ben artık dayanamıyom bu hafta park yatak alacam gerçi daha seçemedim, ama crespo çok güzel, mağazalarda onu bulursam alacam yaaaCADIARZU
KAÇ HAFTALIK CANIM BEBEĞİN.BENDE CRESPO DAN ALCAM PARK YATAĞI.
Al bitanesiyerimseniben. Dün benim kızımın park yatağı, bebek arabası, ana kucağı falan geldi, odasına koyduk oda canlandı resmen. Kapısından 100 kere geçsem her seferinde bakıyorum. Eksiğimiz çok fazla ama biryerlerden başlamak lazım. Allah ağız tadıyla kullandırsın inşallah.
Bende sabahtan beri yatıyorum, burnum akıyor ve boğazlarımda acımaya başladı, sanırım bayramda şifayı kaptım. Sıcak çorba, meyva v.s. yiyorum olmadı yarın bir dr.a gideceğim. Kendinize dikkat edinbenneyaptımki.
ayyy canım çok güzel, krema rengini çok severim zaten hem kız hem erkek çocuğuna çok yakışıryerimseniben
İnşallah bebişin içinde mışıl mışıl yatar, taptatlı rüyalar görür:1hug:
bu arada geçmiş olsun canım kendine şimdi çok dikkat etmelisin. ALLAH acil şifalar versin
Al bitanesiyerimseniben. Dün benim kızımın park yatağı, bebek arabası, ana kucağı falan geldi, odasına koyduk oda canlandı resmen. Kapısından 100 kere geçsem her seferinde bakıyorum. Eksiğimiz çok fazla ama biryerlerden başlamak lazım. Allah ağız tadıyla kullandırsın inşallah.
Bende sabahtan beri yatıyorum, burnum akıyor ve boğazlarımda acımaya başladı, sanırım bayramda şifayı kaptım. Sıcak çorba, meyva v.s. yiyorum olmadı yarın bir dr.a gideceğim. Kendinize dikkat edinbenneyaptımki.
KAÇ HAFTALIK CANIM BEBEĞİN.BENDE CRESPO DAN ALCAM PARK YATAĞI.
crespo marka satan yer ankara da var mı canım?bana tarif edebilir misin..çok acil..
merhaba kızlar bebişler nasılnaniknanik
ben yine sabahtan koşuşturuyorum her tarafı pırıl pırıl yaptım. bebişimde bi uslu durmuyor ki, hep tepiniyo bende varım diye
yarın benim doğum günüm.. ondan..
aile arkadaşlarımız gelecek güzel yemekler hazırlamam lazım, uf hepsinide tek başımakafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?