selam kızlar.sormayın öyle çok şey varki beğenilen ama gereksiz şeylerde almak istemiyorum.annemlar öyle tulum falan fazla alma daha kimilerini hiç giydirmeden büyüyor giydiremiyosun kalıyor kenarda diyorlar.
bu arada gamzecim ben beşiklerin öyle kaldırılabildiğini bilmiyodum öyleyse çok iyi.çünkü bende uyku setleri falan sermek istiyorum çok güzel oluyorlar.dediğin gibi çekmecelerde avantaj oluyor.bakınıyoruz işte.daha isimde yokkkkkk.bilmem napıcaz
Kızlar şekerim yüksek çıktı bu hafta diyetisyene gideceğiz ben şimdiden diyete başladım dua edin inşallah insülün iğnesi kullanmaya gerek kalmadan şekerim normal düzeylere iner canım dünden beri sıkkın(
Kızlar şekerim yüksek çıktı bu hafta diyetisyene gideceğiz ben şimdiden diyete başladım dua edin inşallah insülün iğnesi kullanmaya gerek kalmadan şekerim normal düzeylere iner canım dünden beri sıkkın(
Ya banada sürekli hediye çok gelir diyorlar ama ihtiyacım olduğunda bebişe -bekle kızım hediye gelecek, diyemem ya :). Bence herşeyden ama boyboy almak lazım. beşer tane bir beden değilde ikişer tane 3 ayrı beden body, tulum alınabilir. Geçen hafta bir paket 2 numara bez aldım mesela (prima 66 paket),bu haftada bir tane daha 2 numara alıp sonra biraz daha büyüğünden alacağım. Ne alalım diye beklerken zaman geçiyor, onun için bende mutlaka lazım gelecek olanları almaya çalışıyorum. Herkese kolaylık versin Allah işimiz zor.
çok geçmiş olsun canım inşallah diyetle normal düzeylere iner bende korkuyorum fazla kilo aldım çünkü inşallah benimde yüksek çıkmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?