- 24 Temmuz 2019
- 38
- 30
- 3
- 38
- Konu Sahibi turpdomates
-
çoğu erkek sosyal medyasına sevdiği kızı koymuyor, komik duruma düşmede:)2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.
Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .
Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .
Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum
Nedir şansım ?
Hep retronun işleri bunlar
Hayir hayır olur mu hiç 11 sene önce başka irkek için giden sevdicegini görse hemen kollarına atlar.Çok fena kavga edip ayrılmıştık . Kısa bir süre sonra da başka bir erkek için onu bırakmıstım . Tersler mi acaba ?
Bakın diğer konunuzla birlikte değerlendiriyorum siz yardım alın. Insanlar salak değil. 11 yıl sonra adama yürümek nedir? "Ben gezdim dolaştım, tamam gel beni al." diye mesaj yazın oldu olacak.2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.
Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .
Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .
Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum
Nedir şansım ?
Açar mısınız ? anlamadımHep retronun işleri bunlar
Ama o zaman çok genç ve aptaldım . O benden 3 yaş büyüktü . Mantıklı olması normal aslında . Ama bilmiyorum ne yapsamHayir hayır olur mu hiç 11 sene önce başka irkek için giden sevdicegini görse hemen kollarına atlar.
Bu güzel öneri :) Teşekkür ederimBence konuşabilirsiniz. Ama çok ümitlenmeyin. Eski Arkadaş gibi düşünün ilk başta. Öyle Konuşun. bekli aranızda tekrar birşeyler başlar. Olmama ihtimali daha Yüksek tabiki.
Merkür retro konumda yani geri harekette , bu yüzden aklımız geçmişle ilgileniyor bu aralarAçar mısınız ? anlamadım
Ay gerçekten ya şaşırdık bizde iyicebitmedi gitti yok ay tutulması yok merkür retrosu. gezegenler bizi rahat bırakınnn!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?