2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağlikli Sihatli Kucağina Alacağin Günleri Görürsün Inş. Bende Ocak Annesiyim Nasip Olursa 5 Ocakta Bebişim Kollarimda. Ne Heyecan Verici Bir Duygu.doğumdan Sonraki Duyguyu Tahmin Bile Edemiyorum.

Kızlar şekerim yüksek çıktı bu hafta diyetisyene gideceğiz ben şimdiden diyete başladım dua edin inşallah insülün iğnesi kullanmaya gerek kalmadan şekerim normal düzeylere iner canım dünden beri sıkkın(

süko çok geçmiş olsun canım kendine dikkat et moralini bozma inşallah gerek kalmaz ünsüline

Şüko umarım gerek kalmaz. Un ve unlu şeylerden, tatlılardan uzak durup bolda su iç eminim insüline gerek kalmadan halledebilirsin.

Sağolun kızlar şimdiden zaten başladım diyete inşallah herşey yolunda gider

şükocum geçmiş olsun canım dikkat et kendine bende kısmetse salı günü gidicem şeker ölçümüne.bebişin içinde moralini bozma biliyorsun bizim moralimiz onların morallerine paralel.

canım hayırlı olsun.umarım saglıklı bir bebek dünyaya getirirsin...allah yardımcın olsun...

şükocum geçmiş olsun inşallah herşey yoluna girer.canını sıkmamaya çalış

canım senin annenle benim annem aynı kafadalar kanımca benim annemde öyle diyo çok fazla tulum felan alma giydirmeye bile fırsatın olmaz çok çabuk büyüyolar diyo bide ilk bebek olduğu için hediye getiren felanda çok olurmuşş:uhm: .
bu arada biz en son park yatakta karar verdik çünki daha kullanışlı olduğuna karar verdik.zaten şimdi oturduğumuz ev kira seneye kendi evimize taşıncaz inşallah hem ozaman kadar kızımda büyür ozaman çocuk odası hazırlıycaz.şimdilik park yatak bizim için en iyisi..a.s

Kızlar teşekkür ederim inşallah Allahın izniyle herşey yolunda gider hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

şükocum çok geçmiş olsun canım sen şeker i azaltırsann insüline gerek kalmaz inşallahh .

gamzecim annler birazda doğru söylüyor sanırım.ama şimdide şunu takıyorum neden ne kadar almalıyım.mesela kaç tulum kaç takım falan.ne zormuş bu alışveriş işi.bu arada sonunda yatağa kakar verebilmeniz iyi olmuş.biz hala karar veremedik.bizim kendi evimiz fazla odada var bakalım düşünüp duruyoruz.

Ya banada sürekli hediye çok gelir diyorlar ama ihtiyacım olduğunda bebişe -bekle kızım hediye gelecek, diyemem ya :). Bence herşeyden ama boyboy almak lazım. beşer tane bir beden değilde ikişer tane 3 ayrı beden body, tulum alınabilir. Geçen hafta bir paket 2 numara bez aldım mesela (prima 66 paket),bu haftada bir tane daha 2 numara alıp sonra biraz daha büyüğünden alacağım. Ne alalım diye beklerken zaman geçiyor, onun için bende mutlaka lazım gelecek olanları almaya çalışıyorum. Herkese kolaylık versin Allah işimiz zor.

çok geçmiş olsun canım inşallah diyetle normal düzeylere iner bende korkuyorum fazla kilo aldım çünkü inşallah benimde yüksek çıkmaz

EDACIM KIYAFET KONUSUNDA SÖLEDİKLERİNE KATILIYORUM CANIM AZAR AZAR AMA HER BEDEN ALMAK LAZIMM..
BEBEK BEZİNİ BÜYÜK ALMAMIŞMISIN CANIM YENİ DOĞDUĞUNDA 2 NUMARA BEZ BÜYÜK GELMEZMİİ Kİ..:uhm::uhm:

çok geçmiş olsun canım inşallah diyetle normal düzeylere iner bende korkuyorum fazla kilo aldım çünkü inşallah benimde yüksek çıkmaz

ŞEKERİN ÇIKMASI KİLOYLA ALAKALI BİŞEMİ..
ASLINDA BEN BENİM ŞEKERİM YÜKSEK ÇIKAR DİYE BEKLİYODUM ÇÜNKİ ÇOK AŞIRI ŞEKERLİ ŞEYLER YİYORUM,ŞEKERLE BESLENİYORUM DİYEBİLİRİM KÜÇÜK ÇAY BARDAĞINA BİLE 4 TANA KÜP ŞEKER ATIP ÖYLE İÇİYORUM ÇAYI.AMA ŞAŞIRDIM YÜKSEK ÇIKMADI ÇOK ŞÜKÜR..

merhabalar sevgili ocak anneleri
bugun rutin doktor kontrolümüz var bakalım bebişimz ne alemdeymiş, en son 1 ay önce gitmiştim ve olması gerekenden 40 gr eksik gelmişti çok moralim bozulmuştu.ben şu an dolu dolu 27 haftalıkım ve tam 10 kilo aldım doktor hızlı gidiyorsun diyor ama ben bi türlü kendimi frenliyemiyorum.ocak anneleri lütfen nasıl beslendiğinizi kısaca bana da yazarmısınız .

kızlar sizler yine iyisiniz ben 50 ile başaldım şuanda 63 kiloyum rekor bende. kısmetse 5 ocakta bekliyoruz oğluşumuzu. o zamana kadar da kaç olurum Allah bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…