2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayır canım tutmuyorum.Doğru da bulmuyorum çünkü bebişimizin bizden başlka beslenebileceği bi yer yok.14 saat onları aç bırakamayız di mi?

slm şüko seni arkadaş listeme eklemek istiyorum ama beceremedim..ben de ankaradayım bu dediğin mağaza nerede acaba.bir de hangi hastaneye gidiyorsun

hayır canım tutmuyorum.Doğru da bulmuyorum çünkü bebişimizin bizden başlka beslenebileceği bi yer yok.14 saat onları aç bırakamayız di mi?

bu konuda sana sonuna kadar katılıyorum.ilk önce denemek istedim ama eşim müsade etmedi zararı olur diye.napalım şu an bizim için bebişlerin sağlığı önemli.seneye kadar tutarım borçlarımı kısmetse.

benimde doktorum tavsiye etmedi.bende tutmuyorum.zaten dinimiz biz gebelere izin veriyor. bu arada kızlar benimde göbeğim bazen öyle bir geriliyorki patlayacak sanıyorum.lierac kullanıyorum o rahatlatıyor biraz.

canlarim ben ocagin 21,inde allah izin verirse dogum yapacagim suan 21 haftalik hamileyim 58.5 kilo oldum sizde durumlar nasil?yerimseniben

galiba hamilelere özel carpecim.yerimseniben
bende ocağın 10ile 14 arasında doğum yapcam Allah nasip ederse.kızıma kavuşacağım günü iple çekiyorummmmmmm.....

slm şüko seni arkadaş listeme eklemek istiyorum ama beceremedim..ben de ankaradayım bu dediğin mağaza nerede acaba.bir de hangi hastaneye gidiyorsun
Canım merhaba arkadaş listesine eklemek için sanırım benim ismime tıklayacaksın orada arkadaş listene ekle bölümü var orayada tıklayıp ismimi yazacaksın boşluğa ismimde orada yazılı olacak büyük ihtimalle sonra da save liste tıklayaksın umarım ben de doğru anlatabilmişimdir dediğim mağaza tunalı hilmide karumun karşı tarafına düşüyor sayılır bakmanı tavsiye ederim çok güzel şeyler var aynı zamanda armadanın içinde de var gittiğim doktor Serdar Oğuz çok memnunum kendisinden Zekai Tahirin doktoru

Günaydın hamişler

Dün ilk iftarı yaptık ama çok fena ya, ben öğlenden sonra tıkamasın diye abur cubur birşeyler yemedim ki eşimle iftarda yiyebileyim diye. Akşam maşallah sanki ben niyetliydim o değil, bir iştah bir iştah. Eğer dikkat etmezsem ramazanın kilolarıma bu kadar katkısı olabileceğini düşünmemiştim, eşim niyetli canı çeker diye pişirip duruyorum ama bu akşam daha dikkat edeceğim. Çorbayı ihmal etmemek lazım masadan (benim gibi kilo almaya müsaitseniz)

merhaba kızlar bende kısmetse ocağın 24 ü gibi doğum yapacağım.5 kilo falan aldım.normalmi acaba

Sevgili moderatörler, editörler KAZEN

Yaa o zaman bizim ocak anneleri topiğimizde buraya taşınsınnn.

merhaba kızlar bende kısmetse ocağın 24 ü gibi doğum yapacağım.5 kilo falan aldım.normalmi acaba

canim bende 53 ile hamile kaldim 5 kilo aldim onu yazmayi unutmusum bende kendimden korkuyorum fazlami aldim diye ayni sayiliriz ikimizde ocak anneleri kacar kilo aldiniz ? paylasalim

kızlar bende 58 le başladım suan 61 kiloyum.ama bu aralar iştahım açıldı alırım daha.bende gaz sancısı çok ondan fazla yiyemiyorum.bende yararlıları yiyorum.kilo olayı da herkeste farklı oluyor.bazıları başında çok alıyor bazıları sonunda.

semsuma ben de bursada oturuyorum canım.Doruk tıpa gidiyorum.Yıldırımda Gizem Hanım doktorum.Memnunum
Bu arada kızlar bugün 4d ye girdim.Müthiş bir duyguymuş.Öylece bakakaldım.Bebişim 313gr olmuş ve boyu da 21cm.Cd de verdiler.Ve emekli sandığı ile anlaşmalı olduğu için sadece 38ytl ödedik.

Kızlar kilo rekoru bende sanırım 61 ile hamile kaldım şu an 68 kiloyum çok aldım ben yaaa her zamanki gibi normal yiyorum ama yine de alıyorum ilk aylarda düşük tehdidim vardı sürekli yattım sanırım bu yüzden bu kadar kilo aldım bebişlerimiz sağlıklı olsunda nasıl olsa sonra bir şekilde veririz

İNŞ HEPİMİZ SAĞILIKLI Bİ ŞEKİLDE KALIRIZ KUCAĞIMIZA..
KONTROLLER İÇİN ANKARADA HANGİ HASTANE VE DOKTORA GİDİYORSUN ÖĞRENEBİLİR MİYİM ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİMDE..

Selam kızlar kızlar bende ocak 6 sı gibi doğum yapcam allah izin verirse 43 ile hamiş kaldım şimdi 49 kiloyum oğlumuz olucak inşallah herkese hayırlı dğoumlar sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi :)

Bunlar nasıl kilolar ya

Ben 60-61 le hamile kaldım şimdi 69 (hatta 70 olmuşumdur) kiloyum. Tebrik ederim sizi kızlar.:hooray:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…