2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende 58 le basladım sımdı 57 kıloyum.doktorum banada bıraz fazla dedı ama ramazandan kaynaklandığını dusunuyorum.bakalım inşallah düzene girer.

Ooo bunlarda kilo mu yaa, ben 60 la hamile kaldım 2 hafta evvel 71 dim. Şimdi daha da almışımdır. Ama son ay sadece 1 kilo almıştım dr. çok iyi dedi. Tabi bunda bağırsaklarımın çok iyi çalışması ve benim yediklerime dikkat etmeminde etkisi var. Bağırsaklarım yavaşladı yine, havalar serinleyince su ihtiyacı ve tüketimide azaldı o da benim zaten nazlı sindiririmi mi etkiledi hemen.

Ben size bir günde yaklaşık olarak neler yediğimi yazayım. Aslında akşama kadar iyi gidip akşamları sapıtıyorum

Sabah kahvaltımı saat 9 sularında yapmaya çalışıyorum (fakat bu aralar uyanamadığım için aksıyor). Aç karna ilaçlarımı içiyorum. Sonra tost, ya da kızarmış 3-4 dilim ekmek, bolca peynir, tereyağı, 3-4 tane zeytin ve mutlaka her sabah 1 rafadan yumurta tüketiyorum. Canım tatlı isterse bir dilimini reçel ya da balla yiyorum ama abartmadan. 12 gibi bir meyva ya da yoğurt, ya da biraz fındık atıştırıyorum. Öğlen varsa 1 tabak yemek, ya da çorba, salata yoğurt 2 dilim ekmek. Akşam üstü yine birşeyler atıştırıp saat 7 den sonrada sapıtıyorum

Bu arada primanın 1 numarası 2.5 kg lık bebekler için yani çok küçük. Gerçi ne kadar doğar bilmem ama herhalde o kadar küçük olmaz, olursada alırız bir paket. Zaten en fazla bir paket kullanılıyormuş. 2 numaradan 2 paket al dedi bir arkadaşım, sonra da 3 numaradan bir kaç paket alacağım.

slm kizlar ben 53 ile basladim simdi 63 oldum cok hizli kilo aliyorum bebegimin odasini siparis verdim 3 hafta sonra gelecek insallahannem turuncu kayinnamda pembe hastahane cikisi almislar fotografini cekince sizinlede paylasacagim bir yesil banyo seti aldim birde biberon bu resimlerdekinin aynisi aldiklarim

Ayy çok güzel biz daha onlara geçmedik yani almadık güle güle kullansın bebişin. Bende 43 ile hamiş kaldım şimdi 50 kilo oldum bakalım doğuma kadar ne alırım allah bilir hehe

ben 55 kilo ile hamile kaldım hala daha 57 çıkıyorum tartıda.endişeliyim biraz.bakalım cuma günkü kontrolümde doktor ne diycek.
sevorane sana neden fazla dedi ki.bir kilo vermiş görünüyorsun??

canım yanlıs yazmısım 67 yazacktım sırnaşık şey

sagolun arkadaslar bebisime biseyler almak beni hem mutlu ediyor hem korkutuyor umarim saglikla kucagimiza aliriz bebislerimizi ,bebisime bisey olmasindan cok korkuyorum allahim bebegini kaybedenlere sabir versin

iyi günlerde mutlu günlerde kullanın inşallah canımm..:dance:

gulumse öncelikle aldıklarını güle güle kullan canım.bende senin gibi bişeyler eldıkça hem mutlu olup hem endişeleniyorum.acaba sağlıklımı herşey yolundamı diye bişiy olmasın diye sürekli dua ediyorum.Allah hepimize sağlıklı sıhatli özürsüz kusursuz ayıpsız uzun ömürlü ve sağlıklı evlatlar versin ve bebeklerimizi eşlerimizle beraberce büyütmeyi nasip etsin aminnnn

slm.bende ocak annesiyim.54 kilo ile hamile kaldım,84 kilo ile bitirdim.tam 30kilo aldım.

SELAM ARKADAŞLAR (EDA ÖZELLİKLE OKU CANIM)
ÇOK UZUN ZAMANDIR GİREMİYODUM DAHA DOĞRUSU HEP YAZILARI TAKİP EDİYODUMDA KATILAMIYODUM İŞLERDEN DOLAYI KÜÇÜK HANIM Bİ SÜRPRİZ YAPMAZSA BENDE OCAK ORTASI GİBİ KAVUŞUCAM KIZIMA ÖNCELİKLE UZUN ZAMANDIR EDAYA CVP YAZMAK İSTİYODUM EĞER HALA BULMADIYSAN ANADOLU ÇINAR A GİDİYORUM BEN GAYET GÜZEL Bİ HASTANE SİBEL HNM DR UM ODA GAYET İLGİLİ YENİDOĞAN VE BÜYÜK YOĞUN BAKIM ÜNİTESİ SÜPER ÇOCUK DR METE BEY VAR TAAA NERELERDEN GELENLER VAR ADAMA ŞEHİR DIŞINDAN BİLE TAVSİYE EDERİM CANIM

Aysel cim ilgin için çok teşekkür ederim. Benim en büyük sorunum hastane, Anadolu hastanesi nerede bir araştırayım ve gidip görüşeyim, çok teşekkürler.

Canimcim Anadolu çinar Hastanesi Bakkalköy Tarafinda çok Kolay Bi Yeri Var Aslinda Kozyataği Carrefour Un Arkasinda Kaliyo Sen Hangi Yakada Oturuyodun Bu Arada

oleyyyy kızlar bakın bizde bir kutucuk daha atladık.Allah sağlıkla sıhatle diğer kutucuklarıda atlayıp bebişimizi babişkosuna ve bana kavuşturur inşallah.tabi bu dileklerim hepimiz için geçerli

amin canim az kaldi artik degilmi saka gibi daha dun hamileyim diye yazdim sanki ama 6 ay gecti bile bebeklerimizde hayirlisiyla dogunca daha neleri paylasacagiz insallah

canim gercekten cok guzel gozuyor fiyatida iyi sanki

DAHA UYGUN FİYATLISIDA VAR MESELA BU CANIM

AMA ONUN KADAR ŞIK DURMUYO SANKİİ.
HAKLISIN CANIM AZ KALDI VALLA MUTLU SONA DOĞRU GİDİYORUZ ARTIK.ALLAH HEPİMİZE SAĞLICAKLA KAVUŞMAYI NASİP ETSİN..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…