2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Şüko'cum aç karna gidiyorsun mümkün olduğunca erken git, çünkü epey aç kalıyorsun. Benim dr. randevum 11 deydi ben 9 da labaratuvarın önündeydim. Sabah gittiğinde aç karna bir bardak epeyce şekerli bir su içiyorsun (hızlı içersen daha kolay) ve kan alıyorlar 1 saat daha AÇ olarak bekleyip tekrar gidiyorsun ve kan alıyorlar. Açlık ve tokluk kan şekeri olarak iki değer ölçüyorlar, benim doktorum birde tam kan sayımıda istemişti. 20 dak. sonrada tüm sonuçları aldım. Bu arada aç karına bal gibi suyu içince bebek deliriyor :) adeta içeride horon tepiyor. Geçmiş olsun.

Edacım çok teşekkürler canım verdiğin bilgiler için öpüyorum :))

herkese iyi bayramlar kizlar ben tatlilari yiyerek fazla fazla seker yuklemesi yaptim galiba kafamçokkarıştı

bayramınız kutlu olsun arkadaşlar bebeklerimizle ve sevdiklerimizle nice güzel bayramlara inşallah:1hug:

merhabalar..bende ocak ayı anne adayıyım..yeni üyeyim..benide aranıza alırsanız sevinirim..

herkese iyi bayramlar..

merhabalar..bende ocak ayı anne adayıyım..yeni üyeyim..benide aranıza alırsanız sevinirim..

herkese iyi bayramlar..

hayirli olsun canim bebisin uye olmakla cok iyi yaptin burda cok guzel fikir alis verisleri yapiliyor umarim faydasini gorursun sevinclerini birlikte paylasiriz a.s.

sağol gülümse bunlara ihtiyacım var.ben riskli gebelik geçiriyorum birde sürekli yatıyorum..daha önce 21+3 erken doğum kaybım varr..

merhaba kızlar.kızlar ben hastanemi değiştirmek durumundayım.istanbulda olan arkadaşlar acilen tavsiyelerinizi bekliyorum.

merhaba kızlar.kızlar ben hastanemi değiştirmek durumundayım.istanbulda olan arkadaşlar acilen tavsiyelerinizi bekliyorum.

Sevorane daha evvel hangi hastaneye gidiyordun ve hangi yakadasın. Ben doğum için bu aralar hastane araştırmalarımı hızlandırdım. Şu anda ki doktorumdan memnunum ama doğum için hastanede çok önemli bence, onun için başka bir hastane bakıyorum. Herşeyin iyi gitmesini elbette çok istiyorum fakat bir aksilik olması durumunda müdahale edebilecek bilgi ve ekipmana sahip bir hastanede olmak istiyorum, ooofff çok zor. Hem canım yanmasa, hem kendimi güvende hissedip oradakilere güvensem, bebişime çok dikkat etseler, ler ler ler....

Bu arada sevorane sosyal güvencen varsa onuda belirt bence, mesela benim yok ben ücretli hastayım

Birde arife günü kızımın ilk kıyafetlerini aldım. Bir küçük birde büyük hastane çıkış seti aldık. Nereye gitsem sürekli radarlarım açık kızıma birşeyler bakıyorum.

Merhaba Arkadaşlar Bende Ocak Annesiyim. Nasip Olursa 5 Ocakta Oğluşumu Kucağima Alacağim Günü Göreceğim. Herhalde En Fazla Kilo Allan Anne Adayi Benim. Hamile Kaldiğimda 50 Kiloydum şimdi 62 Kiloyum.

edacım alakan için sağol.sosyal güvencem emekli sandığı.daha önce nisa hastanesine gidiyordum.doktorumdan çok memnunum fakat bazı farklı nedenlerden değiştirmek istedim.benim içinde tıpkı senın dediğin gibi hastane çok önemli.en başta yeni doğum ünitesi olmalı.bayramdan once bır yakınım bebeğini sırf kuvez bulamadılar dıye kaybetti.rabbım hıc bır anneye yasatmasın ama dıkkat etmek lazım.bu arada avrupa yakasındayım.
bebişinin kıyafetleride hayırlı olsun.rabbim sağlıkla giymesini nasip etsin.

merhaba kızlar bende bayram için ailemin yanındaydım biraz önce döndük.hepinizin bayramı mübarek olsun hepinizi öpüyorum.bebişimde teyzelerinin ellerinden öpüyor...sırnaşık şey

Sevorane ben Anadolu yakasındayım ama avrupa yakasında so düzenlemelerden sonra Süleymaniye Kadın Doğum hast. epey güzel olmuş diyorlardı, bir arkadaşım oraya gidiyordu. Ama duymakla olmaz tabi bakıp araştırmak lazım. Birde Medical Park'ı duydum ama onun imkanları nasıldır bilmem. Duyduğum şeyler olursa yine söylerim. Allah yardımıcımız olsun

Kızlar benim 50 mg lık şeker yüklemesi 161 çıktı sizlerin kaç çıkmıştı?

slm kizlar ben bu ramazan ayinda 4 kilo almisim soktayim bu tatlilar beni cok sisiriyor simdiye kadar 9 kilo oldu sizlerde durum nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…