- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.692
- 108
- 45
- Konu Sahibi turpdomates
-
Deyyus kelimesinin sözlük anlamından haberdar mısınız? Böyle ağzında sakız anlamını bilmediği küfürlerle ilgi çekmeye çalışan bir tip geldi gözümün önüne. Günlük hayatta da böyle misiniz?Kiz dikkat et benim kurnaz esimde nisanliyken bana ait hic birsey koymamisti ama lafa gelse benim icim can verir ucurumlardan atlar deyyuz.bigunnn hoopppp bey efendnin eski sevgilisinden msj geliyor x merhaba nasilsin hayat nasil gidiyor birgun sevgilini gordum resinler yok ayrildinizmi yazmis. Hemen aldim elime buyur canim nisanlisiyim bana anlat derdini dedim ne anlaticam be dedi beni engelledi.ben seni yine uyarayim babalara gelme
ben 11 sene öncesi sonrası için kendi eşim hakkında bile yorum yapamam bacım. sana ne diyim. Küçük duruma düşmede.2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.
Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Benden 3 yaş büyük 35 yaşında .
Ondan çok hoşlanıyorum. Hala çok yakışıklı . Daha da olgunlaşmış .
Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum
Nedir şansım ?
Tatlim yanlizlik sana iyi gelmemis sen en iyisi 2008 de ki sevgiline hemen ulasDeyyus kelimesinin sözlük anlamından haberdar mısınız? Böyle ağzında sakız anlamını bilmediği küfürlerle ilgi çekmeye çalışan bir tip geldi gözümün önüne. Günlük hayatta da böyle misiniz?
Mune
Sen bir okuma yazma öğren önce. Bak bakıyım konu sahibi ben miyim?Tatlim yanlizlik sana iyi gelmemis sen en iyisi 2008 de ki sevgiline hemen ulas
Okuma yazma bilmeseydim buraya yazamazdim bazen yanlislikla etiketleyebiliyorumSen bir okuma yazma öğren önce. Bak bakıyım konu sahibi ben miyim?
Bunun icin konu sahibinden ozurdilerim senden degilSen bir okuma yazma öğren önce. Bak bakıyım konu sahibi ben miyim?
2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.
Bu kişinin sosyal medyasını buldum. Biraz araştırdım . Bekar gibi görünüyor. Gerçekten beni çok seviyordu.
Şimdi nasıl adım atmalıyım. Daha dorusu adım atmalı mıyım ? 83 doğumlu başak burcu erkeği bu kişi . ben ise oğlak burcuyum
Nedir şansım ?
Çok düşük bi ihtimal sevgili olmanız.aradan onca sene geçmiş.sizin gbi o da değişmiştir.o zamanki tanıdığınız adam değildir artık, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.ayrıca eğer başkası için onu bıraktığınızı biliyosa sizden intikam alma ihtimali de var.başaklar kinci olur,eşim başak,tanıdığım bütün başaklar da hep kinci malesef.bence bulaşmayın hiç.2008de sevgilim olan biri vardı ben onu bırakmıştım. Çok saçma bir sebeple terk etmiştim.
Nedir şansım ?
Ben olsam terslerdimÇok fena kavga edip ayrılmıştık . Kısa bir süre sonra da başka bir erkek için onu bırakmıstım . Tersler mi acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?