2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende allah nasip ederse ocağın sonlarınd doğum yapacağım allah hepimize kolay doğum yapmayı nasip etsin

Yeni ocak anne adayları hoşgeldiniz hepiniz.

Kızlar sanırım çoğumuz bu aralar ikinci muaynelerimizi olcağız, mesela benim pazartesi günüydü ama doktor dolu olduğu için perşembeye aldım rand, öleceğim beklerken. Doktor dönüşü olanları buradan paylaşalım yine.

kızlar nasılsınız.ben 4 gündür tuvalete çıkamıyordum.sonunda bu sabah muradıma erdim.5 aylık hamile gibiyim.gaz bir yandan,kabızlık bir yandan.bugun dr.umu arayacaktım ama duzeldım sayılır.bakalım devam ederse arayacağım.

merhabalar sevgili anne adayları :)))
bende Allah kısmet ederse ocak ayının sonlarına doğru doğum yapacak olan bir anne adayıyım . umarım herşey yolunda gider
sevgilerrrrrrr

ocak anneleri bulantı durumunuz nasıl benim bütün gün midem bulanıyo hiç bişi yiyemiyorum kendimde beslenemiyorum sanırım bebekte.sizin durumunuz nasıl ?

gamzecim hesabı burdan Link Silinmiştir. yapabilirsin.

evet SAT'a göre hesapladığında bebek ortada yokken 1-2 haftalık sayıyosun ama 40 hafta da SAT'a göre hesaplanıyor. yani doktorun hesabı ne olursa olsun doğru çünkü ona göre doğum yapıyorsun:)
burda ya da başka yerde bebeğim şu kadar haftalık, aylık diyen herkes de SAT'a göre söylüyor, o yüzden hiç takılma bence sen buna:)

sevorane ben kabızlık konusunda pek bilgili oldum demir hapı kullanmaya başladıktan sonra:) paylaşayım seninle de benim gibi hemoroid olma. ben pek önemsemedim başlarda ve doktora da söylemedim, sonunda zorlamaktan hemoroid oldum. eğer devam ederse aklında bulunsun bebeğe hiç zarar vermeyecek kabızlık ilaçları var. şimdi kabız olmamak için 3 şey yapıyorum;
1. günde 1,5-2 litre su
2. yulaf yiyorum
3. geldiği anda işi gücü bırakıp koştura koştura tuvalete gidiyorum, kaçarsa bir daha gelmiyor çünkü:)

4 gün uzun bir süre, geçmiş olsun ve kolay gelsin:)

ocak anneleri bulantı durumunuz nasıl benim bütün gün midem bulanıyo hiç bişi yiyemiyorum kendimde beslenemiyorum sanırım bebekte.sizin durumunuz nasıl ?

melek ece yemek yiyemiyor olmak benimde çok büyük bir sorunum ama şu sıralar biraz biraz yemeye başladım. bende bebek beslenemiyor diye çok üzülüyorum fakat internetten falan okuduğuma göre bu aylarda çok sorun değilmiş, ilerleyen aylarda bebek yediklerimizden beslenmeye başlıyormuş. Bunları okusamda içim rahat etmiyor gerçi,

Ayrıca kabızlıkta mevcut bende, ben fazla yemek yemediğim içinde tuvalete çıkamadığımı düşünüyorum. Birde hamileliğimden önce günde 2- 2,5 lt su içerken şu anda miğde bulantısından 1 lt. içersem şükrediyorum. İdrar rengim falanda koyulaştı zaten. Bu hafta doktoruma gidince bunların hepsini soracağım.

merhaba carpediem .sende benim gibi bursalı ve yeni evli ve hamilesinnn :))))
cok sevindim bebişin hayırlı olsun .tanışmak ve sohbet etmek dileklerimle
sevgiler

verdiğin bilgiler için çok teşekkürler canım.bu gun doktorumla görüştüm.bir ilaç verdi onu kullandım bakalım beklıyorum 8-10 saat sonra etkı edıyormus.bıtkısel kokenlı bır ılac.

benimkide biraz büyüdü ama kıyafetlerin üstünden belli olmuyo

ya kızlar benim karnımda bide kasıklarıma doğru ADET SANCISI GİBİ AĞRILARIM VAR BİKAÇ KİŞİYE SORDUM BEBK BÜYÜDÜĞÜ İÇİNOLUYODUR DEDİLER SİZDE DE VARMI BÖYLE AĞRILAR

merhabalar hamişler :)))
bugün nasılsınız herşey yolundamııııı bakalım !!!
melek ece o adet sancısı gibi kasılmalar bende de oluyor özellikle de adet günlerimde .ben doktoruma sordum bu tür kasılmalar olacakmış gayet normalmiş canım endişe edilecek bişey yokmuş yani için rahat olsun .

Artık hergün nete bağlanır bağlanmaz önce buraya bakıyorum :)

Gelelim göbiş konusuna, benimde göbiş çıktı ama daha ziyade gaz ve kabızlığa başlıyorum bende. Kıyafetlerimin dışından belli olmuyor henüz, fakat ben eski kıyafetlerim özellikle pantalonlarım çok dar olduğu için sıkılıyor giyemiyorum. Hamile kıyafeti almak içinde erken.

Bu arada yukarıda formda okudum, atlayanlar için; karpuz tüketmek hamilelik
te iyimiş, yiyin gari kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…