2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlarrr sanırım kimsecikler yok.bakıyorum teker teker alınıyor yataklarda hadi bakalım hayırlısı.allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin hepimize

ocak anneleri şu linkteki fotoğrafa bir bakın isterseniz..

ayy canım benim yaa mininminnacık.demekki benim kızımda okadar bişey hıı şimdi CADIARZU ayy saçı felan herşeyi var oluşmuş.çok teşekkürler canım bu resmi bizimle paylaştığın için.repi hak ettin valla.a.s.zaten 24. haftadan itibaren doğan bebekler zorda olsa yaşatılıyomuş..

Çok etkilendim ya bizim içimizdeki bebişler de böyle demek ki :)

ocak anneleri şu linkteki fotoğrafa bir bakın isterseniz..

selams kızlar :1hug:
çok güzel site yaa, her geçen hafta bebekte olan gelişimleri, bizim vucuttaki değişiklikleri anlatılıyor.
27 ci haftada bebişimiz göz kırpmaya başlıyo, 28 ci haftada sesimizi artık duyuyo ve onunla rahat rahat konuşabilirizzzz
:teytey::dance:
ah yavrummm günler geçtikçe dahada sabırsızlanıyor heyecanlanıyoruuuummmm

gulumse mrb cnm.ben 15 haftalık hamısım dr buyuk ihtimal kız dedi senin ilk cinsiyet tahmini nasıl oldu dr un bi kızım var oglum olsun istiyodum sence yanılabilirmi bu haftada pipi olusmus mu olmalıydı acaba

canim ben 1 ay once ogrendim 20 21 haftalik iken. daha erken ogrenen arkadaslar var senin gibi ama erkek organi daha erken olusup gorebiliyorlarmis diye duymustum herseyin hayirlisi insallah bebegini saglikla kucagina alirsin

gulumse mrb cnm.ben 15 haftalık hamısım dr buyuk ihtimal kız dedi senin ilk cinsiyet tahmini nasıl oldu dr un bi kızım var oglum olsun istiyodum sence yanılabilirmi bu haftada pipi olusmus mu olmalıydı acaba

canım öncelikle Allah gönlüne göre versin.erkek istiyorum diyosun ama öncelikle sağlık iste.Allah hepimizin çocuklarını özürsüz kusursuz ayıpsız sağlıklı güzel ve hayırlı evlatlar olarak versin inşallah

canım ben de ilk 15+6 iken baktırmıştım kız demişti doktor..sonra 18 de bakıldı erkekmiş..yanılma olabilir..sağlıklla gelirler inş.

Amin inşallah.

Bu arada hamiş arkadaşlar bayramınızı şimdiden kutluyorum, bayramda fazla yormayalım kendimizi. Bu bayram çok güzel olacak, bebişlerimizle (karnımızda bile olsa) geçirdiğimiz ilk bayram. Keyfinize bakın, iyi bayramlar.

merhaba kızlar, nasılsınız? ben çok yorgun ve aç sabahtan temizlik falan yardım edecek kimsem yok saatleri iple çekiyorum, iftara ne yapsam ne bişirsem..... of offff anneciğim nerdesiiin (((((

bu arada karşıdan gelen Ramazan bayramınız mübarek olsun, en güzel günler sizin olsun, bebişlerimiz dünyaya sağlıklı gelsin inşallah.

canlarım ben memlekete geldim annemleri ziyarete.6,5 saatlik yol kurban bayramında gelemem zaten.Çok mutluyum burda olduğum için.Herkes karnımın çok büyümüş olduğunu ama çok kilo almadığımı söyledi.Hoşuma gitti,ama 7 kilo aldım ben ya.Yani biraz fazla.
Neyse 2 gün önce doktor kontrolüm vardı.Bebeğim 23+3 de 556gr ve 28cm çıktı.Biraz düşük gibi geliyor haftasına göre.Bi de 50gr şeker yüklemem vardı ve 169 çıktı şekerim.En fazla 140 olması gerekiyomuş.15 gün sonra 100gr yüklemem yapılacak.
Moralim bozuk 16. haftadan beri de yüksek tansiyon riskim vardı zaten.Acaba bebek bu yüzden mi gelişemiyo dersiniz?Çok kafaya takıyorum elimde değil.Allahtan bayrayram girdi araya da biraz daha iyiyim.Eğer yarın giremezsem siteye hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum arkadaşlar.

merhaba arkadaşlar bende ocak annesiyim. nasip olursa 5 ocak gibi oğluşumu kucağıma alacağım. yazdıklarınızı okuyunca en şişko anne benim diye düşündüm. 50 kiloydum hamile kaldığımda şimdi 62 kiloyum. umarım doğumdan sonra bu kiloları vermekte zorluk çekmem.

carpediem ama dikkat et kendine , sakın fazla yorulma. Yüksek şeker bebek için iyi değil demişti doktorum; ekmek, tatlı, makarna, pilav, hamurişinden uzak dur. Ohh ne güzel ailenle bayram geçireceksin çok şanslısın. Ailesi yanında ve hayatta olanlar kıymetini bilsin kızlar.

kızlar bende hepinizin ramazan bayramını kutluyorum.umarım hep sevdiklerimizle geçer bayramlarımız.

Kızlar hepinize iyi bayramlar ben pazartesi günü 50 gr şeker yüklemesi yaptıracağım acaba aç karnına mı gitmem gerekiyor doktora sormayı unuttum bir de şekerli sıvıyı içmek çok mu zor??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…