2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbacım ecem pek haşlanan yumurtayı yemiyor yersede beyazını yiyor :)
ama tavada yer içine azıcık kaşar rendeliyoruz daha bi seviyor kaşarlı yumurtayı
yanlız ecemde patates kızartmayı pek sevmiyor

sanırm bu çocukların hepsinde var yumurta yememe inadı zeynp beyazını hiç sürmüyo agzına ama bak patates kızartmasına bayılır o ayrıı yararlı şeyleri tyemz benim kızmm şükrancım bende dün öle yaptım tarhana çorbasının içne sarısını koydum yedii artık öyle yapcam bende bıldırcın yumutasınıdamı hasşlayıp koyuyorsun çorbanın içine ben biara yedirmiştim zeynebbe bidaha aleyım barii

tuboşçum dün görüştüğüm hemşire de bıldırcın yumurtasının yerine normal yumurta kullanmamı söyledi...ben de şaşırdım bir de kendi çocuk doktorumuza soracağım...öpüyorum canım...

merhaba güzel anneler nasılsınız? biz iyiz,berkay haşlanmış yumurtayı çok sever arada aklına geldikçe yaptırır ama her kahvaltısında vardır mutlaka yağda yumurtayıda yer peynirli yaparım genelde aslında çok iştahlı değil ama yumurtayı seviyor çok şükürki.

dün çok kötü birgündü
akrabamız yakın dotlarımızın 2 yaşındaki küçük elamızı kaybettik
çok zor bir duurm annesine babasına dayanamdım ben onlar nasıl dayansın
hiç erken uyumayan çocuk ogün erkenden uyumuş annesi gece 1 gibi su vermeye gittiğinde uyanmamış
bir daha da uyanmadı kvırıcık kızımız.
okadar sağlıklı bir çocuktu ki
yüz üstü yatıyormuş birde çocuk kusmuş sanırım kusarken nefes alamdı
annesi çok köütydü onu teselli edecek hiç bir kelime bulamadım, hep sustum oda sustu hiç iisyan etmedi
bu aralar hep acı göüryoruz bir acımız dinmeden diğeri başımıza geliyor.
allahım evlatlarımıza sağlık versin.

Son düzenleme:
offf canım yazıyı okuyunca çok kötü oldumyaa. başınız saoğolsun yazacak bir şey bulamyorum yaa çok kötü bi şey allah annesine ailesine sabır versinn allahım nasıl dayanılır bu acıyaa alllahım sen koru güzel yavrulrımızı bizlre bagışlaa çok üzldüm yaa

basiniz saolsun canim okurken dayanamadim allah yardimcilari olsun kurban oldugum mevlam ne zor evlat acisi kimseye gostermesin rabbim herseyin hayirlisini versin rabbim elimizden bisey gelmiyor

biz ecrinle suan hastahanedeyiz kuzum uyuyor dun yattik ilac veriyorlar damardan 3 gun suruyor eve gidincede yan etkileri basliyor canim kizim cok aclar cekiyor kizlar lutfen bizim icin dua edin akliniza geldikce
hepinizi opuyorum

ahhim benim yaaa hiç kıyamam inşallah çekitiği acılar biran önce sona erer sağlıgına kavuşur minik ecrinimiz hep aklımızdasınız gülümsecim dualrımız ecrinee allah yardımcınız olsunn

güzel ecrincimciğimin inşallah biran önce acıları sona erer...dualarımız hep onunla annesi....Allahım biran önce şifa verir inşallah....

biz ecrinle suan hastahanedeyiz kuzum uyuyor dun yattik ilac veriyorlar damardan 3 gun suruyor eve gidincede yan etkileri basliyor canim kizim cok aclar cekiyor kizlar lutfen bizim icin dua edin akliniza geldikce
hepinizi opuyorum

sağol gülümsecim
inş bütün çekmiş olduğunuzsıkıntılar geçecek canım

Merhaba arkadaşlar,

Epeydşr gelemiyorum Asya'm sağolsun ekranı kırmıştı. Ecrin'i merak ettim tedavisi devam ediyormuş inşallah çok iyi olacak. Dualarım sizinle.

Kızlar benim kızımında yumurtayla arası pek babaannesinde yiyor evde beyazını yiyor sadece. Babaannesi tuzluyormuş güzel oluyormuş, bende denedim ama çok nadir yiyor.

selam naber ?
kızla bizim oğlan yine yine hiç bir şey yemiyor ya ...artuk yorukdum valla ya ...sabah biraz iyi ama sonraki öğünlerde çokz orluoy beni...
gülümse nasılsın?face den takip ediyoruz tabi ...haberimiz oluyor bazı şeylerden ..dualarımız seninle ...
değişiklik yok valla bu kadqar .. öpüyorum sizi

:) biraz yüzünüzü güldürmeye geldim :) Allah izin verirse 2012 de de Ocak annesi olacam :) buraya pek uğrayamıyorum face hep açık eklemek isteyenler için söyleyeyim Merve Aşkın Kara benim öptüm hepinizi prens ve prenseslerinizi .. :) :)

slm kızlar nasılsınız, kuzular nasıl, neler yapıyorsunuz, tearful hayırlı olsun canım gerçekten güzel bir tevafuk olmuş, ocak anneliğine devam, allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…