ocak anneleri şu linkteki fotoğrafa bir bakın isterseniz..
gulumse mrb cnm.ben 15 haftalık hamısım dr buyuk ihtimal kız dedi senin ilk cinsiyet tahmini nasıl oldu dr un bi kızım var oglum olsun istiyodum sence yanılabilirmi bu haftada pipi olusmus mu olmalıydı acaba
gulumse mrb cnm.ben 15 haftalık hamısım dr buyuk ihtimal kız dedi senin ilk cinsiyet tahmini nasıl oldu dr un bi kızım var oglum olsun istiyodum sence yanılabilirmi bu haftada pipi olusmus mu olmalıydı acaba
canım öncelikle Allah gönlüne göre versin.erkek istiyorum diyosun ama öncelikle sağlık iste.Allah hepimizin çocuklarını özürsüz kusursuz ayıpsız sağlıklı güzel ve hayırlı evlatlar olarak versin inşallah
canlarım ben memlekete geldim annemleri ziyarete.6,5 saatlik yol kurban bayramında gelemem zaten.Çok mutluyum burda olduğum için.Herkes karnımın çok büyümüş olduğunu ama çok kilo almadığımı söyledi.Hoşuma gitti,ama 7 kilo aldım ben ya.Yani biraz fazla.
Neyse 2 gün önce doktor kontrolüm vardı.Bebeğim 23+3 de 556gr ve 28cm çıktı.Biraz düşük gibi geliyor haftasına göre.Bi de 50gr şeker yüklemem vardı ve 169 çıktı şekerim.En fazla 140 olması gerekiyomuş.15 gün sonra 100gr yüklemem yapılacak.
Moralim bozuk 16. haftadan beri de yüksek tansiyon riskim vardı zaten.Acaba bebek bu yüzden mi gelişemiyo dersiniz?Çok kafaya takıyorum elimde değil.Allahtan bayrayram girdi araya da biraz daha iyiyim.Eğer yarın giremezsem siteye hepinizin bayramını şimdiden kutluyorum arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?