kizlar artik karnimin ustune egilemiyorum son aylarda nasil olacak cok merak ediyorum simdiden zorlaniyorum son aylarda hic is falan yapamayacagim sanirim kafamçokkarıştı
aynen bende eğilemiyorum. önceleri hep karnım küçük diyordum. 6-cı aya girer girmez kocaman oldu göbüşüm valla göze batıyor, gezerken göbüşüm benden önce gidiyor sırnaşık şey
of son aylarda napacağımı bilemiyorum. anneciğim, yakınlarım herkes başka ülkede ben başka ülkede kaldım tek başıma senağlama
eğer internetten alışveriş yapmayı düşünüyorsanız bir de buraya bakın.ürünleri hem çok çeşitli hem de fiyatları çok uygun.
merhabalar kızlar.sanırım hepimiz birer birer park yatağa dönüyoruz.daha kullanışlılar vede kaldırıp saklamasıda kolay olur.göbüşe gelince benimde kocaman oldu.eşim beni pehlivan die kızdırıyor.eee napalım gülü seven dikenine katlanır.bebişler için birkaç ay daha dolaşıcaz artık böyle.
ben de ilk planda park yatak düşünüyorum.Zaten ev küçük,kiracıyız.1,5 sene sonra falan daha büyük bir eve çıktığımızda oda takımı alırım.Ben de pusetiyle oto koltuğunu aldım kızlar ikili travel sistem.Graco marka,carrefour jokerden
HAYIRLI OLSUN CANIM İYİ GÜNLERDE KULLANIN İNŞALLAHH OĞLUŞUNLA..
BENDE AYNI SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BİZDE KİRACIYIZ.SENEYE İNŞALLAH KENDİ EVİMİZE GEÇCEZ.KENDİ EVİMİZE GEÇİNDE ÇOCUK ODASI HAZIRLAMYI DÜŞÜNÜYORUZ.EN MANTIKLISI PARK YATAK.a.s
ben dün park yatak aldım kızlar.carrefourda yeni açılan cepadan aldım.üst katta sırf bebe ve hamile mağazaları var.bakmanızı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?