2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar artik karnimin ustune egilemiyorum son aylarda nasil olacak cok merak ediyorum simdiden zorlaniyorum son aylarda hic is falan yapamayacagim sanirim kafamçokkarıştı

aynen bende eğilemiyorum. önceleri hep karnım küçük diyordum. 6-cı aya girer girmez kocaman oldu göbüşüm valla göze batıyor, gezerken göbüşüm benden önce gidiyor sırnaşık şey

of son aylarda napacağımı bilemiyorum. anneciğim, yakınlarım herkes başka ülkede ben başka ülkede kaldım tek başıma senağlama

canim ya bende kendi basimayim herseyi kendim dusunup yapmak zorundayim sagolsun annem 2 hamile kiyafeti gondermis bebisimede ama annecigim yanimda olamadigi icin cok uzgun aseriyormusun, hastamisin ,yorma kendini , konusuyor surekli telofonda. onun yoklugu cok kotu bebisim dogunca daha cok hissedecegim yoklugunu :çok üzgünüm:

merhabalar kızlar.sanırım hepimiz birer birer park yatağa dönüyoruz.daha kullanışlılar vede kaldırıp saklamasıda kolay olur.göbüşe gelince benimde kocaman oldu.eşim beni pehlivan die kızdırıyor.eee napalım gülü seven dikenine katlanır.bebişler için birkaç ay daha dolaşıcaz artık böyle.

Kızlar bugün bir bebek mağazasına gittim (e-bebek) kocaman bir yer. Ne ararsanız var ve insanı bunalıma sokuyor. Girmeden önce çok umursamazdım sanki hiç bebek mağazası gezmedim mi hıh, ama ne ararsanız var. Eşime aman Allah'ım biz nasıl yetiştireceğiz bu kadar şeyi dedim. Eve geldik ve eşime bir liste yapsak dedim, dememlede eşimin muhteşem listesi belirmeye başladı. O yazdıkça ben güldüm Bir kaç örnek

1) Termometre (olabilir)
2) Ateş ölçer (derece, gerekli tabi)
3) Duş naşlığı (klor filtereleyen, işte başladık)
4) Bebek çamaşır makinası (olmazsa olmaaazz naniknanik)
5) Alt açma seti cepli (cepliii)
6) Araba için bebek aynası (bakınca arkada bebeği görüyormuşsunuz)

Aman Allah'ım ne liste ama, ne parlak ürünler. Adeta çıldırdı, anladım ki alış-veriş olayında insiyatif sahibi olamayacak.

Yalnız şaka bir yana öyle ürünler vardı ki gerçekten bayıldım kızlar. Bu haftadan sonra ben biraz hızlanmaya karar verdim, bizim en büyük sorunumuz nasıl bir oda alacağımız, önce ondan başlayacağız ama ben bu arada ufak tefek şeyler almaya başlayacağım. Hepimize kolay gelsin,

eğer internetten alışveriş yapmayı düşünüyorsanız bir de buraya bakın.ürünleri hem çok çeşitli hem de fiyatları çok uygun.

TEŞEKKÜRLER CANIM VERDİĞİN ADRESTE GÜZEL VE UYGUN FİYATLI ÜRÜNLER VAR GERÇEKTEN..

DÜN BEN GÖRDÜM Bİ KAÇTANE PARKYATAK GERÇEKTEN ÇOK KULLANIŞLI DURUYODU İÇLERİ ÇOK GENİŞ..BAYA Bİ BÜYÜKLER BENİ BİLE ALIR VALLA İÇİNE KIVRILIP YATSAM..:Roflol:

ben de ilk planda park yatak düşünüyorum.Zaten ev küçük,kiracıyız.1,5 sene sonra falan daha büyük bir eve çıktığımızda oda takımı alırım.Ben de pusetiyle oto koltuğunu aldım kızlar ikili travel sistem.Graco marka,carrefour jokerden

HAYIRLI OLSUN CANIM İYİ GÜNLERDE KULLANIN İNŞALLAHH OĞLUŞUNLA..
BENDE AYNI SENİN GİBİ DÜŞÜNÜYORUM BİZDE KİRACIYIZ.SENEYE İNŞALLAH KENDİ EVİMİZE GEÇCEZ.KENDİ EVİMİZE GEÇİNDE ÇOCUK ODASI HAZIRLAMYI DÜŞÜNÜYORUZ.EN MANTIKLISI PARK YATAK.a.s

Hoşgeldin Canim Aramiza.bebişin Hayirli Olsun .allah Sağlicakla Kucağina Almayi Nasip Etsin Inşallahh.sende Ne Var Ne Yok Almaya Başladinmi Kiyafet Felan..

gamzecim ben park yatağa nereye bakacağımı bilmiyorum ankara da..sen biliyorsan bana da söyler misin?ankara da bötle büyük bir bebek mağazası var mı?
ben hamileler için de doğru düzgün bi yer bulamadım da..valla cevap verirsen beni stresten kurtarırsın

CANIM BU PARK YATAKLAR GENELDE İNTERNETTEN SATIN ALINILIYO ZATEN.BİZ BUNU ALCAZ BÜYÜK İTİMALLE.SİPARİŞ VERİYOSUN GETİRİYOLAR PARAYIDA BANKAYA ÖDÜYOSUN..
BAK BU ADERİDE SİMS ARKADAŞIMIZ VERMİŞ BURDADA ÇOK UYGUN ŞEYLER VAR.

[/QUOTE]

merhaba kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl ben dün bebişime nivea babynin setini aldım çok güzel tafsiye ederim. şuan kampayalıymış içinde bir tane 400ml bebek şampuanı, pişik kremi, bebe ağı, sabun, 63lü parfümsüz mendil, 63lü kremli mendil, alt açma birde niveanın sırt çantası var bu set 39,90 ytl satılıyor çok hoş düşünürseniz yukardaki adresde de var bu ürün

bende karar veremedim park yatak almaya napıcam bilmiyorum bebek odası almayı düşünüyoruz ben ilk altı ay bizim odada yatsın istiyorum bunun için beşikmi yaptırsam park yatakmı alsak karar veremedik eşimle

Canim Beşik Pek Kullanişli Olmaz Hem Sonra Nereye Koyacaksin Beşiği.ama Park Yatak Katlanip Kaldirilabiliyo.dha Kullanişli.

hayırlı olsun canım güle güle kullansın inşallah bebişin.nekadara aldın içinin yatağını felanda aldınmı..

Çok güzel beşikler var aslında ama sonrası için nereye konulacak. Ben önce oda takımının yatağını ıyatak odama koyduracaktım ama park yatakları görünce vazgeçtim, daha evvelde demiştim benim park yatak belli. Ama oda konusunda karar veremedim.

ben dün park yatak aldım kızlar.carrefourda yeni açılan cepadan aldım.üst katta sırf bebe ve hamile mağazaları var.bakmanızı tavsiye ederim.

hayırlı olsun canım güle güle güzel günlerde kullanın inşallah.
bu arada kızlar kadir geceniz mübarek olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…