Benim eşim henüz çok erken olduğunu düşünüyor.Allah göstermesin bişey olursa yıkılırız diyee

Bende Henüz Hiç Bişey Almadim .6 -7 Aylik Olduktan Sonra Alcaz Inşallah.benim Eşimde Aynisini Söylüyo Canim Daha Erken Diyo.ama Insaninda Içi Gidiyo Almak Için.carpecim Sen Bebek Odasi Hazirlayacakmisin.yada Park Yatak Felanmi Alcaksin Karar Verdinmi.

Slm ocak anneleri hiç görüşemez olduk iyice formdan düştükkkkk mü ne :)))
sizlerinde benim gibi sırt bel ağrılarınız varmıı hamişlerimm yoksa ben bi dahiliyeciye görüneyimmi ??? geceleri zor uyuyorum valla ağrılardan .

gamze hala çok kararsızım canım yatak odasına park yatak alacam o kesin ama onun dışında oda takımı alıp almamak konusunda kararsızım

hale belim ağrımaya başladı bi iki gündür ama çok şiddetli değil.Fazla kendini yorma belinden değil dizlerinden eğil canım

sağolasın carpediem .dikkat ediyorum canım ama bazen cok acı veriyor dedim eczaneden kas gevşeti kremdir jeldir alıyım ovdurayım sırtımı ama eczacı vermedi bak aklında bulunsun bebişe zararlıymış kana geçiyormuş falan filan.
Demek seninde oğluşun olucak benim gibi desene nasıl kıpırtılar başladımı :)))
benim ADA'm kıpış kıpış teyzesiiiiii

Halecim ne yazık ki hiç kıpırtı hissedemedim henüz.Bekliyoruz bakalım tembel oğluşumun tekmelerini.Ya biliyo musun bi gün bacağımın üstüne basamıyodum ve kas gevşetici sürdüm bir kez.Acaba bişey olur mu?

hepinize günaydın ben de 20 haftalık olmama rağmen henüz hareketleri hissetmedim. biraz endişlenmeye başladım

Bende daha geçen hafta hissetmeye başladım rahat olun kızlar. Özellikle ilk gebeliklerde çok geç duyulabiliryormuş, zaten o kadar hafif hissediliyorki, gazmı, seğirmemi anlamıyorsunuz ama 20. haftadan sonra yavaş yavaş başlar keyfinize bakın :).

meraba arkadaşlar bende hissedemiyorum bebişimi henüz ve iki gündürde kasıklarımda ağrı oluyo ara ara ultrosonda yeni gördüm bebişimi ama yinede insanın içine endişe düşüyor. arkadaşlarım hep erkenden hissetmiş bizim ki biraz tembel sanırım.:1rolleyes:

selam kızlar. bende dün doktoruma gittim.prensesim çok şükür iyi.kilosu 322 gr. olmuş. ama çok yaramaz doktorumuzda öyle söylüyor.bu arada sonunda kilo lmışım.3 kilo:) dün bebek kıyafetlerine baktım biraz.içim bir hoş oldu ya ağzım kulaklarımda gezdim hep

selam kızlar bence henüz hareketlerini hissetmiyoruz diye endişelenmeyin.benimde ilk gebeliğim.ben haftalardır hissediyorum.ama ilk gebeliklerde 22. haftaya kadar hissetmeyebilirmişiz.bence sırtüstü uzanıp biraz kendinizi dinleyin.ben öyle dinlenirken daha rahat hissediyordum ilk başlarda.

EVET CANIM BENDE AYNI ŞEKİLDE YAPIYORUM SIRT ÜSTÜ YATIP ELİMİ KARNIMIN ÜZERİNE KOYDUĞUMDA ÇOK DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM KIJIMI.BENİMKİ ARTIK OTURURKEN FELAN BAYABİ HAREKET EDİYO DİŞARDAN BAKILDIĞINDA GÖRÜNÜYO.KARNIMI OYNATIYO.:dance:

Benim göğüslerim kaşınmıyor ama hafif hafif karnım kaşınmaya başladı hergün bebek yağı sürüyorum lieracada başlayacağım artık

kızlar ben de dün doktora gittim ama benim geç döllenme olduğu için bebişim iki hafta geriden takip ediyo.Sonra bi ara farkı kapatıyo yine arkaya düşüyo.Anlayacağınız benim doğum tarihi hiç net değil.Artık ocak sonu-şubat başı falan diyecez.Bu arada ultrasonda 19+1 günlük ve 273gr çıktı boyu da 21cm.Cumartesi günü 4 boyutluya girecemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…