Şeker gibi çok sevindim sağlıklı olduğuna benim test sonuşları da çok iyi çıktı hiçbir problem yok inşallah böyle devam eder. ve doktoruma normal mi yoksa sezeryan mı diye sordum şimdiden belli olmaz demişti size kesin bişi dedimi doğum hakkında merak ediyorum da.
selam kızlar bende bugün şeker yüklemesinin sonuçlarını aldım.herşey yolundaymış çok şükür.ama hala isme ve yatağa karar veremedik.bakalım ne olacak.bu arada dr um idrar yolu enfeksiyonu için antibiyotik verdi ama ben tedirginim yaa.sanırım anne olmak böyle bişiy.
demek sadece benim annem değilmiş bunu söyleyen.oda tutturdu park yatağı boşver güzel bir beşik alalım diyor tabi benimde kafam karışıyor.biliyorum beşikler çok güzel duruyor ama sonra atsan atılmaz satsan satılmazÇOK SEVİNDİM CANIM SONUÇLARININ İYİ ÇIKMASINA.AYY YATAK KONUSUNDA BENDE DURMADAN FİKİR DEĞİŞTİRİYORUM YA ASLINDA PARK YATAĞA KARAR VERDİK HATTA BEĞENDİK BİLE AMA ANNEM AMAN PARK YATAK NEYMİŞ AL GÜZEL Bİ, BEİŞİK DİYO KAFAMI KARIŞTIRDI CANIM ANNEMM SAOLSUN YANE.Şeniz:uhm:
demek sadece benim annem değilmiş bunu söyleyen.oda tutturdu park yatağı boşver güzel bir beşik alalım diyor tabi benimde kafam karışıyor.biliyorum beşikler çok güzel duruyor ama sonra atsan atılmaz satsan satılmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?