hayır canım tutmuyorum.Doğru da bulmuyorum çünkü bebişimizin bizden başlka beslenebileceği bi yer yok.14 saat onları aç bırakamayız di mi?
Selam gülümse ben de 5,5 -6 kilo aldım ara sıra benim de kaşıntılarım oluyor ama rahatsız edici boyutta değil doktorum kakao,badem yağı ,bebek yağı sürebileceğimi söyledi ayrıca lierac kremini de önerdi
EVET CANIM BENDE AYNI ŞEKİLDE YAPIYORUM SIRT ÜSTÜ YATIP ELİMİ KARNIMIN ÜZERİNE KOYDUĞUMDA ÇOK DAHA RAHAT HİSSEDİYORUM KIJIMI.BENİMKİ ARTIK OTURURKEN FELAN BAYABİ HAREKET EDİYO DİŞARDAN BAKILDIĞINDA GÖRÜNÜYO.KARNIMI OYNATIYO.:dance:[/QUO
selam canım.benimde öyle dışardan bakınca oynatıyo karnımı artık.ama çok hoşuma gidiyor bu.
hayır canım tutmuyorum.Doğru da bulmuyorum çünkü bebişimizin bizden başlka beslenebileceği bi yer yok.14 saat onları aç bırakamayız di mi?
Canım merhaba arkadaş listesine eklemek için sanırım benim ismime tıklayacaksın orada arkadaş listene ekle bölümü var orayada tıklayıp ismimi yazacaksın boşluğa ismimde orada yazılı olacak büyük ihtimalle sonra da save liste tıklayaksın umarım ben de doğru anlatabilmişimdir dediğim mağaza tunalı hilmide karumun karşı tarafına düşüyor sayılır bakmanı tavsiye ederim çok güzel şeyler var aynı zamanda armadanın içinde de var gittiğim doktor Serdar Oğuz çok memnunum kendisinden Zekai Tahirin doktoruslm şüko seni arkadaş listeme eklemek istiyorum ama beceremedim..ben de ankaradayım bu dediğin mağaza nerede acaba.bir de hangi hastaneye gidiyorsun
merhaba kızlar bende kısmetse ocağın 24 ü gibi doğum yapacağım.5 kilo falan aldım.normalmi acaba
merhaba hamişler
ben de ocak 15 gibi doğum yapıcam inşallah.tabii bebiş aceleci olmazsa:)
hamileliğe 55 kilo ile başladım şu an 56 kiloyum.akşamları çok fazla şişkinliğim oluyor maalesefbunun nedeni biraz da amniyon sıvısının fazla olmasından kaynaklanıyormuş.haftaya şeker testim var.
şişkinlik nedeniyle hep az ama sık yiyorum gece de yemek yemiyorum.tatlı hamur işi kızartma falan yemiyorum, sevmiyorum da zaten.
bebişin gelişimi güzel haftasıyla uyumlu gidiyoruz şimdilik.
inşallah sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de görürüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?