arkadaşlar bende allah nasip ederse ocağın sonlarınd doğum yapacağım allah hepimize kolay doğum yapmayı nasip etsin
arkadaşlar bende allah nasip ederse ocağın sonlarınd doğum yapacağım allah hepimize kolay doğum yapmayı nasip etsin
merhabalar sevgili anne adayları :)))
bende Allah kısmet ederse ocak ayının sonlarına doğru doğum yapacak olan bir anne adayıyım . umarım herşey yolunda gider
sevgilerrrrrrr
evet canım aslında doğru diyosun ben doğum tarihini son adet tarihinden hesaplıyırum..
ama zaten benim haftamda bi yanlışk var bence ilk gittiğimde doktor 5 haftalıksın dedi ama bebeği gördük hiç 5 haftalık bebek görünürmü..fisfisfis
ben benim hesabıma göre 7 hafta 5 günlük felanım dur bakalım salı günü gitcem doktora belli olur bakalım doktorun hesabımı doğru benimkimi..
kızlar nasılsınız.ben 4 gündür tuvalete çıkamıyordum.sonunda bu sabah muradıma erdim.5 aylık hamile gibiyim.gaz bir yandan,kabızlık bir yandan.bugun dr.umu arayacaktım ama duzeldım sayılır.bakalım devam ederse arayacağım.
ocak anneleri bulantı durumunuz nasıl benim bütün gün midem bulanıyo hiç bişi yiyemiyorum kendimde beslenemiyorum sanırım bebekte.sizin durumunuz nasıl ?
sevorane ben kabızlık konusunda pek bilgili oldum demir hapı kullanmaya başladıktan sonra:) paylaşayım seninle de benim gibi hemoroid olma. ben pek önemsemedim başlarda ve doktora da söylemedim, sonunda zorlamaktan hemoroid oldum. eğer devam ederse aklında bulunsun bebeğe hiç zarar vermeyecek kabızlık ilaçları var. şimdi kabız olmamak için 3 şey yapıyorum;
1. günde 1,5-2 litre su
2. yulaf yiyorum
3. geldiği anda işi gücü bırakıp koştura koştura tuvalete gidiyorum, kaçarsa bir daha gelmiyor çünkü:)
4 gün uzun bir süre, geçmiş olsun ve kolay gelsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?