2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar.Kız carpe unuttun bizi valla.Ama sen hep benim aklımdasın.Ben sizleri takip ediyroum sürekli ama pek bişi yazamıyorum.Çünkü fazla oturamıyorum belim ağrıyor.Sancılar giriyor.Ama yatarken okumak kolay.
 
selam kızlar benim ocak 24 gibi doğum kısmetse.ama 3-4 kilo falan aldım.bebe yağını ıslak cilde uygulamanın daha iyi olacağını söyledi doktor.deniyrum ama hala çok kaşınıp geriliyor.
 
Benim kaşıntılardan ziyade çatlaklarla başım dertte, henüz karnım çok fazla belli değil söylemesem kilo aldığımı sanıyorlar ama sanırım iç karnım mı ne genişmiş (öyle diyorlar).

Çatlaksız doğum yapan bir arkadaşım krem önerdi,(gerçi hep diyorum çatlak cilt tipinizle alakalı, krem sadece azaltıyor engellemesi mümkün değil) onu alacağım bugün umarım etkili olur, he birde kakao yağı alacağım.

Bu arada benim kızımında tekmelerine alıştım, kendini hissettiriyor benim bal kızım.
 
Ya kızlar birde birşey soracağım size. Benim 4-5 gündür sabahalrı bir kere ishal çıkıyorum. Sürekli ishal olan bir insan değilim ama bu aralar böyle, çok rahatsız edecek bir boyuttada değil ama yinede huylandım, bu durumda olan varmı?. Gerçi demir hapları yapabiliyormuş fakat emin olamıyorum, olmazsan dr. arayacağım zaten fakat sizlerde de bu durumda olan varmı diye merak ettim.
 
Nilda unutur muyum kız seni?Takip ediyorum hayatım,bebişinden haberimiz var yaneee ama sen pek girmiyosun foruma.Çok mu kilo almışım gerçekten 19 haftada 4 kilo iyi değil mi?Gerçi normal kilom fazla o yüzden daha dikkat etmeliyim.
Şükocum lierac 100ml.Bebe yağı johnsons's baby'nin ıslak kullanım için.İlk defa kullandığımda okumamışım üstünü kuru cilde sürdüm.Kırkpınar güreşçileri gibi oldum yapış yapış.Sonra böyle kullanınca rahatmış yani.
Edacım demir hapı genelde kabızlık yapıyo ama doktoruna danış istersen.
 
meraba arkadaşlar geçen hafta salı günü öğrendik bizimde oğluşumuz olacakmış Allahın izniyle inşallah bu aralar bendede çok kaşıntı oluyor özellikle gögüslerim kıpkırmızı oluyor çok kaşınıyor şimdide alerji gibi oldum heryerim kırmızı kırmızı pütür pütür neden olabilirki bu sizce
 
Carpediemcim teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için
Edacım yediğin birşeyler dokunmuş olabilir mi acaba?
 

Hayırlısı olsun canım :)
 
Kızlar sizin de ara sıra bel ve kasık ağrınız oluyor mu acaba?
 
kızlar slm bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız benim bi oğluşum olacak:teytey: bu arada göğüs araları çok kaşınıyor sizde de aynı problem varmı:uhm:
 
kızlar slm bebişleriniz nasıl sizler nasılsınız benim bi oğluşum olacak:teytey: bu arada göğüs araları çok kaşınıyor sizde de aynı problem varmı:uhm:

Hayırlı olsun :)

Bende kaşıntı falan yok ama göğüsler büyüdüğü için olsa gerek kaşıntılar. Kuru bırakma bence, varsa çatlak kremi v.s. sür nemlendir bence.
 
benim göğüslerim çok kaşınıyo ama sıcaklardan heralde çünkü çatlamıyo tam tersi pudra sürünce iyi geliyo.
 
benimde göğüslerim ve karnım çok kaşınıyo sürekli nemlendiriyorum ama sıcakların etkisi olduğuna inanıyorum bende
 
Kızlar bebişleriniz için için bebek odası düşünüyor musunuz ?Benim beğendiğim çok güzel bir beyaz bebek odası var onu alacağız inşallah acaba çok mu erken olur?
 
selam kızlar.uzun zaman oldu görüşmeyeli.
yazdıklaınızı tek tek okudum.baya uzun surdu ama:)
ben 15.haftada hıssettım bebeğimi.suan masallahı var.dısarıdan bıle seyırme gıbı görebiliyorum.kısmetse benımde kızım olacak.ve daha hıc kılo almadım.ve doktorum bebeğimin kilosunun ıyı oldugunu soyledi.alırım gıbı gelıyor bu aralar.baya ıstahlandım cunku.baya dediğimde kendi çapımda.çünkü bendeki gaz olayı gebelık boyunca surecek.o rahatsız edıyor fazla yıyınce bende yararlı seyler yıyorum.göbeğim benimde ara ara kasınıyor.bende lıerac aldım ama daha hıc kullanmadım.kullanıcam artık ama.bırde cok uykucu oldum ben bu aralar.kıyafetlerim olmuyorhiç. kilo almadım ama göbüşümüm maşallahı var.
kızlar sız bebişlerinize kıyafet almaya başladınızmı ben daha baslamadım ama sabırsızlanıyorum.başlasammı artık.
 
Ben henüz hiç kıyafet almadım ama Allah izin verirse bu bizim ilk bebeğimiz olacağı için ailelerimiz sürekli birşeyler alıyor. Dün biraz dolaşıp bebek mağazalarını dolaştım ama birşey almadan geldim. Oda faslına gelince; internette o kadar çok çocuk mobilyası baktım ki kafam karıştı, beğendiğim birkaç tanesini not ettim. Sanırım bir-iki haftaya kadar gezmeye başlayacağız, ilk önce Modoko'yı gezmeyi düşünüyorum, orada beğendiğim mağazlar olursa sizede isimlerini verebilirim, nettede bulduğum linkleri eklerim.

Şimdilik nasıl olsa daha kullanışlı olur araştırması içindeyim yani tasarı aşaması sonra uygulamaya geçeceğim :). Bu aydan sonra sanırım herkes yavaş yavaş alış-veriş yapmaya başlayacak ve sanırım daha da heyecanlı bir süreç olacak, herkes kendi imkanları, bilgisi ve beğenisi doğrultusunda yavrusu için en iyisini yapmaya çalışacak, herkese gönlüne göre versin. Yalnız acele etmeyin iyi düşünün, araştırın bence. Kolay gelsin :teselli:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…