- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.692
- 108
- 45
- Konu Sahibi turpdomates
-
Ben olsam şöyle ayağıma iyice oturtup gelişine voleyi vururum köşeye.Adam senden bu sayede bi güzel intikam alırsa ne yapacaksın :))
Yoluna bak derim. Baktığın fotoğraflarda olgun dursada hala eskisi gibi olmadığı ne malum? Her şey yoluna girdi, konuştuk ettik dersin sonra yine aynı şeyleri yaşayabilirsin. Ha çok istiyorsan elinden geldiğince sor soruştur. Yanlış bir karar verme.2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.
Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .
Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .
Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum
Nedir şansım ?
11 sene sonra birden hala aşık olduğunu mu farkettin yoksa boş kaldım bari eskilere sarayım mi dedin?
evet ya ne bu heycan belki sevgilisi falan var iyice öğren ona göre adım at atmak istiyorsan benceAradan 11 yıl geçmiş adın sanın bile kalmamıştır ne bu heyecan arama boşver gitsin önüne bak konuşsa bile eskisi gibi olabileceğinizi düşünmeyin..
Buraya Konu açarAdam senden bu sayede bi güzel intikam alırsa ne yapacaksın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?