2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Gözün aydın şeker gibi iyimiş ya. 4 boyutluyu sen mi istedin doktorun mu istedi. Bende çok merak ediyorum aslında, gerçi benim kızımın kafası aynı babası. Duyanlar yok canım görünür mü desede aynı. Kafa yapısı babasınım ki gibi dar uzun. Bakalım kime benzeyecek ama

kızlar bende 4 boyutluyu çok istiyorum ama cd ye çekerler inşallah.benim yengem inkini çekmişlerdi.en güzel görüntü hangi haftalarda alınıyor peki.

sağol edacım doktorum istemedi ben merak ettim
aslında seçiliyor hele yandan bizimkide aynı babası ağzını açıp kapatıyordu çok tatlıydı
4 boyutlu en net görüntüyü 26/32. haftalar arası veriyor diye okumuştum sevorane

Şeker gibi çok sevindim sağlıklı olduğuna benim test sonuşları da çok iyi çıktı hiçbir problem yok inşallah böyle devam eder. ve doktoruma normal mi yoksa sezeryan mı diye sordum şimdiden belli olmaz demişti size kesin bişi dedimi doğum hakkında merak ediyorum da.

reflex bende doktorumla henüz doğumla ilgili hiç konuşmadım. Zaten doğum için başka bir hastane arıyorum, bildiğim kadarıylada son zamanlarda belli oluyor.

selam kızlar bende bugün şeker yüklemesinin sonuçlarını aldım.herşey yolundaymış çok şükür.ama hala isme ve yatağa karar veremedik.bakalım ne olacak.bu arada dr um idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi ama ben tedirginim yaa.sanırım anne olmak böyle bişiy.

Arkadaşlar Moralim çok Bozuk. şeker Yüklemesi Yaptim Yüksek çikti En önemliside Bebekle Ilgili Bazi Sikintilar Var Ve Bu Beni çok Korkutuyor. Yarin Bazi şeyler Netlik Kazanacak. Hepinizin Desteğine Ve Dualarina Ihtiyacim Var

sağol canım benim bebeğim önce ters duruyordu doktor böyle giderse sezeryan görünüyor demişti ama dönmüş şimdi heşey normal dedi ben normal doğum istiyorum allah kısmet ederse ama tabi son dakika ne olur bilmiyorum

ÇOK SEVİNDİM CANIM SONUÇLARININ İYİ ÇIKMASINA.AYY YATAK KONUSUNDA BENDE DURMADAN FİKİR DEĞİŞTİRİYORUM YA ASLINDA PARK YATAĞA KARAR VERDİK HATTA BEĞENDİK BİLE AMA ANNEM AMAN PARK YATAK NEYMİŞ AL GÜZEL Bİ, BEİŞİK DİYO KAFAMI KARIŞTIRDI CANIM ANNEMM SAOLSUN YANE.Şeniz:uhm:

:) Beşik daha güzel ama kullanım süresi kısa. Ben zaten oda da yapacağım için park yatak aldım. Kışı benim yanımda (park yatakta) geçirsin Allah izin verirse yazın odasına geçer.

demek sadece benim annem değilmiş bunu söyleyen.oda tutturdu park yatağı boşver güzel bir beşik alalım diyor tabi benimde kafam karışıyor.biliyorum beşikler çok güzel duruyor ama sonra atsan atılmaz satsan satılmaz

BENDE ÖYLE DİYODUM KULLANDIKTAN SONRA NE YAPCAM ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ DİYE AMA ONLARDA TAKILIP SÖKÜLE BİLİYOMUŞ CANIM .İŞİN BİTİNCE KALDIR KUTUSUNA ..BEN UYKU SETİ ALMAK İSTİYORUM BEBBİŞİME ODA PARK YATAKLARA OLMUYO YANİ BEŞİKTEKİ GİBİ GÜZEL DURMUYO BİDE BEŞİKLERİN FAZLADAN BİRSÜRÜ ÇEKMECESİ KÜÇÜKTE OLSA YANINDA DOLABI FELAN OLUYO.NERDEN BAKSAN BİR SÜRÜ EŞYA ALIR.
OFFF ÇOK KARARSIZIMM..:çok üzgünüm:

Arkadaşlar oyun parkı bakarken uyku setini de sordum fiyatlarını oyun pakınında uyku seti var normal karyolalarının yanına da ince yorgan gibi şeyler yerleştiriliyor ya onlar yok sadece çarşafı yorganı yastığı ve alt değiştirme şiltesi var ayrı yatağın içine özel sünger de yapılmış hepsinin toplam fiyatı 200,00 ytl ama uyku setini başka yerden alıcam daha kaliteli bişi olsun istiyorum kumaşını pek iyi gelmedi gözüme sade uyku setinin fiyatı 60,00ytl idi friyatlar bundan ibaret

bende taçdaki nevresim takımlarına baktım.kaliteli olanlar 60 ytl.biraz pahalı geldi ama bakınıcam aynı kalıtede bulamazsam alıcam.

Ben 60 ytl'lşkleri görmedim ama 36 ytl'ye organik nevresim takımları vardı. Ben onları beğendim. Ooof beğendiğim o kadar çok şey var ki

selam kızlar.sormayın öyle çok şey varki beğenilen ama gereksiz şeylerde almak istemiyorum.annemlar öyle tulum falan fazla alma daha kimilerini hiç giydirmeden büyüyor giydiremiyosun kalıyor kenarda diyorlar.
bu arada gamzecim ben beşiklerin öyle kaldırılabildiğini bilmiyodum öyleyse çok iyi.çünkü bende uyku setleri falan sermek istiyorum çok güzel oluyorlar.dediğin gibi çekmecelerde avantaj oluyor.bakınıyoruz işte.daha isimde yokkkkkk.bilmem napıcaz

Benim fazladan odam olmadığı için mecburen gardırobun orta kısmını bebeğime ayırcam nasıl olcak bilmiyorum eşyalar falan nereye yerleştircem çok işim var çokkkk. Bu arada oğlumun adına nihayet karar verebildik berkay olcak inşallah:))

Relax ohh valla bence çok önemli bir adım atmışsınız, isim o kadar zor ki. Darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…