- Konu Sahibi madamcocomo
-
- #9.921
Merhaba arkadaşlar ben de 2008 yılının ağustos ayında evlendim
Amin amin inşallah.
Ben bebek olunca bırakabilir miyim bilmiyorum eminim her anne öyledir de. Ama işimi ve mesleğimide çok seviyorum. KAriyer olarak da iyi bir yere geldim.
Onun için hep hayırlısı ne ise o olsun benim için
öyleyse tabıı kı bırakma canım :) o kadar ugrasmıssın biyerlere gelmek kolay değil :)
ben muhasebeyı pek sevmem ama işimdir ve çok ekmeğini yedım :) yanı
ama bebegımı bunca beklemıs bunca acı çekmışken çalışmak için
onu yalnız bırakamam diye düşünüyorum ben de Allah ım ınsallah nasib ederse
kendım bakıp büyütmeyı cok ısterım :) kısmet tabıı kı ve hayırlısı
Nartane cee deyip kaçma olur mu?
Bugün ayshe de katıldı aramıza ona da aynısını söyledim.
Biz burada az kişiyiz ama çok güzel arkadaşlığımız var
nartane gitmiş bile
Olsun kalar sahalar bizimdir.
Sen nasılsın uzanıyor musun şimdi?
Ne zaman netleşecek tutunma durumu reglde mi? Amma çok soru sordum.
ıyı yaptın canım 2008 agustosta evlendım şuanda 4 aylık bebeğim var ve huysuz bır kocam var tabıkıı:))
Uzanıyorum canım. Regl deme :) 10 mayıs test günüm.
İşte bilmiyorumki ayshe. Onu bırakamam diyorum. Zaten çalışmalıyımda maddi olarak. Ee sonra diyorum zaten kreşe vermek istiyorum kendi hayatı olacak.Ama sen yeniden kariyerine sıfırdan başlayacaksın. Bilmiyorum ya. Düşününce çıkamıyorsun işin içinden. Onun için Allah gönlüme göre versin hayırlısını versin.
hamıleyken hergun ağlıyordum işe bırakıp gitmek zorunda kalıcam diye
o zaman gelecek bu kadar aydınlık ve parlak değildi benım ıcın
yenı gırmıstık ev borcuna ve birsürü borcumzu vardı 1,5 sene olusacak su tabloyu gorebılıyr olsaydım
herhalde daha rahat olurdum....canım hayatın bıze ne gıterecegını bılemıyoruz yok ya öyle olmaz
dediğimiz pek çok şey bakıyrouz hoop değişmiş Allah hepimizi güzelliklerle karsılastgırsın ınsallah :)
Selam kızlarrrr nasılsınızzz?
İyiyiz sen nasılsın? Kuzun nasıl?
Hem çalışıp hem burda takılmaya çalışıyprum.
İİM CNM BNDE BILDGNZ GIBI İŞ EV COCUK ARASNDA MEKIK DOKUYORUM KUZUM IYI SUKRR BIRZ BANA EZIYETI VAR BUARALRR DISRDA IYI MISFRLKTE IYI EVDE BENMLEEYKEN TUM MIZKCILIGI USTUNDEEEEE AMA OLSUN OLE OLE GECIUYOR ZAMAN İŞTEE:d
merhabalar bende ole bır goz atarken burayı gordum bende 2008 hazıranda evlendım suan 5 aylık hamıleyım
Ben iyiyim yoğun yoğun çalışıyorum. 10 gün sonra izne ayrılıyorum işte biriken işlerimi topalrmaya çalışıyorum.
hoşbuldum canım :)
ayy ınsallah bende yazarım bigün öle şeler :)
maşallah sübhnallah canım blogum var yemek blogum belkı faydası olur bakabılırsın Tatlı / Tuzlu Anılarım....
ayy ınsallahhh dy kız ben de daha cıkmadım
ıkımızınde daırıs basımzıa dıyelım o zaman
merhabalar bende ole bır goz atarken burayı gordum bende 2008 hazıranda evlendım suan 5 aylık hamıleyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?